bazár, predaj, inzercia, predám

Ram na dioptricke okuliare CK

Kategória: Ostatné

Predam novy orignal CK ram na dioptricke okuliare, model CK694R. Farba hneda. Bez puzdra. Rozmery: 52-13-130. Povodna cena 125 Eur. Teraz cena 40 eur. Nevolat, cislo je vymyslene!
Ram na dioptricke okuliare CK
Podobné inzeráty
Okuliare/dioptrické
Predám dioptrické okuliare značky KENZO. Málo používané, sú do diaľky. Približné dioptrie: ľavé oko -3 a pravé -5. Sú to dioptrické okuliare dva v jednom. Klasické a zároveň aj slnečné. Proti slnku sa sfarbia sklíčka do tmavej farby. Cena je 60 EUR. Osobný odber v Nitre. Pripadne pošlem na dobierku.
Dioptrické okuliare detské
Ponukam dioptrické detské okuliare...dioptricke sklicka su zatmavovacie...ako su silne písať nebudem,nakolko cena je za rám.Rozmery su na foto. Posielam po platbe vopred na účet alebo osobný odber okolie PN.
Dioptrické okuliare
Predám dioptrické okuliare na slnku stmavnu vo vnútri sú normálne dioptrické značkove celion dion
Dioptrické okuliare dievcenske
Predám dievčenské dioptrické okuliare značky Rayban v dobrom stave, min. používané. Dioptrické skla možno vymeniť. Pôvodná cena rámu 200e.
Dioptrické okuliare
Ponúkam detské dioptrické okuliare, v počte 3 kusy... presnejšie rám... aké silné sú dioptrie, nepamätám presne, ale možno 2-2,5..Cena 20€ je za rám hnedý, druhy rám modrý za 15€ a tretí, fialový rám dam ako darček v prípade prevzatia vsetkych spolu (ktoré su na predaj) .. takže pokiaľ by dioptrie nejakému dieťatku sadli, ušetríte dosť peňazí. Posielam poštou po platbe vopred na účet alebo osobný odber okolie PN. Viac info, v pripade zaujmu, poslem cez Whatsap alebo email.
Dioptricke okuliare RAM
Predám dioptrické okuliare detské. Treba si dať spraviť skla podľa seba. Ram ako novy