bazár, predaj, inzercia, predám

Rámik - Cafe de Paris

Kategória: Umelecké predmety

Mám na predaj rámik Cafe de Paris. Je to Shabby chic dekorácia. Shabby Chic rámik, ktorý má patinu. Rámik má nožičku na opretie. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Veľkosť : 24 x 19 cm.
Rámik - Cafe de Paris
Podobné inzeráty
Obraz dievčatko, rámik kuchyňa, rámik Domov
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Cena je 10 eur. Mám na predaj aj rámik Vidiecka kuchyňa. Veľkosť rámika je 21,5 cm x 16 cm. Rámik má nožičku na opretie. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 16 eur a poštovné a balné 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj rámik - Domov. Rámik má nožičku na opretie. Rám - drevo. Obrázok s rámom má pekné jemné pastelové farby. Veľkosť je 20 cm x 14,5 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Cena je 16 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Rámik - Love, srdce. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena je 8 eur.
Rámik - Zasnená, líška, rámik včielka
Mám na predaj obraz - Zasnená. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 20 cm x 14,5 cm. Rám - drevo, predná strana sklo. Cena je 15 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Mám na predaj aj rámik líška. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Cena je 9 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Prosím píšte na e - mail. Mám na predaj aj rámik včielka. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 12,5 cm. Hrúbka rámiku je 3,5 cm. Rám drevo, predná časť sklo. Cena je 10 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Rámik - Čítam knihu
Mám na predaj obraz - Čítam knihu. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 17,5 cm. Cena je 11 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj aj rámik - Zelený domček. Cena je 10 eur. Rámik líška - 8 eur.
Reprodukcia Van Gogh cafe Terrace.70rokov min.stor.
Reprodukcia Van Gogh,a Francisco Goya - Vincent Fan Gogh cafe Terrace. 60€ Reprodukcie vydalo múzeum umenia v Lipsku v 70tych rokoch minulého storočia.
Richard Wiesner - Zasněná, 1929, Paris
Richard Wiesner - Zasněná 1929, Paris, tuš na papieri, vnútorný rozmer 21 x 23 cm, rámované, signované vpravo dole, vzadu prípis syna autora s potvrdením pravosti, proveniencia diela: priamo z autorovho ateliéru/rodinnej zbierky Cena: 350 eur dvorecky@
AMEDEO MODIGLIANI, litografia c. 1
Predam grafiku od Amedeo Modiglianiho Rucny papier- 51 x 78 cm, Certifikat pravosti, Limitovana cislovana edicia 19/50, Signatura v tlaci Amedeo Modigliani, Slepotlac © Georges Israel Editeur Paris, Na zadnej strane razitko Galleria Erica de Jong New York, Licence © Georges Israel Editeur Paris,