bazár, predaj, inzercia, predám

RAVAK a kachličky

Kategória: Stavebný materiál

Predám nepoužívanú rohovú akrylátovú vaňu, značka RAVAK ROSA I. 160x105 cm, ľavá. Po namontovaní som zistila, že v úrovni hlavy je sprcha, vaňa je opačný roh, čiže zase hneď bola vymontovaná. Cena 89€.

Predám nové nepoužité kombinované kachličky biele, rozmer 30x32 cm. Celkom 120 ks.
Cena 1ks=1,20€
RAVAK a kachličky
Podobné inzeráty
Retro kachličky vo vynikajúcom stave biele 15x15cm
Predám pekné v top stave retro kachličky vyrobené v Československu. Mám rovné kachličky, ale aj z ohnutým krajom alebo kachličky ako držiak na uterák. Obyčajných je 8,5m2. Cena 60€ / m2. Polovičné dám ku tomu zadarmo. Z ohnutým rohom mám 70ks. Cena 2€ kus. Vešiak na uterák 2ks. Cena 20€ Cena nie je fixná. Po rýchlom kontaktovaní môžeme cenu dohodnúť. Doprava 150€ alebo osobný odber.
Ravak gigant pro krycí panel L
Dobrý deň, Predám nepoužity krycí panel Ravak gigant pro Nevyužitý, rozbaleny bez poškodení. Pôvodná cena 66€ - ponúkam za 33€ popr dohodou. Preferujem osobný odber Bratislava Karlova Ves
RAVAK Umývadlový sifon nábytkový
Predáme nepoužitý, iba vyskúšaný sifon značky RAVAK. Bohužiaľ nám nepasoval. Pôvodná cena 15 eur. Popis, bližšie info: Osobný odber v Bratislave, po dohode NZ/KN/DS a Štúrovo.
Ravak nový
Predám nový vaňový automat Ravak, nerezový, click-clack.
Ravak
Predám podomietkovú batériu RB 070.50 R-BOX, ZÁKLADNÉ TELESO PRE PODOM. BATÉRIE 065.00, 066.00
Sprchová vanička RAVAK 90x90cm
Predám používanú sprchovú vaničku RAVAK. Je vo výbornom stave. Žiadne poškodenia nemá. Rozmery 90x90cm. Materiál: kompozitná - liata zmes dolomitu a živice. Vanička je vhodná: k zapusteniu do podlahy (bezbariérové riešenie), k obmurovaniu a obloženiu alebo samostatne s čelným krycím panelom. K vaničke je aj predný kryt tiež bez poškodenia. Osobný odber prosím.