bazár, predaj, inzercia, predám

RD-1 Zakamenné

Kategória: Domy

Realitná kancelária SALE real Vám ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu, ktorý je súčasťou komplexu Kaskády vo vyhľadávanej a tichej lokalite v obci Zakamenné. Celková úžitková plocha domu je 155,15 m2 a pozemku 219 m2. Celá dispozícia domu je príjemná, s dostatkom denného svetla vďaka množstvu okien. Rodinný dom je momentálne v štádiu dokončenej hrubej stavby a predáva sa vo vyhotovení HOLODOM.
Pre viac informácií a v prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na t. č. Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.
Cena 241 040 €
RD-1 Zakamenné
Podobné inzeráty
Predaj rodinný dom Zákamenné
Na predaj rodinný dom v obci Zákamenné Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať svoj vlastný rodinný dom v malebnej obci Zákamenné. Tento dom je ideálny pre rodiny alebo ako chalupa na relaxáciu v prírode. Charakteristika nehnuteľnosti: Rozloha pozemku: 577 m2   Zastavaná plocha : 229 m2 Dispozícia : Prízemie: vstupná hala, veľká priestranná kuchyňa, obývačka,  kúpelka s vaňou sprchovým kútom a wc.                     Poschodie : detská iba, spálňa, a príprava na spoločenskú miestnosť.                   Pivnica : kotolňa  Vybavenie domu: komplet prerobená voda, kúrenie , elektrika. Drevené eurookná, prírodné materiály a detaily, ktoré pridávajú charakter. Dom  zateplený.                           Elektrické podlahové kúrenie , kotol na pevné palivá a sporák na pevné palivo. Voda obecná, žumpa možnosť napojenie na kanalizáciu. K domu prislúcha vedľajšia stavba v ktorej viete vytvoriť skladový priestor alebo spoločenskú miestnosť a dve samostatné garáže. Výhody a atraktivity: Pokojné a tiché prostredie obce Zákamenné Blízkosť prírody, lesy, oravská priehrada Možnosti na turistiku, cykloturistiku a lyžovanie Možnosť využitia ako chalupa na oddych a relaxáciu Dobrá dostupnosť k obchodom a službám v blízkosti. Ak túžite po útulnom mieste na oddych a relaxáciu v prírode, tento starší prerobený dom je pre vás ideálnou voľbou. Neváhajte a získajte si svoju vlastnú chalupu v obci Zákamenné.
RD-2 Zakamenné
Realitná kancelária SALE real Vám ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu, ktorý je súčasťou komplexu Kaskády vo vyhľadávanej a tichej lokalite v obci Zakamenné. Celková úžitková plocha domu je 157,36 m2 a pozemku 144 m2. Rodinný dom je momentálne v štádiu dokončenej hrubej stavby a predáva sa vo vyhotovení HOLODOM. Pre viac informácií a v prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na t. č. Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta. Cena 241 040 €
RD-3 Zakamenné
Realitná kancelária SALE real Vám ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu, ktorý je súčasťou komplexu Kaskády vo vyhľadávanej a tichej lokalite v obci Zakamenné. Celková úžitková plocha domu je 155,15 m2 a pozemku 132 m2. Rodinný dom je momentálne v štádiu dokončenej hrubej stavby a predáva sa vo vyhotovení HOLODOM. Pre viac informácií a v prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na t. č. Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta. Cena 237 725 €
Novostavba Kaskády Zakamenné
Predstavte si domov podľa Vaších predstáv. Ten domov, ktorý je skutočný na mieste plnom ticha, kľudu, zelene, so skvelým prostredím pre Vašu rodinu. Predstavujeme úplne nový projekt v Zákamennom, ktorý prináša nové možnosti pre rodinný život. Využite výhody vyhľadávanej lokality a začnite si plniť svoj sen o dokonalom bývaní, ktoré podporuje rozvoj a rast Vášho rodinného života, Vašej individuality a jedinečnosti. Exkluzívne iba v SALE real ponúkame na predaj 3 rodinné domy a 3 byty v novostavbe trojpodlažného obytného komplexu Kaskády Projekt Kaskády je situovaný v obci Zákamenné, v tesnej blízkosti centra obce. Lokalita poskytuje ideálne prostredie na bývanie aj pre tých najnáročnejších. Vďaka svojej polohe ponúka dostatok súkromia a zároveň všetko, čo potrebujete, budete mať na dosah. V obytnom komplexe Kaskády sa nachádza 1x 3i byt, 2x 4i byt a 3x rodinný dom s vlastnou záhradou ktoré si môžete rezervovať už teraz za predpredajové ceny. Číslo_______Počet izieb_______Podlahová plocha_______Cena___________Stav DOM-1________4______________168.97 m²_________234,900.00 €_______voľné DOM-2________4______________175.30 m²_________233,900.00 €_______voľné DOM-3________4______________168.99 m²_________229,900.00 €_______voľné BYT-1_________3_______________66.97 m__________107,900.00 €_______voľné BYT-2_________4_______________79.08 m²_________126,900.00 €_______voľné BYT-3_________4_______________90.80 m²_________141,900.00 €_______voľné Byty a domy sa predávajú v štádiu holobyt/holodom, s možnosťou ich dokončenia podľa preferencií a finančných možností záujemcu. Začiatok výstavby: aktuálne prebieha výstavba. Ukončenie stavby rok 2023 V prípade záujmu o bližšie informácie o projekte ma neváhajte kontaktovať na tel.č. Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.
Novostavby rodinných domov Kaskády Zákamenné
Predstavte si domov podľa Vaších predstáv. Ten domov, ktorý je skutočný na mieste plnom ticha, kľudu, zelene, so skvelým prostredím pre Vašu rodinu. Predstavujeme úplne nový projekt v Zákamennom, ktorý prináša nové možnosti pre rodinný život. Využite výhody vyhľadávanej lokality a začnite si plniť svoj sen o dokonalom bývaní, ktoré podporuje rozvoj a rast Vášho rodinného života, Vašej individuality a jedinečnosti. Exkluzívne iba v SALE real ponúkame na predaj 3 rodinné domy a 3 byty v novostavbe trojpodlažného obytného komplexu Kaskády Projekt Kaskády je situovaný v obci Zákamenné, v tesnej blízkosti centra obce. Lokalita poskytuje ideálne prostredie na bývanie aj pre tých najnáročnejších. Vďaka svojej polohe ponúka dostatok súkromia a zároveň všetko, čo potrebujete, budete mať na dosah. V obytnom komplexe Kaskády sa nachádza 1x 3i byt, 2x 4i byt a 3x rodinný dom s vlastnou záhradou ktoré si môžete rezervovať už teraz za predpredajové ceny. Číslo_______Počet izieb_______Úžitková plocha_________Cena___________Stav DOM-1________4______________155,15 m²_________234,900.00 €_______voľné DOM-2________4______________157,36 m²_________233,900.00 €_______voľné DOM-3________4______________155,15 m²_________229,900.00 €_______voľné BYT-1_________3_______________64,07 m²_________107,900.00 €_______voľné BYT-2_________4_______________76,10 m²_________126,900.00 €_______voľné BYT-3_________4_______________85,32 m²_________141,900.00 €_______voľné Byty a domy sa predávajú v štádiu holobyt/holodom, s možnosťou ich dokončenia podľa preferencií a finančných možností záujemcu. Začiatok výstavby: aktuálne prebieha výstavba. Ukončenie stavby rok 2023 V prípade záujmu o bližšie informácie o projekte ma neváhajte kontaktovať na tel.č. Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.
Dom
Mám záujem o kúpu domu zákamenné A okolie