bazár, predaj, inzercia, predám

RD 4+1/ Opatovce nad Nitrou/ poz. 480m2/ ZAUJÍMAVÝ/

Kategória: Domy

         Opatovce nad Nitrou, Krásna obec priamo pod mestom Bojnice, Zámkom, ZOO, kúpaliskom, Túžite po bývaní v tejto krásnej dedine? Chcete bývať okamžite bez starostí po kúpe sa sťahovať do Nového? Tak k si pripravte minimálne 300tis. Eur,,,, ALE? Ak chcete ušetriť, ste šikovný majster, kutil máte priateľov,, Ponúkame Vám do pozornosti Rodinný dom v super polohe v obci, kde sa nebudete báť pustiť dieťa na ulicu, do školy vám môže chodiť samo pešo, obchod a športoviská za rohom, a ten úžasný kľud s dostatočne veľkým pozemkom na relax a letné grilovačky,, Tak práve pre Vás je určená ponuka Domu v radovej zástavbe s príjemnými susedmi.

Stav domu: Dom skolaudovaný v 80 – tych rokoch, material pórobetón v kombinácii s tehlou, celo – podpivničený s garážou, sklady, práčovňa, žúrovacia miestnosť a priamym východom na pozemok.

1 Podlažie: Vstupná predsieň, chodba, samostatné wc, priestranná kuchyňa s balkónom, veľká jedáleň prepojená s obývacou halou všetko úžasne presvetlené veľkými oknami, s haly výstup na terasu pre kávičkárov pri východe slnka, a tak isto aj na priľahlý pozemok k letnému altánku s grilom, ohniskom, A? pre otužilcov - záhradkárov vlastná studňa.

2 Podlažie: Kúpeľňa, wc, a 3x príjemne plochou nadrozmerné izby.

V Obývacej hale možnosť dobudovania štýlového krbu ( pôvodný staviteľ s tým rátal osadením samostatného komínu).

         Do pozornosti: Dom je zo 70% vo veľmi dobrom zachovalom stave, ale nový vlastník musí rátať s neodkladnými investíciami hlavne Nová IZOLÁCIA rovnej strechy –

( v roku 2017 došlo k porušeniu izolácie strechy, následnému prevlhnutiu stropu, stien a opadaniu omietok, po následnom preizolovaní defektov izolácie už k zatekaniu nedochádzalo, takže toho času je už stavba opätovne suchá, ale je nutná komplet rekonštrukcia izolácie strechy, odstránenie omietok na tehlu a opätovné aplikovanie omietok).

Ostatné nutné rekonštrukcie: Výmena elektrických rozvodov, nové omietky, a s estetického vonkajšieho hľadiska zatepliť + nova fasáda.

         BONUSY: Super poloha, bezpečnosť detí, tichá ulica, príjemní susedia, škola, škôlka, obchod, športoviská na dosah, vychádzky do blízkych Bojníc alebo Prievidze, cykloturistika.

         S určitosťou si dovolím tvrdiť že? Kúpou tejto nehnuteľnosti v pôvodnom ale zachovalom stave,  vôči kúpe Novostavby na kľúč dokážete ušetriť minimálne 90 tis. Eur a to stojí za zváženie.

 Nutné vidieť osobne, vychutnať si príjemný pocit, popustiť uzdu fantázii o rekonštrukci s uplatnením vlastných predstáv o vysnívanom budúcom Domove” tak neváhajte, zavolajte dohodnite si prehliadku, preto že: K Nám vždy oplatí sa prísť, bývajte Krásne s pomocou Reality JIST.
RD 4+1/ Opatovce nad Nitrou/ poz. 480m2/ ZAUJÍMAVÝ/
Podobné inzeráty
Murovaná novostavba za super cenu, Žabokreky nad Nitrou
Kvalitná novostavba v Žabokrekoch nad Nitrou bude príjemným domovom pre Vašu rodinu. Pozemok rovinatý s rozlohou tak akurát (480m2) , lokalita výhodná pre všetky vekové kategórie a cena, ktorej ťažko uveríte v tom pozítívnom zmysle slova. Táto nízkoenergetická novostavba je postavená z kvalitných materiálov a vybavená modernými technológiami : - tvárnice Porfix, zateplenie domu s EPS, fasádna omietka - väzníkový krov, škridla Terran so zárukou 15 rokov, zateplenie minerálnou vlnou, sadrokartónové podlady - striekané interiérové omietky, maľovka na bielo - plastové okná sedemkomorové, trojsklo (z vonkajšej strany antracit z vnútornej biele) - teplovodné podlahové vykurovanie prostredníctvom tepelného čerpadla Vám ušetrí nemálo peňazí - napojenie na elektrickú energiu, vodovod a kanalizáciu, rozvody na optický internet ZÁKLADNÉ PARAMETRE DOMU: Počet obytných miestností: 4 Zastavaná plocha domu: 135 m2 Podlahová plocha domu: 110m2 Rozloha pozemku: 480m2 Energetická trieda: A0 Dispozícia domu je optimálna a poskytuje dostatok priestoru pre každého člena rodiny. Nájdete tu 3 samostatné spálne pomerne veľké v porovnaní s ostatnými novostavbami na trhu. Denný priestor (kuchyňa, obývačka a jedáleň) Vás očarí presvetlením a komfortnou rozlohou. Ako bonus máte prípravu na krb a v kuchyni špajzu. Z obývacej časti je výstup na terasu. Kúpeľňa bude disponovať vaňou, sprchovým kútom, 2 umývadlami a WC. Ďalšie samostatné WC s umývadlom pri vstupe do domu určite príde vhod. Myslelo sa aj na odkladací priestor, ktorý budete mať v podkrový (cca 12m2) s výlezom VÝHODY: - nízkonákladová murovaná novostavba (odhadované mesačné náklady cca 120,-Eur) - pozemok vyhovujúci pre rodinné aktivity aj spoločný oddych, prípadne môže plniť funkciu úžitkovej záhrady - bezproblémové parkovanie - umiestnenie domu mimo hlavnej cesty - obec Žabokreky nad Nitrou poskytujú kompletnú občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, obchody, reštaruácie, farma, - rýchla dostupnosť do mesta Partizánske (6 km) a Topoľčany (15km) CENA NEHNUTEĽNOSTI VO VYHOTOVENÍ NA KĽÚČ: 169.000,-EUR Nehnuteľnosť sa predáva s dokončením na kľúč podľa Vašich požiadaviek - obklady, dlažby, sanita, podlahy, interiérové dvere a zárubne. V prípade záujmu Vám vybavíme aj kuchynskú linku na mieru. Ak Vás táto naša ponuka presvedčila, že je to dom po ktorý splní Vaše očakávania, neváhajte nás kontaktovať. V cene je zahrnutý kompletný realitný, právny a finančný servis spojený s prevodom a financovaním nehnuteľnosti.
Predaj 5-izbový rodinný dom v Žabokrekoch nad Nitrou ,okr. P
Typ: Rodinný dom Ulica: Žabokreky nad Nitrou Obec: Žabokreky nad Nitrou FinSta Real ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v obci Žabokreky nad Nitrou, okres Partizánske. Postavený je z tehly. V celom dome sú plastové okná, podlahy sú kombinované – dlažba, plávajúca podlaha a vinil. Na schodisku je zábradlie. Kúrenie je plynové podlahové v kombinácií s radiátormi. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - kanalizácia, voda, plyn, elektrika. Na pozemku sa nachádza studňa. Dispozícia domu: Prvé poschodie: - vstup do predsiene, ktorá je vybavená vstavanou skriňou, cez ktorú sa prechádza do „dennej zóny“ - veľká moderná kuchyňa z ktorej je prístup na priestrannú terasu, spojená s jedálňou a obývacou izbou - z chodby je prístup do kúpeľne spojenej s toaletou - kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, vaňou, toaletou - z chodby je prístup do dvoch technických miestnosti, v ktorých sa nachádzajú pračky a plynový kotol, a ku hlavnému schodisku Druhé poschodie: - po hlavnom schodisku sa dostaneme na druhé poschodie, v ktorom je umiestená chodba, ktorá spája 4 samostatné miestnosti - 4 x samostatná nepriechodná izba Pozemok: - udržiavaný trávnik - parkovanie je vnútorné - priestranný drevený altánok, letná kuchyňa a náraďovňa - pozemok je oplotený a vysadený okrasnými drevinami - studňa Cena: - cena nehnuteľnosti dohodou V prípade záujmu kontaktujte makléra: Renáta Chrenková mail: renata.chrenkova@ tel.kontakt:   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 910 m2 Úžitková plocha: 672 m2 Plocha pozemku: 910 m2 Zastavaná plocha: 672 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230V Voda: studňa a vodovod Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
Hľadáme RODINNÝ DOM Bojnice, Prievidza, Opatovce nad Nitrou
Pre konkrétneho klienta hľadáme rodinný dom - Prievidza, Bojnice alebo Opatovce nad Nitrou. Platba v hotovosti. Cena do 220 000 € v závislosti od lokality, pozemku a kvality rodinného domu. Platba v hotovosti.
Polovičný podiel na staršom rodinnom dome, 15 árov, Výčapy O
F015-12-PEBa Ponúkame Vám na predaj polovičný podiel na staršom rodinnom dome obci Výčapy-Opatovce, okres Nitra, Ulica V kúte. ŽIJÚCI MAJTELIA PREDÁVAJÚ POLOVČNÝ PODIEL Z LV. Č. 943. OBEC VÝČAPY OPATOVCE, KATASTRÁLNE ÚZEMIE VÝČAPY OPATOVCE. CENA 67.000 € vrátane právneho servisu ! POLOVICA PODIELU, NEŽIJÚCI MAJITELIA, NEDOHĽADANÍ 100 ROKOV. V PRÍPADE MOŽNÉHO DORIEŠENIA LV CENA 127.000 € vrátane právneho servisu ! Obec s kompletnou občianskou vybavenosťou, s autobusovou a vlakovou dopravou na neďaleké TO a NR. Dom obývaťelný skôr na rekreačné účely s možnosťou stavania nového rodinného domu na komfortnom rovinatom a slnečnom pozemku. Elektrina, plyn-gamatky, suché WC, studňa. Pôvodný stav dáva možnosť novému majiteľovi za primerané náklady si vytvoriť rozprávkové bývanie v tichej časti obce. Plocha: úžitková 781m2, zastavaná 715m2, pozemok takmer 1500m2.
Výhodná investícia - na PREDAJ Starší RD s pozemkom 916 m2-
Ponúkame na predaj starší dvojpodlažný podpivničený rodinný dom vrátane pozemku s výmerou celkom 901 m2 v katastri mesta Bojnice, lokalita kúpele. Nehnuteľnosť sa nachádza na vstupe do obce Opatovce nad Nitrou po ľavej strane hlavnej cesty. Pozemok je rovinatý až mierne svahovitý, má vjazd široký 27 m, je slnečný. Rozmery pozemku sú cca 26 x cca 33 m, zastavaná plocha domu cca 140 m2. Lokalita vhodná pre investorov. Všetky inžinierske siete sú v blízkosti: vodovod, plyn, elektrická energia, monolitická betónová žumpa za domom. Záujemca má možnosť na obhliadke k nahliadnutiu k projektovej dokumentácie. Výhody: Lokalita je investične veľmi výhodná. Súčasne ste blízko prírody, aj na dosah okresného mesta Prievidza s plnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, Obchodné a nákupné centrum Korzo, Tesco, Kauflad, zdravotné stredisko Uniklinika, reštauračné zriadenia, nemožno zabudnúť aj na rozmáhajúci sa priemyselný park vzdialený 3 min. cesty autom, a i. Výborná dostupnosť je do mesta Bojnice, ktoré je zaujímavé aj z pohľadu cestovného ruchu, s množstvom kultúrnych pamiatok, krásnym Bojnickým zámkom, termálnymi liečivými kúpeľami, vyhľadávanou ZOO, verejnými kúpaliskami.
Predaj 6 izbový  rodinný dom - Výčapy-Opatovce pri Nitre (17
173-12-VIG Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 6 izbový rodinný dom v obci Výčapy - Opatovce na rozlohe 1003 m2. Obec sa nachádza 14km od krajského mesta Nitra. Do priemyselného parku sa dostanete za cca 5 minút autom. Dom je priestranný , ideálny pre väčšiu rodinu, nakoľko má dve samostatné bytové jednotky. Na prízemí sa nachádza kuchyňa , tri izby, kúpeľňa , WC a špajza. Na poschodí je tiež trojizbový byt s kuchyňou, s WC a kúpeľňou. Dom je podpivničený a pivnica má dve časti, jedna na zeleninu a ovocie, druhá časť je vinárska pivnica. Na pozemku sa nachádza aj garáž s montážnou jamou , bazén a letná kuchynka. Za domom je záhrada s viničom a s ovocnými stromami, polievanie z vlastnej studne. V obci je výborná občianska vybavenosť : potraviny, škola, škôlka, zdravotné stredisko, kvetinárstvo, lekáreň, reštaurácia, stavebniny, kaderníctvo,kostol... Cena 235 000 € DOHODA MOŽNÁ NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám bezplatne pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti. V prípade záujmu môžete volať i napísať