bazár, predaj, inzercia, predám

RD/ Chalupa 4+1/ Nedožery Brezany/ poz. 900m2 /( 560 +340m2)

Kategória: Domy

         Nedožery – Brezany, časť Brezany, Prímestká obec neďaleko mesta Prievidza. Túžite po bývaní v obci,– Ideálnej pre únik z ruchu mesta ale súčasne bezproblémovým  rýchlym dosahom do okresného mesta Prievidza? Tak práve Vám ponúkame do pozornosti  Rodinný dom – Chalupu gazdovského typu, s pozemkom v optimálnej výmere pre relax a letné grilovačky.

Stav domu: Dom postavený v 20 – tych rokoch, material nepálená tehla kombinovaná s pálenou, úplne v pôvodnom stave určenom na rekonštrukciu v prípade Chalupy, resp. zrútenia a postavenia Novostavby.

Chalupa je vhodná na rekreačné ale i trvalé bývanie, stav domu ideálny pre realizáciu vlastných predstáv o bývaní, chalupárčení.

         BONUSY: Super poloha, krásny pozemok, tichá časť obce, príjemní susedia, škola, škôlka, obchod.

         Pozemok okolo domu vo výmere 560 m2 v celosti, zostatok z výmery (z 900m2) je v podiele 1/5-ina za hlavným pozemkom, možnosť odkúpenia ostatných podielov a vytvorenia veľkej parcel na stavby ďalších 2 rodinných domov.

 Nutné vidieť osobne, popustiť uzdu fantázii o rekonštrukci s uplatnením vlastných predstáv o vysnívanom budúcom Domove” tak neváhajte, zavolajte dohodnite si prehliadku, preto že:

K Nám vždy oplatí sa prísť, bývajte Krásne s pomocou Reality JIST.
RD/ Chalupa 4+1/ Nedožery Brezany/ poz. 900m2 /( 560 +340m2)
Podobné inzeráty
Na predaj priestranný rodinný dom, Nedožery-Brezany
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v tichej časti obce Nedožery – Brezany. Rodinný dom je postavený na upravenom, rovinatom pozemku o rozlohe 488 m². Úžitková plocha stavby predstavuje 240 m² Táto nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží, pričom z časti je stavba podpivničená. Kompletná rekonštrukcia bola ukončená v roku 2016. Kanalizácia je zvedená do 12,5 m3 žumpy (tiež z roku 2016). V obci je už vybudovaná kanalizácia a bod napojenia sa nachádza 2 m od žumpy. Po dopojení do kanalizácie môžnosť využívania žumpy, ako nádrž pre dažďovú vodu. Kúrenie zabezpečuje nový plynový kondenzačný kotol. Kúrenie na 1. NP je pomocou radiátorov a 2. NP je pomocou teplovodného podlahového kúrenia. Na 1. nadzemnom podlaží sú umiestnené nasledovné miestnosti: vstupná chodba so šatníkom, chodba, garáž, technická miestnosť s letnou kuchyňou a práčovňou, dielňa, sklad. Na 2. nadzemné podlaže je aktuálne využívané pre bývanie, nachádza sa tu priestranná kuchyňa s kuch. linkou so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, odsávač pár). Pri kuchyni sa umiestnená aj jedáleň, ďalej 3 spálne, obývacia izba, kúpeľňa, samostatné WC. . Bližšie informácie o ponuke priestranný rodinný dom Nedožery – Brezany, ako aj o rezervácii môžete získať na telefónnom čísle Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
RD 5+1/ Nedožery – Brezany/ poz. 488m2/ SÚKROMIE/
         Túžite po bývaní v Rodinnom dome na dedine ale súčasne nie ďaleko od mesta? Tak práve pre Vás dávame Vám do pozornosti útulný Rodinný dom zrekonštruovaný v roku 2017 v stave schopnom okamžitého bývanie ( stačí premaľovať) a môžte si užívať benefit bývania v Rodinnom dome.  Rodinný dom s pozemkom o výmere 488m2, nachádzajúci sa v obci Nedožery – Brezany časť Brezany, 5 izbový, postavený v 70.rokoch – kompletne zrekonštruovaný v roku 2017, oplotenie plné betónovými tablami, čiastočne podpivničený, sedlová strecha, krytina hliníková krytina, okná plastové, v podkrovnej časti strešné drevené okná. V prízemí: Garáž s diaľkovo ovládanou bránou, spoločenská miestnosť, kuchyňa, dielňa, WC. 1.Podlažie: 3x izba, obývacia izba, veľká kuchyňa s jedálenským kútom kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, odsávač pár), kúpeľňa, wc. Kúrenie zabezpečené novým plynovýn kondenzačným kotlom. Rozvod kúrenia v prízemí je pomocou radiátorov, a na poschodí pomocou podlahového kúrenia. Odpadové vody zvedené do žumpy, ( v blízkej dobe bude v obci spustená kanalizácia). Dom osadený na rovinatom pozemku v slepej uličke, zaručuje kľudné nadštandardné bývanie, dizajnovo kvalitne spracovaný, bez nutnosti ďaľších úprav. Nutné vidieť osobne, vychutnať si príjemný pocit ,, možno vášho budúceho Domova” tak neváhajte, zavolajte dohodnite si prehliadku, preto že: K Nám vždy oplatí sa prísť, bývajte Krásne s pomocou Reality JIST.
IBA U NÁS. Na predaj jedinečný RD s bazénom a krásnym poz.
Exkluzívne. Reality na kľúč Vám ponúka na predaj krásnu chalupu s rozľahlým investičným pozemkom v obci Čechy okres Nové Zámky. Chalupa Hľadáte jedinečnú nehnuteľnosť na rekreačné účely alebo na bývanie v okolí južného Slovenska? Chalupa bola kompletne zrekonštruovaná. Chalupa je postavená z nepálenej tehly, hrúbka múrov je 80 cm. Strecha je z trapézového plechu- značka ROVA. V chalupe sa nachádzajú: 4 izby, 1 kúpeľňa, 2 kuchyne, špajza, dielnička a pivnica. Vstup do chalupy je rovno do kuchyne, nachádzajú sa tu kachle, pec, kuchynská linka, jedálny stôl so stoličkami, vešiak a malá chladnička. Z kuchyne sa vchádza do obývacej miestnosti, nachádza sa tú prípecok, stôl so stoličkami, televízor, starožitný sekletár, skriňa, konferenčný stolík a 3 kreslá. V spálni sú dve postele, 2 starožitné skrine a piecka. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, toaleta, bojler (menený v roku 2018) a elektrický radiátor. Druhé dvere do chalupy predstavujú vchod do letnej kuchynky, je tu kuchynská linka, trúba s grilom, sekletár a gauč. Letná kuchynka je prepojená so špajzou, v špajzi sa nachádza mraznička a chladnička. Podkrovie je taktiež prispôsobené na bývanie, sú tu 3 postele, rozťahovací gauč, knižnica a prenosná klíma. Ak by ste mali záujem, tak je tu možnosť podkrovie rozšíriť na bývanie. 4. izba „pánska miestnosť“ je krásne zariadená, prostredie spríjemňuje krb, nachádza sa tu starožitný nábytok a posteľ. Vykurovanie chalupy je riešené elektrickými olejovými radiátormi, peterkami a krbom. Elektrická energia je optimalizovaná fotovoltaickými panelmi s virtuálnou batériou nainštalovanou v r. 2019. Okná na chalupe sú zreštaurované a na detskej izbe sú nové okná. Dispozícia Dispozícia chalupy je výborná. Na fotografii je vyobrazená dispozícia chalupy. Chalupa pozostáva z: kuchyne, z prednej izby, detskej izby, kúpeľne s toaletou, letnej kuchyne so špajzou, schody na podkrovie, pánskej miestnosti a dielne. Na podkroví sa nachádza izba s rozlohou 54m2. Pozemok Rozloha celého pozemku je 5 116m2. Na pozemku sa nachádza chalupa, altánok s posedením a krbom na grilovanie, bazén s pódiom, priestor na odkladanie náradia, parkovacie miesto, výsadba ovocných stromov a veľká časť pozemku je pokrytá trávnikom okolo, v ktorej sú vysadené dreviny a ruže. Pozemok je upravený trávnikom, krásou pozemku je bohatá výsadba okrasných stromov, drevín, skalky, ovocných stromov, drobného ovocia a zeleniny. Z okrasných stromov je tu červený buk, červená baza, albízia, červená lipa, sakura, tis, červený javorolistý buk, platan, okrasný gaštan, javor a ibiš bahenný. Z ihličnanov himalájsky céder a borovica. Živý plot je tvorený 300 kusmi smrečkami. V skleníku sa pestujú papriky. Vyvýšený záhon s paradajkami a cuketami. Z drobného ovocia ríbezle a černice. Z okrasných kríkov svíba, vavrínovce a kalina. Z okrasných rastlín kosatce, ruže, vistérie a magnólie. Sad s ovocnými stromami (slivky, čerešne, jablone, hrušky a hurmikaki). Všetky záhony sú zaplachtov
Tradičná chalupa v nádhernom prírodnom prostredí Krajné
Realitná kancelária DOREAL vám predstavuje na predaj výnimočnú kopaničiarsku chalupu v nádhernom prostredí Myjavských kopaníc, v usadlosti Vápenky, ktorá patrí pod obec Krajné, okres Myjava. Toto miesto pre relax je plnohodnotne využívané na rekreačné účely. Dostanete sa sem po asfaltovej ceste z obce Krajné, kúsok po nespevnenej ceste cez les, ktorým je chalupa obklopená. Chalupa, jej interiér, zariadenie no aj okolie idú ruka v ruke s atmosférou, ktorú cítiť v každom kútiku. Chalupa je upravená v nadväznosti na pôvodný tradičný stav a charakter stavby, vkusne dobovo zariadená. V chalupe prevládajú pôvodné drevené prvky, takmer celý interiér je zachovaný. Čo bolo treba zrekonštruovať, bolo poctivo urobené. Chalupa sa predáva vybavená tak ako vidíte na fotkách, okrem dreveného záhradného nábytku a pár osobných vecí. Nábytok v dome zostáva. Okolie je citlivo upravené, plné stromov, kríkov, zelene, schodíkov vedúcich do samostatných častí tvoriacich okrasnú časť pozemku. Okrem chalupy tu nájdete "vonkajšie posedenie pod strechou" - terasu, samostatnú pôvodnú časť slúžiacu ako "sklad pre náradie a drevo", vydláždený priestor za šopou, stromy, kríky, trávnatú plochu..... Okolie netreba ani opisovať, čistá príroda, nádherné výhľady, lesy, šum lístia, pár chalúp, ticho. Ak hľadáte práve toto, nepremýšľajte dlho. O chalupu je veľmi dobre postarané, o čom svedčí najmä jej technický stav. Stavba bola postavená v roku 1878 a pôvodne bola súčasťou veľkého gazdovského domu. Časom bol gazdovský dom rozdelený na tri samostatné časti, z ktorých sú dnes tri chalupy. V roku 2003-2004 bola vykonaná zásadná rekonštrukcia, ktorá vdýchla do domu komfortnejšie rekreačné bývanie. Zásadné úpravy, ktoré boli vykonané: - výmena vedenia elektriny, tepelné izolácie, zateplenie stropu, čiastočná rekonštrukcia strechy, klampiarske práce, nový komín, sanačné omietky, izolácia podláh, betónové podlahy v prízemnej časti, betónová žumpa. Parkovať autom môžete priamo pred vstupom na terasu. V prízemnej časti chalupy sa nachádza kuchyňa a spoločenská miestnosť, v podkroví dve samostatné izby. Teplo pre celú chatu poskytne krbová pec na drevo a kachle v kuchyni. Doplnkovým variantom pre kúrenie môžu byť samostatné elektrické výhrevné jednotky, alebo elektrický kotol. Voda je využívaná zo studne. Voda do domu nie je zavedená. Doriešiť sa dá vlastnou studňou. Samostatná kúpelňa s wc sa nachádza mimo chalupy, vedľa zastrešenej terasy, odpad je zvedený do žumpy. Náklady na prevádzku chalupy predstavujú 35,- Eur polročne za elektrickú energiu. Viac informácií získate na KONTAKT/OBHLIADKA: Miriam Adamčíková - realitná maklérka DOREAL s.r.o. adamcikova@
Na predaj väčší rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii na L
( Na predaj väčší rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii na Liptove v obci Jamník (Text) Ponúkam na predaj starší rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii postavený v 50 rokoch v obci Jamník s obrovským pozemkom o celkovej rozlohe 2712m2 Dom je postavený na mierne svahovitom pozemku a je kompletne podpivničený. Je pripojený na všetky inžinierske siete elektrika, plyn, voda a kanalizácia. V poslednej rekonštrukcii boli vymenené na dome plastové okná, nové omietky a zrekonštruovaná kúpeľňa a WC na 1.NP Ideálny je predaj domu s pozemkom ako celok, ale v prípade vážneho záujmu je možná dohoda na rozparcelovaní pre konkrétných klientov. Celkový rozmer pozemku spolu s rodinným domom je 2712m2 a je možné ho kúpiť aj v nasledovných variantách: A. samostatný rodinný dom s pozemkom cca 900m2 B. samostatný rodinný dom s pozemkom a záhradou pod domom spolu cca 1800m2 C. jedna samostatná 900m2 parcela ( cca 36 x 25m )s prístupom na pozemok z obecnej asfaltovej cesty D. Dve samostatné parcely s rozmerom 2 x po 900m2 každá ( cca 36 x 25m ) s prístupom na pozemok z obecnej asfaltovej cesty E. Jedna samostatná parcela o rozmere ( cca 36 x 50m ) dokopy spolu 1800m2 s prístupom na pozemok z obecnej asfaltovej cesty Rozmery parciel v jednotlivých variantách vyššie sú orientačné a budú presne vymerané geodetom a rozdelené geometrickým plánom. DISPOZÍCIA: 1.PP letná kuchyňa s kachľovou pecou a 3 x pivcnica (sklad), WC 1.NP 3x izba, priestranná kuchyňa WC spolu s vaňou a sprchovým kútom Podkrovie Kúrenie je riešené plynovým kotlom v kombinácii s pecou na tuhé palivo Vedľa domu sa nachádzajú hospodárske budovy a sklady V prípade akýchkoľvek otázok, či záujmu o obhliadku ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Ak by som nezdvíhal, poprosím pošlite mi SMS ozvem sa ihneď ako budem mocť.
Chalupa na samote pod lesom, Banská Belá
Ponúkame na predaj malú dvojchalupu v obci Banská Belá časť Halča - Caniar. Predáva sa jedna časť s vlastným popisným číslom. Chalupa sa nachádza v chatovej oblasti avšak nestretnete tam takmer nikoho. Pozemok je z časti zarastený stromami. S výhľadom na hory. Prístupová cesta vedie až k chate, je iba spevnená. Chalupa je vhodná pre nenáročných ľudí prenesie Vás do minulého storočia, toaletu by ste tu márne hľadali. Chalupa sa skladá z prízemia, kde je jedna veľká miestnosť a terasa so vstupom do záhrady. Vstup na druhé poschodie je zvonku. Na poschodí sa nachádza jedna izba a dve malé izbičky. Celá chalupa nie je vnútri zobytnená takže ponúka možnosť dostavby podľa vlastného uváženia. Z inžinerských sietí je natiahnutá iba elektrina. Kvôli vode bude potrebné vyvŕtať studňu. Do centra obce je to sedem kilometrov od chalupy. V obci je základná aj materská škola, malý obchod s potravinami,lesný park pre deti. Sú tu aj dve jazerá vhodné na rybolov. Obec je kúsok od krásneho historického mesta Banská Štiavnica.Okolie ponúka množstvo možností na šport napríklad detské ihrisko ( nad základnou školou),plávanie v rôznych tajchoch Banskej Štiavnice prípadne turistika, v Banskej Štiavnici sa nachádza aj krytá strelnica. Krátka prechádzka je aj do jaskyne Barlangy. Obytná plocha: 60 m2 Plocha parcely: 190 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: - Voda: - Kúrenie: kombinované Konštrukcia objektu: tehlová Prístupová cesta: spevnená Druh stavby: dom Umiestnenie: samota Rok výstavby: 1992