bazár, predaj, inzercia, predám

RD s výhľadom na Spišský Hrad, SPIŠSKÉ PODHRADIE

Kategória: Domy

*** POSLEDNÝ VOĽNÝ *** v tejto etape

EXKLUZÍVNE - SAVONA realitná kancelária – ponúkame 32 km po diaľnici od mesta Poprad /

NA PREDAJ / POSTÚPENIE kúpy novostavby RODINNÉHO DOMU (č.27) v radovej zástavbe novovybudovanej lokality developerského projektu Svätý Martin v obci Spišské Podhradie s výhľadom na Spišský Hrad, 23 km od mesta Spišská Nová Ves a 17 km od mesta Levoča

POPIS RD (č. 27):
✔️ celková výmera pozemku 248 m2
✔️ dvojpodlažný rodinný dom, 1. podlažie cca 62 m2 + terasa 20 m2, 2. podlažie cca 56 m2
✔️ 4 izby + kuchyňa, terasa
✔️ parkovanie pre 2 autá
✔️ novostavba v stave HOLODOM, podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom,

Dispozícia:
- 1. podlažie – vstupná chodba, kuchyňa a obývačka s výstupom na terasu , schodisko, technická miestnosť, wc
- 2. podlažie – 3 izby, kúpeľňa s wc, technická miestnosť, chodba

Predpokladaný termín kolaudácie RD september 2023.

Financovanie – info ohľadne financovania kúpy Vám poskytneme telefonicky. Financovanie úverom je dostupné, schváliť Vás vedia vo všetkých bankách.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SAVONA realitná kancelária POPRAD


Viac informácii a dohodnutie obhliadky na tel.č.
RD s výhľadom na Spišský Hrad, SPIŠSKÉ PODHRADIE
Podobné inzeráty
RD s výhľadom na Spišský Hrad,  SPIŠSKÉ PODHRADIE
*** POSLEDNÝ VOĽNÝ *** v tejto etape EXKLUZÍVNE - SAVONA realitná kancelária – ponúkame 32 km po diaľnici od mesta Poprad / NA PREDAJ / POSTÚPENIE kúpy novostavby RODINNÉHO DOMU (č.27) v radovej zástavbe novovybudovanej lokality developerského projektu Svätý Martin v obci Spišské Podhradie s výhľadom na Spišský Hrad, 23 km od mesta Spišská Nová Ves a 17 km od mesta Levoča POPIS RD (č. 27): ✔️ celková výmera pozemku 248 m2 ✔️ dvojpodlažný rodinný dom, 1. podlažie cca 62 m2 + terasa 20 m2, 2. podlažie cca 56 m2 ✔️ 4 izby + kuchyňa, terasa ✔️ parkovanie pre 2 autá ✔️ novostavba v stave HOLODOM, podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom, Dispozícia: - 1. podlažie – vstupná chodba, kuchyňa a obývačka s výstupom na terasu , schodisko, technická miestnosť, wc - 2. podlažie – 3 izby, kúpeľňa s wc, technická miestnosť, chodba Predpokladaný termín kolaudácie RD september 2023. Financovanie – info ohľadne financovania kúpy Vám poskytneme telefonicky. Financovanie úverom je dostupné, schváliť Vás vedia vo všetkých bankách. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SAVONA realitná kancelária POPRAD Viac informácii a dohodnutie obhliadky na tel.č.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Spišské Podhradie, časť K
Ponúkame na predaj dva rodinné domy ako celok, v tichej lokalite v meste Spišské Podhradie, miestna časť Katúň, v OV, vhodný na chalupu, ako aj celoročné bývanie. STAV NEHNUTEĽNOSTÍ , POPIS A DISPOZÍCIA PRIESTOROV: Na pozemku sa nachádzajú dva samostatné rodinné domy, rodinný dom postavený v roku 1963 a starší rodinný dom postavený v roku 1932. Rodinné domy sú v pôvodnom stave, vhodné na prerábku podľa vlastných predstáv: 1. Zachovalý rodinný dom postavený v roku 1963, orientovaný na J/Z - pozostáva z prízemia a 1NP. Na prízemí sa nachádza vstupná, chodba, letná kuchyňa s kuchynskou kachľovou pieckou, kotolňa s plynovým kotlom a s komorou, prízemie je cca z 1/2 domu podpivničené. 1NP má samostatný vchod, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch priestranných izieb, kúpeľne s vaňou so spoločným WC. Izby sú navzájom neprechodné. Podlahy pôvodné drevené palubovky, v kúpeľni, na chodbe a v prízemí v pivničných priestoroch keramická dlažba. Prívod vody z obecného vodovodu, odpad riešený žumpou, vykurovanie v dome ústredným kúrením na plyn, v dvoch izbách na 1NP sú zachované funkčné kachľové piecky. Stavebný materiál domu betónový základ, obvodové murivo pálená tehla, strešná krytina pálená škridla. 2. Starší kamenný rodinný dom postavený v roku 1932 pozostáva z kuchyne, jednej priestrannej izby a komory. V dome sú zachované pôvodné drevené trámy, kachľové piecky, stav domu je vhodný na prerábku s potenciálom realizácie slovenskej, resp. poľovníckej chalupy. Zachovaná pôvodná strešná krytina - pálená škridla. OSTATNÉ ÚDAJE K RODINNÝM DOMOM: Rodinné domy sú postavené v mierne svahovitom pozemku, na ktorom sú postavené aj hospodárske drevené budovy, stodola využívaná ako garáž, murovaná pivnica, budova pred časom využívaná pre chov domácich zvierat. Dom postavený v roku 1963 je napojený na elektrickú a plynovú prípojku, obecný vodovod. K domom prislúchajú pozemky, rozdelené na zastavané plochy a nádvoria, záhrady a trvalý trávnatý porast o celkovej výmere 1541 m2. Rodinné domy nevlastnia energetické certifikáty. PREČO PRÁVE TÁTO LOKALITA: Spišské Podhradie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu bohaté kultúrne, historické a prírodné pamiatky - Spišský hrad, Spišská Kapitula, potraviny, reštaurácie, v blízkosti prívod na diaľnicu D1, historické mesto Levoča a pod. Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LE-62697. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku,
NA PREDAJ | novostavba RD s výhľadom na Spišský Hrad
*** POSLEDNÝ VOĽNÝ *** v tejto etape EXKLUZÍVNE - SAVONA realitná kancelária – ponúkame NA PREDAJ / POSTÚPENIE kúpy novostavby RODINNÉHO DOMU (č.27) v radovej zástavbe novovybudovanej lokality developerského projektu Svätý Martin v obci Spišské Podhradie s výhľadom na Spišský Hrad, 32 km po diaľnici od mesta Poprad, 17 km od mesta Levoča a 23 km od mesta Spišská Nová Ves POPIS RD /č. 27/: ✔️ celková výmera pozemku 248 m2 ✔️ dvojpodlažný rodinný dom, 1. podlažie cca 62 m2 + terasa 20 m2, 2. podlažie cca 56 m2 ✔️ 4 izby + kuchyňa, terasa ✔️ novostavba v stave HOLODOM, podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom ✔️ parkovanie pre 2 autá Dispozícia: - 1. podlažie – vstupná chodba, kuchyňa a obývačka s výstupom na terasu , schodisko, technická miestnosť, wc - 2. podlažie – 3 izby, kúpeľňa s wc, technická miestnosť, chodba Predpokladaný termín kolaudácie RD september 2023. Financovanie – info ohľadne financovania kúpy Vám poskytneme telefonicky. Financovanie úverom je dostupné, schváliť Vás vedia vo všetkých bankách. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SAVONA realitná kancelária POPRAD INFORMÁCIE a dohodnutie obhliadky na tel.č.
RODINNÝ DOM V OBCI STUDENEC POD SPIŠSKÝM HRADOM
Proximityreal ponúka na predaj rodinný dom v obci Studenec s nádherným výhľadom na Spišský hrad. Rozloha pozemku: 792 m² Úžitková plocha: 134 m² Dispozičné riešenie: 7 izieb, 2 kúpeľne, WC, kumbál, pivnice, garáž, technická miestnosť, práčovňa, sauna, neobývaná povala. Orientácia: V-Z-J Dom je svetlý, priestranný a pôsobí veľmi príjemnom dojmom. Pri stavbe boli použité kvádre. V izbách a na chodbách je korková podlaha, v celom dome sú vymenené eurookná, v hale sa nachádza kozub. V dome sa kúri plynom, v novembri 2022 bol vymenený plynový kotol. Nehnuteľnosť je podpivničená a napojená na všetky inžinierske siete. Nehnuteľnosť je možné prerobiť na dvojgeneračný dom. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova, altánok a letné sedenie. Z obce je priamy výjazd na diaľnicu, 20 minút do Prešova, 25 minút do Popradu a 40 minút do Košíc. V blízkosti sa nachádza Spišský hrad, gotický kostolík v Žehre, Spišská Kapitula, historické mestečko Spišské Podhradie, prírodné rezervácie Dreveník a Sivá Brada. Pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte na čísle .
Rodinný dom s pozemkom 669 m2 Spišské Podhradie
Máme pre Vás EXKLUZÍVNE v ponuke predaja rodinný dom s pozemkom o výmere 669 m2 v Spišskom Podhradí. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s krásnym výhľadom na Spišský Hrad. Rodinný dom ma zastavanú plochu o výmere 136,5 m2, pričom obytná plocha je ideálna pre jednu rodinu s deťmi – 3 spálne a jedna obývačka. Do budúcna možnosť ďalšej bytovej jednotky s bezbariérovým prístupom. Dispozičné pozostáva: 1.NP - vstupná chodba, 2 skladové priestory, kotolňa, schodisko. 2.NP – 4 neprechodné izby, kuchyňa, špajza, WC s kúpeľnou. Murovaný dom bol postavený v roku 1983. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou pred 8 rokmi. Vymenili sa okná na 2. nadzemnom podlaží za plastové, plávajúce podlahy v izbách. Elektroinštalácia a vodoinštalácia je pôvodná. Vykurovanie je plynom, alebo na tuhé palivo. Strecha je pôvodná, bez povaly. Okrem rodinný domu sa na pozemku nachádza aj murovaná hospodárska budova, ktorú je možné využiť ako garáž, priestor na odkladanie záhradnej techniky alebo priestor na odkladanie dreva. K domu prislúcha nádherná záhrada, kde rastie orech, ktorý v tomto období vytvára príjemnú atmosféru s dobrou úrodou. Pozemok je rovinatý, umiestnený v intraviláne obce. Prístupová komunikácia k nehnuteľnosti je asfaltová. Rodinný dom nemá vyhotovený energetický certifikát. Náklady na bývanie pre 1 osobu sú 50 € mesačne. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: - tichá lokalita, - blízko centra, - 5 minút od diaľničného privádzača, - výhľad na Spišský Hrad, - prerobenie podľa svojich predstáv, - blízko do okolitých miest: Levoča - 10 minút, Spišská Nová Ves – 20 minút, Prešov – 20 minút. Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Volajte na číslo , Eva Podoben Čontošová vám veľmi rada pomôže a poradí.            Cena nehnuteľnosti je stanovená majiteľom a cena zahŕňa províziu s kompletným servisom spojeným so zmenou bývania.
RODINNÝ DOM SPIŠSKÝ ŠTIAVNIK
Typ: Rodinný dom Ulica: Spišský Štiavnik Obec: Spišský Štiavnik TOP CITY  realitná kancelária Vám ponúkame na predaj starší rodinný dom v kľudnej zastavanej ulici v Spišskom Štiavniku. Dom je v pôvodnom zachovalom stave. Orientácia JV. Je napojený na všetky IS, okrem plynu. Plynová prípojka pre dom je k dispozícii. Má 3 izby, kuchyňu, kúpelňu s WC, špajzu, letnú kuchynku, sypaň, drevárku a vzadu na konci záhrady je stodola. Na pozemku je funkčná studňa, na ktorú je napojený momentálny odber vody, prípojka na verejný vodovod je zabudovaná. Časť domu je podpivničená, funkčnou pivnicou. Výmera pozemku je 836 m2. Pozemok je rovinatý. Dom si vyžaduje rekonštrukciu.  Energetický certifikát nie je vytvorený.  Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať. , info@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 90 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 836 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie