bazár, predaj, inzercia, predám

Realitný maklér - profesionál

Kategória: Obchod a predaj

Hľadáte prácu v realitnom obchode?
Sme menšia realitná kancelária a nehľadáme desiatky maklérov. Stačí nám jeden - ten pravý- jedinečný:-)
Ak Vám vyhovuje skôr práca v menšom tíme, máme pre Vás ponuku.
Pôsobíme v okresoch Bratislava, Pezinok, Senec.
Momentálne nám chýba realitný profesionál pre okres Bratislava a profesionál pre okres Senec.

Exkluzívny profesionál pre Bratislavu (alebo Senec) bude mať vo svojom portfóliu nehnuteľnosti v Bratislave (v Senci). V našom malom kolektíve nebude mať konkurenciu, pretože každý maklér sa špecializuje na určitú lokalitu.
Vieme mu na začiatok pomôcť tým, že mu zveríme časť už rozbehnutých obchodov.
Maklér si môže vybrať aj svoju špecializáciu: či s a bude orientovať na komerčné alebo rezidenčné nehnuteľnosti.
Obsah práce je štandardný: nábor nehnuteľností, spracovanie inzercie, komunikácia a obhliadky s klientmi, odovzdanie nehnuteľnosti.
Ak sa nechcete stratiť v dave a byť výnimočný, napíšte nám, hľadáme práve Vás!
Zamestnanecké výhody, benefity
Menší "rodinný" kolektív
Školenia pre maklérov (viď. ), individuálny prístup
Flexibilný pracovný čas
Motivačné ohodnotenie (čím vyššia provízia pre kanceláriu, tým vyššia provízia pre makléra)
Neplatíte žiadne poplatky za licenciu
Práca v etablovanej realitnej kancelárii
Používame realitný program pre maklérov Back office, ktorý výrazne uľahčuje prácu maklérov.
Mame novú modernú web - stránku, ako jedna z mála kancelárii na Slovensku, aj v anglickom jazyku.
Máme spoluprácu s hypotekárnymi špecialistami, s fotografmi, ktorí realizujú video- obhliadky a zábery z dronu.
Tieto benefity výrazne uľahčujú prácu makléra.

Požiadavky na zamestnanca
Microsoft Word, Excel - Základy
Vodičský preukaz : B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- dobré komunikačné schopnosti, príjemné vystupovanie,zodpovedný prístup
- obchodné zručnosti, schopnosť vedieť predať
- asertivita, sebareflexia
- schopnosť pochopiť klientove požiadavky, vžiť sa do jeho situácie, empatia
- dynamická, flexibilná a lojálna osobnosť
Ak Vás ponuka zaujala, prosím, pošlite nám Váš štruktúrovaný životopis a fotku na mail
Realitný maklér - profesionál
Podobné inzeráty
Realitný maklér - profesionál, pre Bratislavu a okolie.
Druh pracovného pomeru: živnosť Termín nástupu: ihneď Mzdové podmienky: Provízia: 1.000Eur až 2.000,- Eur podľa úspešnosti obchodov Náplň práce: Sme menšia realitná kancelária a nehľadáme desiatky maklérov. Stačí nám jeden - ten pravý- jedinečný:-) Ak Vám vyhovuje skôr práca v menšom tíme, máme pre Vás ponuku. Pôsobíme v okresoch Bratislava, Pezinok, Senec. Momentálne nám chýba realitný profesionál pre okres Bratislava. Exkluzívny profesionál pre Bratislavu bude mať vo svojom portfóliu nehnuteľnosti v Bratislave. V našom malom kolektíve nebude mať konkurenciu, pretože každý maklér sa špecializuje na určitú lokalitu. Vieme mu na začiatok pomôcť tým, že mu zveríme časť už rozbehnutých obchodov v Bratislave (viď. ). Ak sa nechcete stratiť v dave a byť výnimočný, napíšte nám, hľadáme práve Vás! Zamestnanecké výhody, benefity Menší "rodinný" kolektív Školenia pre maklérov (viď. ), individuálny prístup Flexibilný pracovný čas Motivačné ohodnotenie (čím vyššia provízia pre kanceláriu, tým vyššia provízia pre makléra) Neplatíte žiadne poplatky za licenciu Práca v etablovanej realitnej kancelárii Používame realitný program pre maklérov Back office, ktorý výrazne uľahčuje prácu maklérov. Mame novú modernú web - stránku, ako jedna z mála kancelárii na Slovensku, aj v anglickom jazyku. Máme spoluprácu s hypotekárnymi špecialistami, s fotografmi, ktorí realizujú video- obhliadky a zábery z dronu. Motivačné provízne ohodnotenie: 40%-60% provízie Informácie o výberovom konaní Prosím, pošlite nám prosím Váš štruktúrovaný životopis a fotku na mail Osobnostné predpoklady a zručnosti - dobré komunikačné schopnosti, príjemné vystupovanie, zodpovedný prístup - obchodné zručnosti, schopnosť vedieť predať - asertivita, sebareflexia, - schopnosť pochopiť klientove požiadavky, vžiť sa do jeho situácie, empatia. - dynamická, flexibilná a lojálna osobnosť Stručná charakteristika spoločnosti Profesionálna realitná kancelária, ktorá pôsobí na trhu od roku 2002. Venujeme sa predaju aj prenájmu rezidenčných ale aj komerčných nehnuteľností. Kľúč RK, s.r.o. Záhumenice 6 902 01 Pezinok Ing. Ľubomíra Lacková
REALITNÝ MAKLÉR
Realitná kancelária SANTA Real, s.r.o. v Leviciach, hľadá do svojho tímu šikovných a komunikatívnych ľudí, na pozíciu realitný maklér, ktorý majú záujem vyskúšať niečo nové, s možnosťou získať nadštandardné ohodnotenie. Náplň práce: - vyhľadávanie nových nehnuteľností za účelom predaja, prenájmu, kúpy - komunikácia s klientmi - obhliadky nehnuteľností so záujemcami - sledovanie realitného trhu - administratívna práca, vypisovanie zmlúv Zabezpečíme Vám: - bezplatné zaškolenie - motivačné ohodnotenie - možnosť kariérneho rastu - pružný pracovný čas - možnosť práce aj popri zamestnaní Požadujeme: - zodpovedný prístup a príjemné vystupovanie voči klientom - komunikatívnosť, dochvíľnosť Mzdové ohodnotenie sa odvíja od šikovnosti realitného makléra. V prípade záujmu nám pošlite Váš životopis na: gafrik@, santareal@ prípadne kontaktujte tel. č.
Realitný špecialista junior a senior
Hľadám obchodného partnera na pozíciu Realitný špecialista do môjho tímu Marián MÁLEK - Broker Consulting v Poprade! Hľadám človeka, ktorý má vášeň pre reality a chce sa učiť nové veci. Ak hľadáte kariérny rast a zároveň nadštandardné finančné ohodnotenie, ktoré nebude nikým a ničím obmedzené, ste na správnej adrese. U nás v tíme ti ponúkame možnosť rozvíjať sa a zlepšovať svoje zručnosti. Verím, že vďaka všetkým moderným SMART nástrojom, ktoré u nás využívame spoločne dokážeme pomôcť ľuďom dosiahnuť ich ciele a splniť ich sny. Prax v obore nie je podmienkou preto by som rád dal príležitosť aj začínajúcim adeptom. Ak máte skúsenosti v oblasti realít, radi ich privítame. Ponúkame vám možnosť práce na dohodu (brigáda), živnosť alebo s.r.o. a zabezpečíme vám kvalitné školenie a podporu od skúsených kolegov. Hľadáme tých, ktorí veria vo svoje komunikačné zručnosti a ťahá ich to do sveta realít : - Spoznávanie nových klientov a starostlivosť o existujúcich - Sprostredkovanie moderných realitných služieb - Analýza potrieb klienta - Návrh riešenia na splnenie cieľov klienta - Spolupráca s realitným oddelením, riešenie klientovho bývania, financovanie a výnosnosti investičných nehnuteľností - Spolupráca s inštitúciami a klientmi v súvislosti s realizáciou riešenia a uzavretím zmlúv - Dlhodobá spolupráca s klientom, servis, plánovanie budúcich krokov Zamestnanecké výhody, benefity Čo vám ponúkame: - Kompletné zaškolenie skúseným profesionálom a odovzdanie know-how - Prvotriedny vzdelávací systém - Prepojenie finančného a realitného biznisu - Nadštandardné príjmy - Flexibilný pracovný čas - SMART technológie pri pracovnom a vzdelávacom procese - Garantované možnosti kariérneho a finančného postupu - Certifikáty a prax pre realitného makléra - Spolupráca s tímom Finančných a Realitných maklérov - Stabilitu medzinárodnej spoločnosti s dlhodobým rastom - Bonusy finančné, nefinančné, zážitkové (celosvetové cestovanie) - Výkonovo-orientovaná odmena, horná hranica príjmu je neobmedzená, bonusy a príspevky na kancelárie, auto, asistentov Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Vodičský preukaz B Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Stručná charakteristika spoločnosti Broker Consulting a.s. je stabilná firma na trhu s dlhoročnou tradíciou. U nás robíme veci inak. Používame jedinečné SMART aplikácie pre realitné a finančné služby. Hľadáme ľudí, ktorí sa chcú stať profesionálmi. Ponúkame vám možnosť neustáleho vzdelávania, semináre so špičkovými odborníkmi z SR a ČR z prostredia realitného a finančného biznisu. Pošlite nám aj vy svoj životopis a staňte sa členom silnej finančnej skupiny a tímu, v ktorom nám ukážete svoje najlepšie schopnosti. Trúfnete s
Hľadáme realitného makléra na Košice, Košice okolie a Prešov
Spoločnosť ELI REAL je etablovaná realitná kancelaria so zameraním na poskytovanie profesionálnych služieb v oblasti nehnuteľností. Naša spoločnosť je známa svojou kvalitou, dôveryhodnosťou a vynikajúcimi výsledkami. Momentálne hľadáme skúseného a ambiciózneho realitného makléra, ktorý sa pridá k nášmu tímu. Čo od nás môžete očakávať: Príležitosť pracovať v renomovanej realitnej spoločnosti s maklérmi, s dlhoročnou praxou na trhu. Podpora a odborné školenia, ktoré vám pomôžu rozvíjať vaše schopnosti a dosahovať vynikajúce výsledky. Príjemné pracovné prostredie a tímovú atmosféru, kde sú vaše nápady a názory vítané. Možnosť rozšíriť si svoju sieť kontaktov a spolupracovať s rôznymi klientmi a profesionálmi v oblasti nehnuteľností. Motivačný platový systém založený na provízii, ktorý vám umožní dosahovať vysoké príjmy na základe vašej výkonnosti. Požiadavky: Skúsenosti v oblasti realitnej činnosti s dôrazom na predaj nehnuteľností. Výborné komunikačné a prezentačné schopnosti. Schopnosť vybudovať si dôveru a udržiavať dlhodobé vzťahy s klientmi. Aktívne znalosti trhu s nehnuteľnosťami v Košickom kraji, Košickom okolí a Prešove - vítaná. Znalosť právnych a legislatívnych predpisov týkajúcich sa nehnuteľností -vítaná. Flexibilita, samostatnosť a schopnosť pracovať pod tlakom. Vodičský preukaz skupiny B a vlastné auto sú výhodou. Ak sa chcete stať súčasťou nášho tímu a pomôcť klientom pri dosahovaní ich realitných cieľov, pošlite nám svoje štruktúrované životopis spolu s motivačným listom na e-mailovú adresu info@ s predmetom "Realitný maklér - Košice a Prešov". Tešíme sa na vašu odpoveď! ELI REAL Vaša spoľahlivá cesta k úspechu v realitách.
Hľadáme realitného makléra Košice, Košice okolie a Prešov.
Spoločnosť ELI REAL je etablovaná realitná kancelaria so zameraním na poskytovanie profesionálnych služieb v oblasti nehnuteľností. Naša spoločnosť je známa svojou kvalitou, dôveryhodnosťou a vynikajúcimi výsledkami. Momentálne hľadáme skúseného a ambiciózneho realitného makléra, ktorý sa pridá k nášmu tímu. Čo od nás môžete očakávať: Príležitosť pracovať v renomovanej realitnej spoločnosti s maklérmi, s dlhoročnou praxou na trhu. Podpora a odborné školenia, ktoré vám pomôžu rozvíjať vaše schopnosti a dosahovať vynikajúce výsledky. Príjemné pracovné prostredie a tímovú atmosféru, kde sú vaše nápady a názory vítané. Možnosť rozšíriť si svoju sieť kontaktov a spolupracovať s rôznymi klientmi a profesionálmi v oblasti nehnuteľností. Motivačný platový systém založený na provízii, ktorý vám umožní dosahovať vysoké príjmy na základe vašej výkonnosti. Požiadavky: Skúsenosti v oblasti realitnej činnosti s dôrazom na predaj nehnuteľností. Výborné komunikačné a prezentačné schopnosti. Schopnosť vybudovať si dôveru a udržiavať dlhodobé vzťahy s klientmi. Aktívne znalosti trhu s nehnuteľnosťami v Košickom kraji, Košickom okolí a Prešove - vítaná. Znalosť právnych a legislatívnych predpisov týkajúcich sa nehnuteľností -vítaná. Flexibilita, samostatnosť a schopnosť pracovať pod tlakom. Vodičský preukaz skupiny B a vlastné auto sú výhodou. Ak sa chcete stať súčasťou nášho tímu a pomôcť klientom pri dosahovaní ich realitných cieľov, pošlite nám svoje štruktúrované životopis spolu s motivačným listom na e-mailovú adresu info@ s predmetom "Realitný maklér - Košice a Prešov". Tešíme sa na vašu odpoveď! ELI REAL Vaša spoľahlivá cesta k úspechu v realitách.
Realitný maklér, obchodník, práca
Realitná kancelária TRENDY Reality s.r.o. hľadá realitných maklérov pre okresy: HUMENNÉ MICHALOVCE VRANOV NAD TOPĽOU SPIŠSKÁ NOVÁ VES STARÁ ĽUBOVŇA POPRAD - prioritne sa zaujímame o ľudí bývajúcich v daných okresoch - nejedná sa o cestovanie po celom Prešovskom kraji, ale iba v príslušnom okrese! - nábor nehnuteľností, sledovanie realitného trhu - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností - vypracovanie cenovej analýzy nehnuteľnosti - zabezpečenie výpisov z listu vlastníctva, katastrálnych máp a znaleckých posudkov - obhliadka a dokumentácia nehnuteľností maklérmi, zaradenie do ponuky, obhliadky a rokovania so záujemcami - inzercia (na internete, v tlači, priama ponuka klientom, direct-mail) - cielené vyhľadávanie nehnuteľnosti podľa požiadaviek klienta - asistencia pri preberaní a odovzdávaní nehnuteľností MZDA: 60% z prijatej provízie z predaja danej nehnuteľnosti Kontakt: Email: stefan.danco1@