bazár, predaj, inzercia, predám

Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ nadštandardný 4 izbo

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Dunajský Klátov
Obec: Dunajský Klátov

Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ 4 izbový nadštandardný rodinný dom s dvojgarážou obci Dunajský Klátov!

Hľadáte tichú lokalitu priamo v lone prírody s dobrou dostupnosťou? Tak táto ponuka je práve pre Vás!
Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite v blízkosti mŕtveho ramena Dunaja.
RD Je postavený z kvalitných materiálov ako napr. z brúsených akustických tehál (P20), zateplený "16" polystyrénom (ERS80).

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou s vaňou a sprchovacím kútom, 3 samostatné izby, šatník, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, technická miestnosť s toaletou, terasa 3x4m.

Cena RD obsahuje:  plávajúce podlahy zn. "Egger", obklady a dlažby, interiérové dvere, sanitku- 2 x toaleta, vaňa, sprchový kút, dvojité umývadlo, klimatizáciu, vypínače, nabíjačky na elektrické autá, tepelné čerpadlo, 180l elektrický bojler, predpríprava vonkajších lamelových žalúzií, predpríprava na alarm, predprípravu na video vrátnika, vnútorný vložkový rohový krb, vnútorný náter s dvoma vrstvami bielej farby a poter, san marco, na chodbe namontovaný dymový senzor, biele plastové okná s trojsklom, bezpečnostné vchodové dvere, zámkovú dlažbu, bránu, oplotenie, žumpu, studňu.

V tejto novostavbe je podlahové teplovodné kúrenie regulovateľné v každej miestnosti. 

Obecná voda nie je zavedená do domu, ale je hneď pri ceste (možnosť sa naň napojiť).
Režijné náklady budú pre 3 alebo 4 člennú rodinu cca okolo 120-140 Eur.

Nehnuteľnosť sa predavá so zariadením t.j. ako vidno na fotkách!!

Obec Dunajský Klátov sa nachádza na severnom okraji strednej časti Žitného ostrova popri štátnej ceste č.507 Dunajská Streda – Galanta vo vzdialenosti cca 8 km od Dunajskej Stredy (kde je kompletná občianska vybavenosť) medzi obcami Veľké Dvorníky a Jahodná. Do Bratislavy cez R7 sa dostanete za 44 minút.

Okolitá príroda je veľmi pekná a stvorená pre oddych. Máte možnosť na turistiku, kanoistiku, nachádza sa tu aj cyklotrasa, jazdecký areál a taktiež máte možnosť na rybárčenie. 

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tento pekný, moderný dom treba vidieť! Teším sa na Vás!

Cena: 249 000 Eur

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 624 m2
Úžitková plocha: 163 m2
Plocha pozemku: 624 m2
Zastavaná plocha: 199 m2
Počet izieb: 4
Balkón: nie
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní: 1
Energetický certifikát: A
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: áno
Voda: studňa
Krb: áno
Zariadenie: čiastočne
Garáž: áno - 2 autá
Inžinierske siete: áno
Kanalizác
Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ nadštandardný 4 izbo
Podobné inzeráty
Iba u nás Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj 3-izbo
Typ: Rodinný dom Ulica: Koppánymonostor Obec: Komárom Iba u nás! Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom  vo vyhľadávanej lokalite Koppánymonostore /Maďarsko - Komárom-Koppánymonostor/ blízko nového mostu Monoštor s dobrou dostupnosťou do Komárna./SK/Výborná lokalita, ak chcete bývať blízko mesta a zároveň ticho a pokoj okolo seba.  Dom sa nachádza na priestrannom rovinatom 14 árovom pozemku. Ústredné kúrenie je zabezpečený plynovým kotlom v kombinácii s kotlom na tuhé palivo. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Dom je v slušnom, udržiavanom pôvodnom stave a je okamžite obývateľný. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa. RODINNÝ DOM  JE VHODNÝ AKO AJ UBYTOVŇA!!! Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena: 73000-€ V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 1400 m2 Úžitková plocha: 90 m2 Plocha pozemku: 1400 m2 Zastavaná plocha: 90 m2 Podlahová plocha: 90 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: nie Terasa: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový tehlový
Typ: Rodinný dom Ulica: Velká Gúta Obec: Kolárovo Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový tehlový rozostavaný rodinný dom v obci Veľká Gúta len pár minút od Kolárova! Stavba leží na pozemku o výmere 757 m2, úžitková plocha je 165 m2. Dom sa predáva v stave stavba na kľúč. Aktuálne prebieha výstavba RD, stavba by mala byť dokončená do začiatku leta 2023. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: • vstupná chodba • obývacia izba spojená s kuchyňou • technická miestnosť • samostatná toaleta • veľká kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom • toaleta • 3 samostatné izby Dom bude postavaný z moderných, kvalitných materiálov tak, aby splnili všetky požiadavky zákazníka. - Plastové okná - Tehla Porotherm30 - Zateplenie polystyrén - Plynový kotol a podlahové kúrenie, radiátory - Plynový bojler - Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák - Zámková dlažba - Vlastné parkovisko - Betónové oplotenie LOKALITA: Hoci obec s 120 obyvateľom ponúka iba základnú občiansku vybavenosť, ale jej okolie ponúka mnoho možnosti športového využitia, rybarčanie, napojenia na cyklotrasy. Kultúrne využitie je okrem Kolárova dostupné aj v okolitých mestách a obciach s bohatými tradíciami. Rýchla dostupnosť do Kolárova je cca 4 minút, kde mesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchody, reštaurácie, kaviarne, fitness, banky, pošta... ). Nové Zámky sú zdiaľené 18 km. Podujatia mesta Nesvady z diaľky 7 km je geotermálne novo otvorené kúpalisko, čo poskytuje návštevníkom príjemný relax počas celého roka.. Dopravné spojenie s jednotlivými mestami je možné buď osobnou alebo autobusovou dopravou. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! Cena: 165 000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 757 m2 Úžitková plocha: 165 m2 Plocha pozemku: 757 m2 Zastavaná plocha: 165 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
Iba u násReality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ 6 izbový na
Typ: Rodinný dom Ulica: Nová Stráž Mestská časť: Nová Stráž Obec: Komárno Iba u nás!!! Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ 6 izbový nadštandardný, kvalitne zrekonštruovaný rodinný dom blízko Dunaja v Novej Stráži!!! Rodinný dom bol KOMPLET zrekonštruovaný v roku 2022! Dom s úžitkovou plochou cca 260m2 je dispozíciou rozdelený na dve samostatné bytové jednotky. Každá bytová jednotka má samostatný vstup. Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Dom je vhodný pre všetky vekové kategórie. Využiteľnosť nehnuteľnosti vhodná na bývanie, či bývanie spojené s vlastným podnikaním a zriadením sídla firmy./prízemie/ Plocha: úžitková 240m2, pozemku 350m2. Terasa: 20 m2 Dispozičné riešenie prízemia domu: predizba, 3 nepriechodné izby, obývačka s jedálenskou časťou prechodom na terasu, kúpeľňa s toaletou- vhodný aj na podnikanie. Dispozičné riešenie poschodia domu: chodba, 2 nepriechodné izby- priestranný šatník, kúpeľňa s toaletou, veľká obývačka s jedálenskou časťou a kvalitným krbom! Na pozemku je prístavba ktorá slúži ako odkladací priestor pre bicykle a náradie. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Boli dispozične prehodené miestnosti, menené všetky inžinierske siete (elektrika, optika, voda, potrubia, radiátory, kúrenie- plynový kotol Viessman so zásobníkom Viessmann. Konštrukcia objektu: tehlová, izolácia ( 10 cm polystyrén), nová fasádna farba a exteriérové obklady, so strešnou penovou izoláciou atď... Ostatné vybavenie: vstavané skrine v izbách. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Dom je kompletne zariadený a predáva sa vrátane nábytku a spotrebičov, ako vidíte na fotkách!!! Rekonštrukcia bola robená s kvalitných materiálov a nový majiteľ môže hneď nasťahovať.  DOM MÁ VEĽMI DOBRÉ IZOLAČNÉ VLASTNOSTI, NÍZKE REŽIJNÉ NÁKLADY! Okolitá príroda je veľmi pekná a stvorená pre oddych. Máte možnosť na turistiku, kanoistiku, nachádza sa tu aj cyklotrasa. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tento pekný, moderný dom treba vidieť! Teším sa na Vás! Cena: 248 000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 260 m2 Úžitková plocha: 240 m2 Plocha pozemku: 350 m2 Zastavaná plocha: 160 m2 Podlahová plocha: 240 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie
Nadštandardný rodinný dom s pozemkom 2.124m2 v Radoli
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj luxusný rodinný dom v Radoli s pozemkom o výmere 2.124m2. Dom ponúka nadštandardný priestor pre Vaše nové bývanie s možnosťou využitia aj na viacgeneračné bývanie a predprípravu na interiérový bazén. Na pozemku sa nachádza aj dvojgaráž so záhradným altánkom s grilom, letnou kuchyňou a kúpeľňou, tenisový kurt, jazierko. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s možnosťou využitia aj dvoch krbov ako zdrojov tepla a pohodovej atmosféry. Kolaudácia domu v roku 2003.  Dispozícia domu Suterén: sauna s odpočinkovou miestnosťou, sprchový kút s WC, práčovňa, sklad, technická miestnosť. 1. NP: vstupná chodba, spálňa, kuchyňa s jedálňou, obývacia miestnosť s krbom a východom na terasu, kúpeľňa, WC, spoločenská miestnosť s využitím ako posilňovne a herne s biliardovým stolom (miestnosť je predpripravená na osadenie bazéna 8*3m). 2.NP: chodba, 4 izby, dve kúpeľne, dve toalety, kuchyňa, šatník (kuchynský kút), dva balkóny.  Podkrovný priestor: 2 priechodné izby a šatník, tvoria otvorenú galériu. Na 2. NP je možnosť vytvorenia 2 samostatných apartmánov s vlastným vstupom z exteriéru s minimálnymi úpravami.  Výhodou je tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť dostupná pešo, možnosť aktívneho trávenia voľného času doma ale aj v blízkom okolí, nadštandardný obytný priestor a jedinečný pozemok s parkovou úpravou, ktorý ponúka súkromie a relax. Videoobhliadka: /watch?v=5ACnOyD3tWY Cena: 494.990 Eur. Nájdete na stránke pod ID ZA013989. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Nadštandardný rodinný dom s pozemkom 2.124m2 len 10km od
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj luxusný rodinný dom len 10km od Žiliny v obci Radoľa s pozemkom o výmere 2.124m2. Dom ponúka nadštandardný priestor pre Vaše nové bývanie s možnosťou využitia aj na viacgeneračné bývanie a predprípravu na interiérový bazén. Na pozemku sa nachádza aj dvojgaráž so záhradným altánkom s grilom, letnou kuchyňou a kúpeľňou, tenisový kurt, jazierko. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s možnosťou využitia aj dvoch krbov ako zdrojov tepla a pohodovej atmosféry. Kolaudácia domu v roku 2003.  Dispozícia domu Suterén: sauna s odpočinkovou miestnosťou, sprchový kút s WC, práčovňa, sklad, technická miestnosť. 1. NP: vstupná chodba, spálňa, kuchyňa s jedálňou, obývacia miestnosť s krbom a východom na terasu, kúpeľňa, WC, spoločenská miestnosť s využitím ako posilňovne a herne s biliardovým stolom (miestnosť je predpripravená na osadenie bazéna 8*3m). 2.NP: chodba, 4 izby, dve kúpeľne, dve toalety, kuchyňa, šatník (kuchynský kút), dva balkóny.  Podkrovný priestor: 2 priechodné izby a šatník, tvoria otvorenú galériu. Na 2. NP je možnosť vytvorenia 2 samostatných apartmánov s vlastným vstupom z exteriéru s minimálnymi úpravami.  Výhodou je tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť dostupná pešo, možnosť aktívneho trávenia voľného času doma ale aj v blízkom okolí, nadštandardný obytný priestor a jedinečný pozemok s parkovou úpravou, ktorý ponúka súkromie a relax. Videoobhliadka: /watch?v=5ACnOyD3tWY Cena: 494.990 Eur. Nájdete na stránke pod ID ZA013990. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj dvojgeneračný, č
Typ: Rodinný dom Ulica: Marcelová Mestská časť: Krátke Kesy Obec: Marcelová Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj dvojgeneračný, prerobený rodinný dom s garážou za SUPER CENU!!! Rodinný dom je rozdelený na dve časti ktoré tvoria dve samostatné jednotky s vlastným vchodom , 5 izieb, 2 kuchyne, 2 kúpeľne , 2 WC, špajz. Úžitková plocha je 180 m2. Nehnuteľnosť má 2 prístupovú asfaltovú cestu s spredu aj zozadu. Predná časť domu je postavená z kvádrov, táto časť domu je čiastočne rekonštruovaná: nové okná, dvere, všetky rozvody, obnovená kúpeľňa, kuchyňa. V predsieni sú krbové kachle. Zadná časť domu je z nepálenej tehly a bola kompletne rekonštruovaná pred 3-mi rokmi vrátane výmeny strechy, ktorá je teraz plechová. Sú tu dve samostatné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, predsieň s kuchynskou časťou. Vykurovanie je riešené plynovými kachľami, okrem toho v dome sa nachádza funkčný krb. Na pozemku je veľká garáž a ďalšia vedľajšia stavba. Veľkorysá výmera pozemku ponúka široké možnosti využitia, momentálne je prevažná časť zatrávnená. Ponuka je vhodná aj na dvojgeneračné bývanie. Pozemok má rozlohu 2005m2. Cena: 97900 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 2005 m2 Úžitková plocha: 180 m2 Plocha pozemku: 2005 m2 Zastavaná plocha: 717 m2 Podlahová plocha: 180 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Garáž: áno - 2 autá Inžinierske siete: áno Kanalizácia: nie Plyn: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno