bazár, predaj, inzercia, predám

Řeč Těla - Vojtech Černý

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám knihu Řeč Těla - Vojtech Černý. Posielam aj na dobierku, cena dobierky 3,6 eur. Pri platbe vopred je cena dobierky 1,7 eur. Pokiaľ tu inzerát je, ponuka stále platí. Osobný odber je možné uskutočniť v Nitre, Zlatých Moravciach, Vrábľoch a v blízkom okolí po dohode.
Řeč Těla - Vojtech Černý
Podobné inzeráty
Psychológia, motivácia, partnerské vzťahy - časť 3/3
Moudrost a vtip v lásce, manželství a sexu. Paradoxy, aforismy, postřehy (Alexander Tomský) - 7,50 € - tvrdé dosky s prebalom, stav 100 % Vyluxované mozky. Triky, které používají firmy, aby nás přiměly k nákupu (Martin Lindstrom) - 13 € - väčší formát, brožovaná väzba, stav 100 % Tajomstvo príťažlivosti sŕdc (Ruediger Schache) - 11 € - pevná väzba s prebalom, raz prečítaná, vynikajúci stav Tajomstvo sily srdca (Ruediger Schache) - 11 € - pevná väzba s prebalom, stav 100 % Tajomstvo siedmich závojov (Ruediger Schache) - 12,50 € - pevná väzba s prebalom, stav 100 % Tajemství vnitřní mluvy. Úspěšná sebemanipulace (Ivo Toman) - 12 € - mäkká väzba, stav 100 % Debordelizace hlavy. Zprimitivněte k úspěchu (Ivo Toman) - 12 € - mäkká väzba, raz prečítaná, čistá, nikde nie je podčiarkované, ani vpisované Úspěch. To nejlepší z Napoleona Hilla (Napoleon Hill, Patricia G. Horanová) - 11 € - mäkká väzba, stav 100 % Reč tela (Vojtěch Černý) - 14 € - väčší formát, pevná väzba, čiernobiele fotky a ilustrácie, čítaná, oškretý spodný roh na prednej doske, chýba DVD Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Kontakt najlepšie mailom.
ŘEČ TĚLA
Predám knihu ŘEČ TĚLA. Autor: TIZIANA BRUNO a GREGOR ADAMCZYK. Stav: Nová. Cena: 6,00 Euro + poštovné
Zdravé držanie tela detí a batoliat NOVÁ KNIHA
Nová kniha Zdravé držanie tela detí a batoliat (Kathleen Porterová),192 strán. Cena: 7€ +poštovné Naučte svoje deti prirodzene chodiť, stáť i sedieť. Prirodzené držanie tela je pohodlné, uvoľnené a súčasne pevné a vzpriamené. Táto prostá zručnosť však nie je úplne jednoduchá. Ak ju chcete naučiť seba i svoje deti, pomôžu vám k tomu cvičenia z tejto knihy. Nájdete tu tiež dôležité informácie potrebné pre správny vývoj detí už od narodenia. Dozviete sa, prečo je prirodzené držanie tela dôležité pre celkovú telesnú i duševnú pohodu. V poslednej časti knihy je navyše uvedené množstvo cvikov, ktoré pomáhajú vyrovnávať niektoré telesné dysbalancie.
U NÁS TAKÁ OBYČAJ--2007--Slovenské ľudové tradície--Vojtech
U NÁS TAKÁ OBYČAJ--2007--Slovenské ľudové tradície--Vojtech Majling--počet strán 206--pevná väzba--ROZMER 215×305mm--HMOTNOSŤ 1173g--kniha je nová nečítaná-NOVÁ,predáva sa tak ako je nafotená--POPIS:...Táto unikátna publikácia je určená všetkým milovníkom slovenských ľudových tradícií, pre ktorých v nej autor zhromaždil a zdokumentoval prvky ľudovej kultúry z viac ako 100 slovenských dedín a dediniek....Vďaka tejto knihe sa môžete zoznámiť so slovenskými zvykmi, obyčajami a obradmi v priebehu celého roka. Na jar poznáte tajomstvá obradu vynášania Moreny, najrôznejšie zvyky spojené s veľkonočným týždňom či tradície viažuce sa ku dňu Juraja alebo Ďura. V lete sa dočítate o zvyku stavania májov, o oslave Turíc alebo sa zoznámite so sviatkami letného slnovratu. Na jeseň vás čakajú bohaté zvyky a obyčaje spojené s dožinkami a vinobraním, pietne obrady k ucteniu pamiatky Všetkých svätých – Dušičiek. A konečne v zime sa odohrá nepreberné množstvo tradícií spojených s tzv. stridžími dňami, Vianocami alebo veselými fašiangami.....CENA:48€+poštovné/DOHODA MOŽNÁ/--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
Vojtech Zamarovský - Vzriesenie Olympie
Vojtech Zamarovský - Vzriesenie Olympie
Bitky a bojiská Dangl Vojtech
Bitky a bojiská Dangl Vojtech 260 strán, Mladé letá, 1984 10 €