bazár, predaj, inzercia, predám

Recepčná vo fitness centre

Kategória: Brigády

Hľadáme, milú, šikovnú, komunikatívnu brigádničku na pozíciu recepčná vo fitness centre
Pracovný pomer dohoudou.
Požadujeme
základnú znalosť angličtiny
vítaná je schopnosť práce s počítačom
v prípade záujmu pošlite životopis na mailovú adresu cizek.milan59@
Inpulse fitness L. Novomeského 9 Košice
Recepčná vo fitness centre
Podobné inzeráty
Recepčná
Do zabehnutého kolektívu hľadáme recepčnú na zastupovanie. Práca cez týždeň ale aj víkendy. Spolupráca je formou dohody. Bližšie informácie na tel. čísle
Recepcná/ý -  Svaty Jur
Do hotela vo Svatom Jure hladame na poziciu recepcie spolahlivu osobu. Jedna sa o jednoduchu administrativu, pozaduje sa znalost AJ na miernej urovni, nemusi to byt ziadna plynula rec ale aspon zakladne dorozumievanie. Praca s PC Praca s peniazmi Komunikacia s klientami, pozadujeme mily pristup. Otvaracia doba 7-22h Pracovna doba moznost zmien (doobeda 7-14h, poobede 14 - 22, plus kazdy druhy vikend) pripadne kratky dlhy tyzden. Zalezi na dohode. Mzda 5 €/h , co je cca 1000 €/mesiac Praca vhodna aj pre absolventov.
Recepčná /ý v administratívnej budove
Ponúkam prácu recepčnej v administratívnej budove na Patrónke , nevyžaduje sa cudzí jazyk od 16.00 - 22.00 hod pondelok - piatok . Netto 5eur / hod Na živnosť 8 eur / hod Jednoduché činnosti zamknúť , zapisovať návštevy … Môže byt aj muž, ak je zručný ideálne mohol by robiť aj jednoduchú údržbu zaplatenú extra. Nástup ihneď.
PONUKA PRÁCE V RÝCHLOM OBČERSTVENÍ V CENTRE KOŠÍC
Do nášho tímu predajcov v rýchlom občerstvení v centre Košíc hľadáme kolegu na dohodu, alebo aj študenta SŠ, VŠ s možnosťou nastúpenia do práce ihneď. MOMENTÁLNE VOĽNÉ PRACOVNÉ POZÍCIE Pracovník rýchleho občerstvenia - možnosť brigády alebo dohody (vhodné aj pre študentov SŠ, VŠ) Asistent / asistentka pri pokladni - možnosť brigády alebo dohody (vhodné aj pre študentov SŠ, VŠ) BENEFITY: - pitný režim a strava, - mladý dynamický rozvíjajúci sa kolektív, - rodinné zázemie, - práca v priamom centre Košíc Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Pozícia - Pracovník rýchleho občerstvenia: - Príprava jedál - Kontakt so zákazníkom, obsluha, servírovanie a výdaj jedál a nápojov - Výhodou skúsenosti v príprave jedál Pozícia - Asistent / asistentka pri pokladni: - Práca s pokladňou a finančnou hotovosťou - Starostlivosť o zariadenia prevádzky - Udržiavanie čistoty a poriadku na prevádzke - Výhodou skúsenosti v práci s pokladňou PLATOVÉ PODMIENKY: 4€ / hod. - po skončení skúšobnej lehoty navýšenie platu Svoje životopisy a žiadosti posielajte e-mailom na uvedenú kontaktnú adresu. Uvádzajte telefonický kontakt. V prípade ďalších otázok sa na mňa neváhajte obrátiť - rád odpoviem :) e - mail - rbrtemodi@
Hladam si pracu v centre mesta Levice
Dobry den.Hladam si pracu v centre mesta Levic.Som na invalidnom dochodku,skusenosti mam ako asistentka telefonistka navolavanie kontaktov v poistovni,realitna maklerka tiperka,asistentka v kancelarii donasanie a evidencia posty,informatorka, predavacka, upratovacka kancelarii.Ponuknite pracu v centre mesta aj ked len na par hodin denne praca s fix platom!!Moznost prace aj na par hodin,vypomoc a podobne.Dakujem vopred odpoviem na kazdu serioznu pracovnu ponuku s fix platom.Niesom narocna na plat a som vdacna za pracu.Len centrum mesta Levice!!Inzerat platny do zmazania.Poprosim len pnuky s fix platom!!!!Ziadne katalogove prace!!!!Viem pracovat aj z bytu mam aj pocitacove skusenosti.
Brigáda v detskom centre
Si milá, usmievavá a máš pozitívny vzťah k deťom? Tak hľadáme práve teba! Pridaj sa do nášho tímu v detskom centre Retro kids, kde bude tvojou hlavnou náplňou práce práca na recepcii počas týždňa (15:00 - 20:00) a cez víkend výpomoc na detských narodeninových oslavách (9:00-15:00 alebo 15:00-20:00). Práca vhodná pre študentky od 18 rokov, prípadne aj na privyrobenie si počas MD. Mzda je 4,69 netto/h. Napíš nám na berkulova@ a my Ťa budeme kontaktovať.