bazár, predaj, inzercia, predám

Reebok Nano X2

Kategória: Topánky, obuv

Nové, nenosené unisex tréningové tenisky Reebok Nano X2. S dokladom o kúpe z e-shopu Reebok.

- Flexweave zvršok
- Floatride Energy Foam medzipodrážka
- All-Surface gumená podrážka
- veľkosť 42.5 (dĺžka stielky 281 mm)
- kód GY2295

Osobný odber v Krompachoch, po dohode v SNV/GL alebo zašlem Poštou/Packetou.
Reebok Nano X2
Podobné inzeráty
Reebok tenisky
Kultové tenisky REEBOK z jemnej prémiovej kože. Skull Grey / Saddle Brown Veľkosť: 37,5 Sedí na vnútornú dĺžku: 24 cm Ako nové, obuté raz na reklamné foto. Kožený zvršok pre pohodlie Nízky strih dizajnu pre elegantnú a sofistikovanú siluetu EVA medzipodrážka Gumová podrážka Vnútorný jazyk s nápisom Reebok Unikátne detaily na každej obuvi poukazujú na dôležité roky a miesta v histórii spoločnosti Reebok Či už je váš štýl odvážny, klasický alebo nadčasový, alebo čokoľvek medzi tým, tieto tenisky sú správna voľba. Aj keď idete s trendom, zachováte si svoju individualitu.
Reebok x Victoria Beckham Club C
Unisex prémiové tenisky z edície Reebok x Victoria Beckham Club C v bezchybnom stave. 1-2 krát obuté. V balení textilné vrecko/taška na tenisky. S dokladom o kúpe z e-shopu Reebok. - zvršok hladkej a brúsenej kože - kožená podšívka - veľkosť 43 (dĺžka stielky 280mm) - kód GW5373 Osobný odber v Krompachoch, po dohode v SNV/GL alebo zašlem Poštou/Packetou.
Dámske bežecké tenisky Reebok veľkosť 38
Predám dámske biele tenisky Reebok Fusium Run 20. Ako nové, bez poškodení, použité len 2x. Veľkosť je 38, 24,5 cm. Kupované v zahraničí, nesadla mi veľkosť. Viac na:
Predám dámske Reebok + darček Sanita gumáky
10€ Prosim volať, na sms neodpovedam Poprad a okolie. Predám používanú Reebok športovú dámsku obuv veľkosť 38 Zn Reebok. Ideálne do fitness centra,beh, vychádzky.Kvalitne spracovanie Ultra ľahké. Nove stáli 79€ ,pár krát nosené. Poprad
Tenisky
Predám 3x použité CrossFit Nano X Tenisky Reebok. Veľkosť: 42,5 Iba osobný odber v Žiline u mňa. Vhodné na cvičenie v hale.
Reebok,CL LEGACY,veľkosť 44 (28,5cm)
Predám raz obuté tenisky Reebok Legacy.Ako nové.Naj osobný odber v Hlohovci.