bazár, predaj, inzercia, predám

Regalove stlpy.regalove nohy

Kategória: Vybavenie dielne

Predam 5 kusov.chromovane.vyška 2,5 meter.cena 15€/kus.
Regalove stlpy.regalove nohy
Podobné inzeráty
Regalove police za 10€
Regalove police pouzivane. Rozmer 750x300mm. Celkom 10 kusov za 10€.
Regálové políčka plechove
Foto.kus 5 e.rozmer 100x40.
Predám Skladacie Regále.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj skladacie regalové komponenty,presne ako je vidieť aj na foto.Dispozične sa dajú zložiť od 1 modelu až po 5 a viac.Momentálne sú dostupné komponenty 1,2,3,4, každá jedna časť má cca 77 cm na šírku + je treba prirátať stojky.Ako názorný príklad si pozrite dolu nižšie foto,kde sú aj rozpísané rozmery. -------------------------------------------------------------- Cena za jeden kus/komponent je 40 euro. to znemená že za 1 - 40 euro, za2 - 80 euro ,za3 - 120 euro ,za 4 - 160 euro a tak ďalej. Na cene sa vieme určite Dohodnúť!!! -------------------------------------------------------------- No v prípade vážného a seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo SMS správou,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Regalove konzoly / policove konzoly Hornbach
Predám policové konzoly, zly typ a us nemam blocik tak nemozem vratit. (nepasuju do starsich list, ina roztec drazok) Vsetko naraz. 12ks 400mm 4ks 370mm Osobne Bratislava, Pezinok Nitra alebo dobierka.
Stolové nohy kovové (90cm)
Predám 8ks kovových nôh na montáž na stolovú dosku, alebo na iný účel. Tyže majú aj kovové úško na fixáciu výstuže pri zostavení stola pre zabezpečenie stability. PARAMETRE: - dlžka: 90cm - priemer: 4cm - priemer mont.plochy s dierami: 10cm Tyče majú na koncoch plastové podložky. Pošlem kurierom,alebo osobný odber. Pri dobierke si prosím úhradu poštovného 6€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom na účet.
pracovny stol
univerzalny pracovny stol..Vhodné pre stroje väčšiny výrobcov. Pevne uchytenie stroja a ľahká konštrukcia z hliníkovej zliatiny 1,5 m nadstavce umožňujú pracovať s 2,8 m obrobkami Maximálna pracovná hmotnosť 200 kg Pri preprave sa nohy stola ľahko zložia k telu. Integrované 4 napájacie zásuvky