bazár, predaj, inzercia, predám

Regulátor otáčok, vŕtačky, karbobrúsky, TR-2300W

Kategória: Náradie

Predám nový triakový regulátor výkonu TR-2300W Výkon je 2,3kW.
Je vhodný na reguláciu: vŕtačky, uhlovej brúsky, hornej frézy, kotúčovej píly, vysávača, reguláciu otáčok komutatorových motorov (elektromotorov s uhlíkami), regulácia tepelných spotrebičov, ale aj ako stmievač k nočnej lampe. Hodí sa aj na reguláciu, krbových, stropných a strešných ventilátorov. Cena je 20 € + 3,5 € poštovné. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Pošlem na dobierku.

Tel:
Regulátor otáčok, vŕtačky, karbobrúsky, TR-2300W
Podobné inzeráty
Regulátor výkonu, otáčok TR-2350W-T sivý
Regulátor výkonu, otáčok TR-2350W-T sivá farba Predám nový regulátor výkonu 2350W. Je vhodný na reguláciu jasu žiaroviek, reguláciu otáčok komutátorových elektromotorov motorov s uhlíkmi (brúska, vŕtačka). Je vhodný aj na reguláciu transformátorov a rôznych indukčných záťaží. Pri tomto regulátore transformátor nehučí, ako pri klasickom regulátore. Cena regulátora je 22€ + 3,5€ poštovné. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Pošlem na dobierku.
RYOBI vŕtačka a okružná píla
Kufrík RYOBI obsahuje: • akumulátorová vŕtačka 14.4V • akumulátorová okružná píla a kotúč 150mm • nabíjačka BC-1447T 14.4V • batéria • návod na obsluhu Vŕtačka 2-stupňová prevodovka pre aplikácie s veľkým krútiacim momentom, 3/8 palcové rýchloupínacie skľučovadlo pre rýchlu a ľahkú výmenu bitov, 24-stupňová spojka ovláda výstup krútiaceho momentu, magnetický držiak MagTrayTM pre pohodlné umiestnenie bitov a skrutiek, integrované uloženie bitov umožňuje pohodlné uloženie bitov skrutkovača pomocou vŕtačky, rukoväť pre väčšie pohodlie, 0 -350 / 0 - 1 300 (otáčky bez zaťaženia) ot./min. Zámok s uložením kľúča na dosku pre rýchlu a ľahkú výmenu kotúča · Šikmá plocha 0 ° až 51,5 ° pre uhlové rezy · Ergonomicky tvarovaná rukoväť zvyšuje užívateľský komfort · Ľavá strana kotúča poskytuje lepší výhľad ako pri rezaní · Kotúč s 5-1 / 2 "hrotom z tvrdokovu pre predĺženú životnosť kotúča · 4 200 (rýchlosť bez zaťaženia) ot./min. Kapacita rezu: 90 ° = 1 9/16"; 45 ° = 1 1/18 "Súprava vŕtačky a okružnej pílky Ryobi je dokonalým doplnkom systému Ryobi ONE +. Táto súprava obsahuje akumulátorovú vŕtačku Ryobi, kotúčovú pílu, NiCd batériu a nabíjačku. Vŕtačka je vybavená rýchloupínacim skľučovadlom s dvojitým puzdrom 3/8 palca a aretáciou vretena, ktoré uľahčuje výmenu bitov pri rôznych aplikáciách. 2-stupňová prevodovka a 24-polohová spojka pre náročnejšie projekty, ktoré môžu vyžadovať vyšší krútiaci moment. Okrem týchto skvelých vlastností okružná píla obsahuje ľavostranný karbidový kotúč s hrotom s priemerom 5-1/2 palca pre lepšiu viditeľnosť línie rezu a predĺženú životnosť kotúča. Súprava vŕtačky a okružnej pílky Ryobi je dokonalým úvodom alebo doplnkom systému Ryobi 18V ONE + system. Komplet náradie predávam nové, nebolo ani raz použité. Osobný odber možný na hlavnej železničnej stanici.
Regulátor výkonu otáčok TR-2350W-TK
Predám nový regulátor výkonu 2350W. Je vhodný na reguláciu jasu žiaroviek, reguláciu otáčok komutátorových elektromotorov motorov s uhlíkmi (brúska, vŕtačka). Je vhodný aj na reguláciu transformátorov a rôznych indukčných záťaží. Môže sa použiť aj na reguláciu stropných a strešných ventilátorov , ale aj ako stmievač k nočnej lampe. Jeho hlavnou výhodou je, že sa dá položiť na stôl a kábel zapnúť aj do neprístupnej zásuvky napríklad za stolom. Cena regulátora je 25€ + 3,5€ poštovné. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Pošlem na dobierku.
Regulátor výkonu, otáčok 2350W
Predám nový regulátor výkonu 2350W. Je vhodný na reguláciu jasu žiaroviek, reguláciu otáčok komutátorových elektromotorov motorov s uhlíkmi (brúska, vŕtačka). Je vhodný aj na reguláciu transformátorov a rôznych indukčných záťaží. Pri tomto regulátore transformátor nehučí, ako pri klasickom regulátore. Cena regulátora je 22€ + 3,5€ poštovné. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Pošlem na dobierku.
Výkonné bez uhlíkové vrtačky na čiernu batériu MAKITA 18V
NA predaj overené AKU skrutkovače na batériu MAKITA 18V čiernej farby Zaruka 2 roky !!! Volajte aj cez sviatky Na predaj nové nepoužité kvalitné bez uhlíkové vrtačky so zárukou CENY sú bez batérie Vhodné pre čiernu batériu MAKITA 18V ::::::::::::::::::::::::::: 1 : Bez uhlíková ľahká aku vrtačka bez príklepu DrillPro Odolná plastová hlavica Skľučovadlo 10 mm Krútiaci moment reálnych 95N.m úroveň a kvalita Makita - CENA bez batérie 45€ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 : Chvostovka so svetlom Rýchlosť bez zaťaženia: 0-4000 ot./min Dĺžka zdvihu: 10 mm Hĺbka rezu do kovu: 2 mm Hĺbka rezu do dreva: 100 mm Hĺbka rezu do plastu: 100 mm 4 Pílové listy v cene - CENA 32€ bez batérie ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 : Bez uhlíková ľahká aku vrtačka bez s príklepom DrillPro Odolná kovová hlavica Skľučovadlo 13 mm Krútiaci moment reálnych 95N.m úroveň a kvalita Makita za zlomok ceny - CENA bez batérie 60€ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 : Žltá bez uhlíková masívna aku vrtačka s príklepom Odolná kovová hlavica Skľučovadlo 13 mm Krútiaci moment reálnych 220N.m úroveň a kvalita Makita za zlomok ceny - Cena bez batérie 65€ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 : Makitovo modrá bez uhlíková masívna aku vrtačka s príklepom Odolná kovová hlavica Skľučovadlo 13 mm Krútiaci moment reálnych 220N.m úroveň a kvalita Makita za zlomok ceny - Cena bez batérie 70€ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: - CENA náhrad nie originál batérií MAKITA 18V - 18V 3Ah 27€ - 18V 6Ah 35€ - 18V 9Ah 50€ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Volajte : len do 19:00 Osobný odber v Bardejove Na dobierku posielam kuriérom DPD u vád na adrese expresne do rúk do 24Hodín od odoslania ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Či sa to niekomu páči alebo nie je to kvalita za zlomok ceny oproti MAKITE
magneticka vrtacka s mechanickou prevodovkou
Predám magnetickú vŕtačku s mechanickou prevodovkou a s možnosťou rezania závitov. Vŕtačka má aj možnosť meniť otáčky elektronicky a taktiež má mechanickú prevodovku. Nebola používaná, komplet balenie v prepravnom kufri. Parametre vŕtačky: Výkon: 2690W Magnetická prídržná sila: 18600N Voľnobežné otáčky: 100-130/300/620 ot/min Max. priemer jadrového vrtáka: 130 mm Max. priemer klasického vrtáka: 32 mm Max. priemer rezania závitov: M28 Zdvih vretena: 320mm Hmotnosť: 26kg Moja cena 1300€ Možnosť poslať na dobierku. Ceny za podobné stroje v obchodoch sú raz tak vysoké - 2500€ atd.: