bazár, predaj, inzercia, predám

Regulovcicky opasok policajny VB

Kategória: Zberateľstvo

Opasok je nepouzivany. Original VB.
Regulovcicky opasok policajny VB
Podobné inzeráty
Policajny opasok puzdro na svetlo kapsička na opasok
Predám 1x opasok hnedý dĺžka 110 cm , 1x puzdro na svetlo, 1x kapsička na doklady, viď. foto cena dohodou. Kontakt tel. nie sms za pochopenie ďakujem.
Žandarsky policajný kabat
Ponúkam nenoseny zelený policajný kabat poštou posielam zvyčajne prvý pracovný deň po pripísaný dohodnutej sumy a poštovného na účet. Cena+ dohoda.
Policajný odznak USA
Policajný odznak USA LA (pilot). Masívny kov a smalty. Kontakt mailom.
Policajný identifikačný znak
Predám starý policajný identifikačný znak ČSSR, Zbor národnej bezpečnosti; PÚVB; takmer nový nepoužívaný, nenosený. Je to starý uschovaný "ležiak" vo veľmi dobrom pôvodnom stave. (Ten už nikde nie je možné zohnať, jedine staré "ležiaky" !) cena je =100.-€ur tel.:
Predam policajný odznak
Predam policajný odznak
Star Wars Darth Vader opasok (pracka)
Materiál: PLA (plast) Ceny (iba pracky): 10€ (čistý výtlačok nenafarbený) 17€ (komplet nafarbený) Ceny: Boxy na opasok 75€ bez opasku Iba čistý opasok bez boxov a pracky (dohodou) Svetlá do boxov (dohodou) - buď zabudované alebo samotné Komplet cena opasku (vrátane svetiel pracky boxov): 130€ Komplet Darth Vader opasok aj s boxmi je tiež k dispozícii (pre cenu ma kontaktujte). K dispozícii je aj výroba rôznych iných Star Wars vecí (kostýmov, heliem a pod.). Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.