bazár, predaj, inzercia, predám

rehabilitačný bicykel na ruky nohy pre ZTP CZ-jazyk

Kategória: Ostatné

Použity Thera trainer silnejší tichší ako motomed viva2 100% technický stav. + rukavice pre lepši uchop

Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných aj horných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta.

Ponúka tri programy a to :
- pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly)
- asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne)
-aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný)
rehabilitačný bicykel na ruky nohy pre ZTP CZ-jazyk
Podobné inzeráty
rehabilitačný bicykel na nohy pre ZTP vozičkarov Cz-Jazyk
Použity Thera trainer silnejší tichší ako motomed viva2 100% technický stav. CZ jazyk Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly) - asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný)
rehabilitačný bicykel na ruky nohy pre ZTP
Použity THERA TRAINER TIGO silnejší tichší ako motomed viva 100% technický stav. Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných a horných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly) - asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný)
rehabilitačný bicykel na nohy pre ZTP seniorov
Použity Thera trainer silnejší tichší ako motomed viva zachovaly 100% technický stav. Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly) - asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný)
Rehabilitačný bicykel Motomed Viva2 na nohy
Použitý Motomed Viva 2 rehabilitačný bicykel v 100% stave. + záruka. Motomed Viva na precvičovanie dolných končatín. Vhodné pre pacientov odkazanych na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho ďalších ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavujúcu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Motomed ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhybe, a uvoľní svaly) - asistované cviečenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičit proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný).
Rehabilitačný bicykel na ruky nohy pre ZTP MOTOmed Viva1
Predám použitý motomed viva1 Pekný zachovalý stav. Precvičovanie nôh a rúk. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík Motorom podporovaný liečebný pohybový prístroj určený pre handicapované osoby k pasívnemu, aj aktívnemu pohybovému tréningu končatín. Motomed je výborný pomocník pri rozhýbaní tela po operácii či mozgovej príhode, pri dlhodobom pobyte na lôžku či na invalidnom vozíku, proti tvorbe zrazenín, pre lepšiu funkciu čriev a pod.
Rehabilitačný bicykel na ruky nohy Motomed Viva 2
Použitý Motomed Viva 2 na ruky aj nohy v 100% stave + záruka. Motomed Viva na precvičovanie dolných a horných končatín. Vhodné pre pacientov odkázaných na invalidný vozík, po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. invalidný vozík 100v% sta Motomed ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhybe, a uvoľní svaly) - asistované cviečenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičit proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný). po dohode možná doprava