bazár, predaj, inzercia, predám

Rekonštrukcia domov a bytov

Kategória: Stavebníctvo

Dobry deň robím stavebné prace. Stierky,omietky, malovanie , sadrokartóny,plávajúce podlahy,obklady a dlažby,zateplenie domov,murovanie,rekonstrukcie domov a bytov,bytovych jadier.

Cenové ponuky a obhliadky Zdarma.
Rekonštrukcia domov a bytov
Podobné inzeráty
Ponúkáme stavebné práce
Ponúkame kvalitné stavebné práce a ich servis sú naším hlavným predmetom činnosti. Zabezpečíme stavebné práce podľa kompletnej projektovej dokumentácie, v rámci stavebných prác vykonávame inžiniersku činnosť na celú stavbu. Stavebné práce poskytujeme v rozsahu: Stavebné práce a výstavba rodinných domov Stavebné práce a rekonštrukcia stavieb Stavebné práce a rekonštrukcia rodinných domov Stavebné práce a kompletná rekonštrukcia bytov, bytových jadier Sadrokartonárske stavebné prace Stavebné práce a dokončovacie práce Obklady a dlažby Pokládka plávajúcich podláh a zámkovej dlažby Zatepľovanie budov Zatepľovanie rodinných domov Vodárske a elektroinštalačné stavebné práce Kontakt : feamastav@ Feamastav s.r.o Tomášov
Rekonštrukcia bytov,domov
Robíme stavebné práce všetkého druhu: Stierky, omietky, maľovanie , sadrokartón, kazetové stropy, plávajúce podlahy, obklady a dlažby, zateplenie domov, murovanie, vodoinštalácia, elektroinštalácia, rekonštrukcie domov a bytov, bytových jadier. Máme veľa skúseností. robíme kvalitne. lokalita Dk,No,Rk,Lm cena po obhliadke dohodou.
Výstavba rodinných domov a rekonštrukcie
Realizujeme výstavbu RD od základu na kľúč podľa projektovej dokumentácie a rekonštrukcie domov, bytov. Ponúkame: rekonštrukcie domov a bytov elektroinštalácie vodoinštalácie murarské práce sádrokartón stierkovanie obklady, dlažby zatepľovanie
Práca
Dobrý deň hľadám zákazky prác zámockej dlažby oporné múry Výkop a betonáž základových pásov rekonštrukcia domov bytov zateplenie rodinných domov a fasád robím aj výkopové práce prípojky kanalizácie búranie a demontáž r.domov tel.
obhliadky stavieb
Vykonávam obhliadky novostavieb bytov domov - Vykonávam obhliadky novostavieb a rekonstrukciíí pri preberaní bytov, domov s vyhotovením posudku o nedorobkoch, závadách a nedostatkoch na nehnuteľnostiach v BA a okolí a činnosť stavebného dozoru, guľatá pečiatka Slovenska komora stavebných inžinierov č. 11423. Info Martin tel.
Hľadám prácu / Zákazky
Ponúkame kompletné prerábky bytov , domov , výstavba plotov , stierky , maľovky , pokládka plávajúcej podlahy, zámkovej dlažby , kopáčske , búracie práce , vynášanie stavebného odpadu , vypratávanie bytov , domov. Cenová ponuka na vyžiadanie.