bazár, predaj, inzercia, predám

Rekreačný objekt v Bešeňovej s možnosťou prestavby na byty

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na predaj novovybudovaný a už zabehnutý penzión v obci Bešeňová na Liptove. Na základe právoplatného územného rozhodnutia z roku 2022 je možnosť prestavby objektu na apartmánový dom.

Veľký potenciál zhodnotenia investície:

Rekreačný objekt má výbornú obsadenosť, stabilne na úrovni viac ako 60%.

Nachádza sa v blízkosti populárneho termálneho kúpaliska ale aj lyžiarskych stredísk.

V nedávnej minulosti bola nehnuteľnosť viac krát ocenená ako jedna z najlepších na Slovensku v oblasti ubytovacích služieb.

Pre záujemcu s developerskou činnosťou môže ísť o veľmi zaujímavý objekt, aj s potenciálom prestavania či prispôsobenia na apartmánový dom.

Dlhoročná stabilita v obsadenosti je tiež dostatočnou zárukou pri investícií do tejto nehnuteľnosti.

Okrem bežných turistov zo Slovenska, Poľska, Českej republiky či Maďarska, má penzión aj firemnú klientelu - rôzne poisťovne, obchodné spoločnosti, banky, automobilky, pričom s niektorými majú uzavreté zmluvy aj na viac rokov dopredu.

Dôvod predaja nijako nesúvisí s ekonomickou situáciou.

Základné informácie:

- Rozkladá sa na pozemkoch o celkovej výmere 3.042 m2 z čoho zastavaná plocha je cca 1000 m2.

- Areál bol postavený v rokoch 2000 až 2007, výstavba bola rozdelená na viac etáp.

- Objekt pozostáva z troch podlaží.

- V hotelovej časti sa nachádza 35 izieb z toho 5 apartmánov a 5 zamestnaneckých izieb

- Celková kapacita je 72 pevných lôžok a 35 prísteliek

- Súčasťou objektu je aj kuchyňa, recepcia, reštaurácia zrekonštruovaná v apríli 2017 s kapacitou 60 miest + zimná záhrada (20 miest) a raňajkový salónik (20 miest).

- V zadnej časti sa nachádzajú 2 školiace sály – jedna s kapacitou 80 miest, druhá 40 miest a dva salóniky po 15 osôb.

- Penzión ponúka vyžitie vo vlastnom wellness centre.

- Súčasťou objektu je terasa pre 70 ľudí s vlastným grilom a výčapom. Pri terase sa nachádza detské ihrisko a jazierko.

- K penziónu patrí novovybudovaná dvojgaráž so skleníkom.

- Samozrejmosťou je dostatok parkovacích miest pre hostí na parkovisku monitorovanom kamerovým systémom.

- V objekte sa nachádza priestor, ktorý bol svojho času predprípravou na zriadenie výťahu v prípade potreby.

Bližšie informácie na resp. antoska.miroslav@
Rekreačný objekt v Bešeňovej s možnosťou prestavby na byty
Podobné inzeráty
NA PREDAJ INVESTIČNÝ OBJEKT - REŠTAURÁCIA V OBCI PUKANEC PRI
ESTY Real Estate s.r.o. - realitná spoločnosť (licencovaný maklér 0907-144-845 ) Vám ponúka exkluzívne v zastúpení klienta na predaj investičnú príležitosť - objekt na podnikanie, s viacúčelovým využitím, priamo na námestí v obci Pukanec, v blízkosti mesta Levice. PREDMET PONUKY: Komerčný objekt v obci Pukanec pri Leviciach - trojpodlažná budova polyfunkčného využitia len necelých 20 kilometrov od okresného mesta Levice. Budova je v súčasnosti využívaná ako piváreň. V minulosti sa využívala prevádzka na reštauračné účely. Objekt je plne podpivničený celou obvodovou plochou 25m x 16m. Celková úžitková plocha budovy je 1000 m2. V podzemnom podlaží 20mx16m sa nachádza kotolňa a viaceré skladové priestory aj s výťahom. Objekt je postavený na pozemku o výmere 841m2. Na konštrukciu stavby boli použité materiály ako tehla, betón, tvárnice. Strecha je z vlnitého eternitu. Okná sú všetky vymenené plastové. Budova má výbornú dostupnosť priamo z cesty, zásobovanie je možné aj z druhej strany, pred budovou veľké parkovisko. DISPOZÍCIA: 1.NP. s úžitkovou plochou cca 300m2 sa momentálne využíva ako priestory baru a pivárne s letnou priestrannou zastrešenou terasou s vlastnými sociálnymi zariadeniami, s príjemným sedením pre cca 100 ľudí. Priestor je vykurovaný krbom a elektrickým kúrením. V budove boli priebežne vykonávané stavebné úpravy. Sú tu vymenené nové plastové okná, keramické dlažby a obklady, parkety. Za budovou je postavený drevený prístrešok na usporiadanie letných párty, grilovačiek, priestranné sedenie so zábavou pre hostí. 2.NP. s úžitkovou plochou ďalších cca 300 m2 do ktorého vedie priestranné schodisko, je plne vybavené technologickým funkčným zariadením profi-kuchyne, pizza pecou na drevo, pre poskytovanie reštauračných služieb, salóniky a veľkorysé priestory na firemné a spoločenské udalosti. Nachádzajú sa tu ďalšie sociálne zariadenia, šatne pre zamestnancov, kancelárie, sklady, výťah, vstupná dlhá chodba do kuchyne a interných priestorov. Priestor je vykurovaný krbom a elektrickým kúrením. Vymenené kompletne plastové okná, rekonštrukcia kuchyne, rekonštrukcia toaliet, nová keramika a obklady. Technické riešenie stavby - podľa statika je možné nastaviť dve podlažia, nakoľko je objekt vo výbornom technickom stave. Inžinierske siete: Voda, elektrika, kanalizácia, internet, plynová prípojka hneď pri pozemku, v budove plyn zavedený nie je. K dispozícií mám k nahliadnutiu aj vypracovaný technický pôdorys a znalecký posudok. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Veľkosťou je tento objekt predurčený na rôzne podnikateľské aktivity, obrovskou rozlohou ponúka rôzne využitia ako napr. domov sociálnych služieb, ubytovacie jednotky,byty, prevádzkovanie maloobchodných a veľkoobchodných sietí a podobne. Kúpa je možná na úver s ktorým Vám v prípade potreby vedia pomôcť naši úveroví špecialisti. Možná kúpa a jej následná rekonštrukcia sa javí ako vhodná dlhodobejšia investícia. Potenciál využitia je široký. Výborná dostup
Dražba hostinca (penzión a motorest) ZLATÝ POTOK so zariaden
Hostinec - motorest Zlatý strom (niekde ako Zlatý potok) so s.č. 90 postavený na p.č. 489/3 v obci Bartošová Lehôtka (hlavný ťah na Kremnicu a Martin – cesta 65), je prízemný objekt budovy s obytným podkrovím, v zadnej časti čiastočne podpivničeným. Objekt slúži ako motorest a penzión. Na 1. NP sa nachádza hlavný priestor - reštaurácia, prekrytá uzavretá terasa, kuchyňa so zázemím, sociálne zariadenia, sklady. V podkroví je šesť izieb so sociálnym zázemím a sklad prádla. Objekt je založený na odizolovaných základových pásoch. Nosné murivo tvorí murovaná sendvičová konštrukcia v zložení lícová tehla Klinker hr. 15 cm, 10 cm polystyrén a lícová tehla Klinker hr. 15 cm. Vonkajšie a vnútorné povrchy sú napustené náterom. Krov je sedlový s škridlou Bramac. Klampiarské výrobky sú z medeného plechu. Všetky podlahy sú špeciálne dlažby Klinker. Všetky okná sú z Euro profilov s izolačným dvojsklom a hliníkovým parapetom. Zdroj tepla sú dva kotle a dva vykurovacie okruhy - z tohto jeden kotol v prízemí je zdemontovaný. Príprava TUV je v siedmich el. bojleroch. V prekrytej sále - terase je osadená vykurovacia vložka. V objekte je rozvod teplej a studenej vody, kanalizácia, elektroinštalácia svetelná a motorická. Okrem týchto rozvodov sú osadené aj rozvody satelitné, počítačové, telefónne, zabezpečovacie, kamerový systém. Letná záhrada - prízemný objekt reštauračného charakteru. Objekt je založený na betónových základových pásoch. Vonkajšie steny od cesty sú z tehly Klinker, z vnútornej strany tvoria nosnú časť drevené stĺpy. Murované pódium vybudované v letnej záhrade je prízemný murovaný objekt (slúži ako pódium). Objekt je založená na základových pásoch. Z troch strán je nosné murivo Klinker. Objekt má pultovú strechu s krytinou Bramac.. Súčasťou predmetu dražba jej aj vrnútorné zariadenie hostinca a to najmä zariadenie kuchyne (najmä sporák, nerezové pracovné a ohrevné stoly, konvektomaty, nerezový odsávač, chladničky, regále, hrnce a pod.), jedálne a baru (najmä stoly, stoličky, komody a pod.) a izieb (najmä stoly, stoličky, postele, skrine a pod.) - používané a v stave zodpovedajúcom dobe ich používania a opotrebovania. Predmet dražby sa draží v stave v akom stojí a leží. Dátum a čas otvorenia/konania dražby: 27.07.2023 o 11:00 hod. Miesto otvorenia/konania dražby: Štefánikova 9, Nitra zasadacia miestnosť v kancelárii dražobníka (prvé vyvýšené NP – vstup z pešej zóny) Najnižšie podanie: 516.828,-EUR Dražobná zábezpeka: 20.000,-EUR Minimálne prihodenie: 1.000,-EUR Obhliadka predmetu dražby: 11.07.2023 od 10:00 do 10:30 25.07.2023 od 10:00 do 10:30 /v mieste predmetu dražby/ Záujemcovia sa vopred pred vykonaním samotnej obhliadky nahlásia u dražobníka na t.č.: . Obhliadka sa uskutoční v mieste predmetu dražby Hostinec Zlatý Potok, resp. Zlatý Strom, Bartošová Lehôtka (48.4, 18.5)
Investičná príležitosť Apartmánový dom Patince - kúpele
Ponúkam na predaj plne funkčný, zabehnutý, celoročne využívaný podnikateľský objekt len 60 m od vstupu na termálne kúpalisko v rekreačnom areály Patince. V objekte je 8 komerčných apartmánov. Všetky apartmány majú zariadenú kuchynku so spotrebičmi a jedálenským kútom, sociálnym zariadenín s WC, dve samostatné izby – spálňu a obývačku s LCD TV so satelitným príjmom DIGI TV, Pred vstupom do apartmánu je kryté vonkajšie sedenie. Súčasťou objektu je aj správcovský byt s technickou miestnosťou, kryté sedenie pre správcu a státie jeho auto, sklad. Vo dvore objektu je v lete využívaný detský bazén 3m x 4m s hlbkou vody 80 cm, cerpadlo s foltraciou. Objekt sa predáva s pozemkom 1360 m2, z toho zastavaná je plocha 450 m2. Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, sklad a 11 parkovacích miest pre klientov. Je napojený na všetky siete, elektrika 230 V a 380 V, voda, kanalizácia a plyn, internet. Centrálne vykurovanie je plynom. Kapacita komerčnej časti - 8 apartmánov je 32 pevných lôžok, v šiestich z nich je možnosť prístelky, teda max. kapacita je 38 lôžok. Správcovský byt je celo klimatizovaný, samostatne použiteľný ako ďalší nadštandardný apartmán má na prízemí obývaciu časť s kuchynkou, sociálne zariadenie s masážnym sprchovým kútom, technickou miestnosťou (recepcia, sklad bielizne a kotolňa). V podkroví správcovského bytu sa nachádzajú dve veľké samostatné spálne. V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromky, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle. Prostredie pri apartmánoch skrášľuje kvetinová výsadba, tuje, ruže... Pre efektivne vyuzitie pozemku odpada starostlivost o zatravnenu plochu, je moznost vyuzivat prilahle zelene plochy krore spravuje obec. Objekt apartmánov MAJÁK bol kolaudovaný v roku 2007, je postavený z materiálu YTONG 300, celý je zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ. Objekt sa predáva aj s kompletným zariadením, s pozemkom a stálou klientelou. Podnikateľský objekt je v prevádzke celoročne. Dôvodom predaja sú moje zavazne zdravotné problémy. Jedná sa o jedinečnú ponuku, čo do pomeru cena / kapacita, technický stav, vybavenie, poloha, klientela. Velmi dôlezitou novinkou je, ze od 1.7.2023 pravadzkuje miestne letne termalne kupalisko akciova spolocnoct Wellness Invest a.s., napojena na Aquacity Poprad, co je zarukou rozsiahlej investicie do kupaliska, cim sa zvysi atraktivita celeho arealu. Objekt predáva fyzická osoba - nie podnikateľ. Možné využitie aj ako malometrážne byty ( 38 m2) na trvalé bývanie.V apartmánoch je vlastné meranie elektrickej energie. Právny servis pri predaji zabezpečený cez renomovanú realitnú spoločnosť. Ponuka plati do zmazania inzeratu. Pri rychlom a serióznom jednani, je na obhliadke mozna aj mierna dohoda na cene. Pozrite si aj moje ostatne izeraty
Predaj komerčný objekt, multifunk. budova, 4056 m2, Kvetnica
Ponúkame na predaj komerčný objekt  4000 m2 úžitkovej plochy, Poprad, Kvetnica ZÁKLADNÉ ÚDAJE - zastavaná plocha budovy 1352 m2 - na troch podlažiach je využiteľná plocha 4056 m2 - objekt sa nachádza na pozemku o rozlohe 1352 m2 - energetický certifikát: neuvedené POPIS AREÁLU - jedná sa o podpivničený objekt s dvoma nadzemnými podlažiami a podkrovnými priestormi - tretie podlažie - budova bola v minulosti ústredný objekt liečebných ústavov, v súčasnosti sa tu nachádzajú 4 samostatné byty, veľké priestranné miestnosti - bývalá kinosála, jedáleň, spoločenská, resp. kongresová miestnosť, cca 50 menších miestností určených na rôznorodé využitie - v objekte bola vlastná pekáreň a vlastná mäsovýroba - v centre objektu sa nachádza átrium, kde je ďalší vstup do objektu - súčasťou objektu je aj veľký priľahlý pozemok, na ktorom sa športové ihrisko -  prístupové cesty v okolí objektu sú vyasfaltované UMIESTNENIE AREÁLU - budova je situovaná v nádhernom prostredí ihličnatého lesa pri Poprade - v Kvetnici pod Vysokými Tatrami, ktorá je známa klimatickými kúpeľami - objekt sa nachádza v prímestskej časti Popradu - leží v lesoch pohoria Kozie chrbty - v Kvetnici sa nachádza veľký dobre udržiavaný park s jazierkom a fontánou - návštevníkom je v zime k dispozícii lyžiarsky vlek.K - k uvedenej budove  patrí priľahlý pozemok o rozlohe 5446 m2 MOŽNOSTI VYUŽITIA - budova môže slúžiť ako nadštandardné bývanie pre seniorov, hotel, zotavovňa, relaxačné centrum, kongresové centrum UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle , mailom na adrese ponuky@  Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Na predaj športovo-rekreačný komplex, Radava pri Podhájskej
Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj súbor nehnuteľností, ktoré spolu tvoria jedinečný športovo-rekreačný komplex s možnosťou ubytovania a stravovania v zabehnutom penzióne s kapacitou cca 200 hostí, ale aj viacerými možnosťami najmä v oblasti športového vyžitia a relaxu. Predurčuje ho na to blízkosť viacerých miestnych športovísk vrátane vlastnej krytej multifunkčnej športovej haly, futbalového ihriska s umelou trávou či miestneho futbalového ihriska, ako aj neďalekého termálneho kúpaliska v známom kúpeľnom mestečku Podhájska (cca 3 km) s celoročnou prevádzkou. Súčasťou tejto ponuky sú nehnuteľnosti nachádzajúce sa na pozemkoch s celkovou výmerou 7.927 m2 a viacero objektov. Všetky sú v udržiavanom a funkčnom stave, pripravené na aktuálnu turistickú sezónu – jedná sa o ponuku vhodnú pre investora, ktorý ocení vybudovaný a zabehnutý komplex a bude pokračovať v podnikaní v oblasti športu, gastrosektora a cestovného ruchu, ale nevylučuje sa ani iné využitie (napríklad ako domov dôchodcov s vhodným doplnkovým sortimentom služieb pre seniorov, služby spojené s prenájmom, organizovanie športových podujatí a podobne). Všetky budovy a voľné plochy aj športoviská sú logicky prepojené so zachovaním dostatočného komfortu pre ubytovaných hostí vrátane bezproblémového parkovania pre návštevníkov aj zamestnancov. Objekty sa nachádzajú v oplotenom areáli na okraji obce Radava (okres Nové Zámky) neďaleko hlavnej cesty vedúcej do mestečka Podhájska, a vďaka tomu sú ľahko viditeľné aj dostupné. Dominantnou nehnuteľnosťou je Penzión Iveta*, ktorý je v prevádzke od roku 2006. Svojím zameraním a kapacitou je vhodný najmä na relaxačné a dovolenkové pobyty, ubytovanie počas športových podujatí, sústredenia, večierky, školenia, kongresy, svadby, tábory, školy v prírode a podobne. Na ploche cca 3500 m2 ponúka ubytovanie v 46-tich vybavených izbách (22 izieb na 1.poschodí, 20 izieb na 2.poschodí, dve bezbariérové izby so samostatným prístupom zvonka a dva apartmány). Pobytové služby sú doplnené stravovacími, ktoré si obľúbili okrem ubytovaných hostí aj návštevníci tunajšej reštaurácie. Pre všetkých sú k dispozícii ďalšie služby ako hotelová recepcia, bar, bowling, wellness centrum s jacuzzi a saunou, masáže, vonkajšia prestrešená terasa, viaceré salóniky a dve veľké kongresové miestnosti s dostatočnou kapacitou aj pre veľké skupiny. Súčasťou penziónu sú aj technické miestnosti, kancelárie, sklady, zázemie pre zamestnancov vrátane šatní a vlastných sociálnych zariadení, vybavená kuchyňa, práčovňa či miestnosti pre upratovačku. Vzhľadom k tomu, že zariadenie sa profiluje ako športovo-rekreačný komplex, podstatnou časťou ponuky sú aj vlastné kompletne vybavené športoviská. Okrem vonkajšieho futbalového ihriska s povrchom z umelej trávy je to najmä objekt krytej haly – multifunkčného ihriska a telocvične. Ihrisko je určené pre futsal, basketbal, volejbal, bedminton, tenis, stolný tenis, zápasenie či karate. Pre športov
DVA OBJEKTY 1638 m², POZEMOK 7402 m², LIMBACH
Ponúkame Vám na predaj dva investičné objekty, ktoré sa nachádzajú v Limbachu. Objekty sa nachádzajú na úpätí Malých Karpát a ponúkajú rôzne možnosti využitia. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Približná výmera pozemku: 7402 m² – rovinatý * Zastavaná plocha: 1638 m² - 1. objekt 928 m², 2. objekt 710 m² * Parkovanie v areáli pri objektoch približne pre 20 áut * Celkom izieb: 25 izieb * 1. Objekt: 8 izieb * 2. Objekt: 17 izieb * Kuchyňa + výdajňa jedla * Kolaudácia v roku 2005 PRVÝ OBJEKT: Dispozičné riešenie Stavba je celkovo dvojpodlažná - obsahuje prízemie a podkrovie. Z hľadiska dispozičného členenia stavba obsahuje: 1. NP - vstupné podlubie, vstupná hala so schodiskom, reštaurácia, kuchyňa reštaurácie, bowlingová dráha, wellness, šatne pre wellness, sklady, sociálne zariadenia, billiardová miestnosť, miestnosť golfového simulátora, kotolňa, šatne zamestnancov, vedľajšie schodisko. 2. NP -hala, chodba, sociálne zariadenia, kancelárie, zasadacia miestnosť, sklady, hotelové izby s kúpeľnou, miestnosť vzduchotechniky. DRUHÝ OBJEKT: Dispozičné riešenie Stavba je celkovo dvojpodlažná - obsahuje prízemie a podkrovie. Z hľadiska dispozičného členenia stavba obsahuje: 1. NP - chodba, hotelové izby s kúpeľňou, sklady, práčovňa, kotolňa, šatne zamestnancov, kuchynka, schodiská do podkrovia, výťahová plošina. 2. NP - spoločenská miestnosť, sociálne zariadenia, chodby, sklady, kuchyňa. ĎALŠIE MIESTNOSTI: * Kongresová miestnosť pre 18 ľudí * 1.Sála pre 40 ľudí * 2.Sála pre 70 ľudí – jedáleň * 3.Sála pre 200 ľudí ZÁBAVA, RELAX, ŠPORT: *Bowling – 2 dráhy * Golf simulátor * Biliard *Jacuzzi * Fínska sauna AREÁL JE MOŽNÉ VYUŽIŤ: * ako prevádzku na poskytovanie gastronomických, ubytovacích a rekreačných služieb a na organizáciu spoločenských podujatí * ako luxusnú rodinnú rezidenciu * ako klubové zariadenie pre členov klubu * ako rezidenciu pre špecifickú komunitu (napr. obyvatelia 55+) * ako zdravotnícke zariadenie na rehabilitačné pobyty * na prebudovanie na zariadenie pre seniorov * ako investíciu na ochranu peňažných úspor * ako všestranne vybavenú firemnú základňu LOKALITA A OKOLIE: Objekt sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí na úpätí Malých Karpát. Táto lokalita ponúka rôzne možnosti turistiky, prechádzok, behania, cyklistiky a športu ako aj oddychu v prírode. Len 4 km je vzdialené okresné mesto Pezinok, kde sa konajú v priebehu roku rôzne kultúrne a spoločenské podujatia. V zime si na svoje prídu aj milovníci lyžovania na Pezinskej Babe. Čo sa týka občianskej vybavenosti sú tu: potraviny, pumpa, pošta, ZŠ, MŠ. Do 5 minút chôdzou je autobusová zástavka a železničná stanica je vzdialená 4 km. Od objektu sa 3km nchádza OC Molo, Lidl, Tesco, Kaufland. CENA: NA VYŽIADANIE ID: 81811297 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a ná