bazár, predaj, inzercia, predám

Rekreačný pozemok na predaj, 577 m2, Podhájska - Svätuša

Kategória: Pozemky

Hľadáte pozemok v Podhájskej vhodný na investíciu alebo na výstavbu chatky? Pozrite na našu novú ponuku.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Svätuša, v lokalite nad vyhľadávaným termálnym kúpaliskom s Wellness centrom Aquamarín.

Veľkosť pozemku na výstavbu je 450m2, šírka 21m, dĺžka cca 21,5m, šírka cesty 3m. Pozemok je mierne svahovitý, neoplotený. Na pozemku je elektrická prípojka a súhlas na napojenie verejnej vody od majiteľa vodovodu.
K pozemku vhodnému na výstavbu chaty 450m2 patrí pozemok 63m2, vhodný ako parkovisko a spoluvlastnícky podiel na spoločnej prístupovej ceste 64 m2.

Poloha tohto pozemku je výnimočná tým, že ste len necelých 400 m od vyhľadávaného termálneho kúpaliska s Wellness centrom Aquamarín a zároveň kúsok od lesa.

Ak hľadáte pokojné prostredie pre výstavbu Vašej vysnívanej chatky, alebo len investičný pozemok, táto naša ponuka je dobrou voľbou.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na golhova@, rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky.
Všetky naše ponuky nájdete na


Rozloha pozemku: 577m²
Vlastníctvo: osobné
Plyn: nie
Kanalizácia: nie
Inžinierske siete: áno
Terén: mierny svah
Rekreačný pozemok na predaj, 577 m2, Podhájska - Svätuša
Podobné inzeráty
Exkluzívne , na predaj pozemok v obci Podhájska
Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Svätuša. Jedná sa o rovinatý, udržiavaný a pravidelne kosený pozemok o výmere 2 016 m2, rozmerov 32 m x 63 m. Pozemok sa nachádza mimo zastavaného územia obce, vedie k nemu asfaltová cesta, vedľa pozemku sa nachádzajú rôzne ubytovacie zariadenia. Podľa územného plánu obce je na pozemku možnosť vybudovania reštauračných zariadení, ubytovacích zariadení, športového areálu a rôznych služieb. Inžinierske siete sa nachádzajú vedľa ponúkaného pozemku - obecná voda, plyn, elektrika. Výhodou pozemku je, že sa nachádza v blízkosti termálneho kúpaliska s aquaparkom, s možným podnikateľským zámerom, prípadne ako investícia. Obec Podhájska má dobrú občiansku vybavenosť. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Dobré reality s.r.o. Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: +42, email: olvecky@, Viber, WhatsApp. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Predám stavebný pozemok v obci Podhájska
PONUKA: Predám upravený stavebný pozemok v tichej lokalite v obci Podhájska. Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej chatovej oblasti obce a je kompletne oplotený. Na pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu a obecnú vodu, je vhodný na výstavbu šiestich chát alebo mobilných domov na následný prenájom. Príjazdová ceste je upravená. Výhody: dobré susedské vzťahy, tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť v obci VÝMERA: Pozemok má 1068m2 so šírkou 16m Orientácia: severná POLOHA: Pozemok sa nachádza v tichej lokalite v obci Podhájska, okres Nové Zámky s kompletnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko sa nachádzajú čerpacia stanica, potraviny, škola, kaviareň, reštaurácia, penzióny, železničná a autobusová stanica, TERMÁLNE KÚPALISKO s wellness, Obec Podhájska je známa ako kúpeľná obec s termálnym kúpaliskom a welnesom. Je tu dobré vlakové aj autobusové spojenie. Nachádza sa 27 km od mesta Nové Zámky, 30 km od mesta levice, 40 km od Nitry, 125 km od hlavného mesta Bratislava. ODPORÚČAM OBHLIADKU !!! V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 800 Rozloha pozemku: 1068m² El. napätie: 230/400V Plyn: nie Inžinierske siete: áno Orientácia: severná Terén: mierny svah Prístupová cesta: betónová cesta
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
4 INVESTIČNÉ APARTMÁNY pri kúpeľoch Podhájska – NA PREDAJ
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj štyri 2-izbové apartmány so samostatnými jednotkami v zastavanej časti obce Trávnica, len 3 km od Termálneho kúpaliska Podhájska vhodné na podnikateľské účely. Apartmány sú po finálnom dokončení pripravené na okamžitý prenájom / AirBnB v rušnej, celoročnej turistickej oblasti vedľa známych kúpeľov Podhájska. Rodinný dom s celkovou výmerou 194 m2 je jednopodlažný, rozdelený je na štyri samostatné obytné jednotky (apartmány), pričom každá jednotka s rozlohou 49 m2 pozostáva z terasy, z ktorej sa vstupuje do kuchyne spojenej s obývačkou, 1 spálne a 1 kúpeľne s WC a sprchovacím kútom. V dome je zavedená elektrina a voda, pričom každá obytná jednotka disponuje vlastným elektromerom a vodomerom. V dome nie je zavedený plyn ani kanalizácia, rodinný dom má odpad riešený spoločnou žumpou (materiál: plast). Kúrenie v apartmánoch je zabezpečené elektrickými radiátormi. V prípade potreby je možné rozšíriť rozlohu apartmánu o úložný priestor v podkroví (vstup padacími dvierkami). Stavebný pozemok má rozlohu 610 m2. Parkovanie je možné priamo na pozemku (postačujúci pre 5 – 6 áut). Apartmány sú určené na finálne dokončenie a dozariadenie a následne na ďalšiu podnikateľskú činnosť (napr. krátkodobý alebo dlhodobý prenájom). Doplnkové informácie o stavbe: Materiál: 30cm porfix (pórobetón) + 10cm izolácia (polyester) Strecha: sedlová Strešná krytina: škridla Izolácia stropu: NOBASIL Dom má výbornú polohu, nachádza sa len 3 km od Termálneho kúpaliska Podhájska. Samotná obec Trávnica, ponúka kompletnú základnú občiansku vybavenosť (potraviny, bar, praktický lekár, základná škola s materskou školou, kostol, hasiči, viacero ubytovacích zariadení). Nehnuteľnosti sú dostupné ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice Rekreačný pozemok v Šahách 10527m2 Ponúkame vám na predaj v celosti 10527m2 Elektrika na pozemku. S možnosťou stavby chaty. Druh pozemku Vinica 7315 m2 Lesný pozemok 198 m2 Ostatná plocha 2115 m2 Zastavaná plocha a nádvorie 640 m2 Záhrada 259 m2 celková plocha pozemku je 10527m2 Výmera parcely v m2 7315 Druh pozemku Vinica Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 198 Druh pozemku Lesný pozemok Spôsob využívania pozemku Pozemok s lesným porastom, dočasne bez lesného porastu na účely obnovy lesa alebo po vykonaní náhodnej ťažby Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 2115 Druh pozemku Ostatná plocha Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom sú skaly, svahy, rokliny, výmole, vysoké medze s krovím alebo kamením a iné plochy, ktoré neposkytujú trvalý úžitok Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 640 Druh pozemku Zastavaná plocha a nádvorie Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom je dvor Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 259 Druh pozemku Záhrada Spôsob využívania pozemku Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce video V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Pozrite naše ďalšie naše ponuky. Pomôžeme pri kúpe a predaji nehnuteľností.
Pozemok na predaj, 944 m2, Podhájska - Belek, okr. Nové Zámk
Ponúkame na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Belek. Veľkosť pozemku je 944m2, v najširšej časti krásnych 23m. Pozemok je rovinatý, čiastočne oplotený. IS - elektrická energia, plyn a obecná voda v dosahu, kanalizácia v obci zatiaľ nie je. Verím, že tento špecifický pozemok v okrajovej časti obce v tesnej blízkosti železničnej trate si čoskoro nájde svojho spokojného nového majiteľa. K pozemku existuje predbežné kladné stanovisko železníc k výstavbe v ochrannom pásme železníc. V obci Podhájska je vyhľadávané termálne kúpalisko s Wellness centrom Aquamarín. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na golhova@, rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky. Všetky naše ponuky nájdete na alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností. Rozloha pozemku: 944m² Vlastníctvo: osobné Inžinierske siete: blízko Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta