bazár, predaj, inzercia, predám

Rekreačný pozemok vhodný aj ako investícia na okraji ob

Kategória: Pozemky

Rekreačný pozemok vhodný aj ako investícia na okraji obce Dohňany - Mostište. Pozemok je ideálny zatiaľ pre rekreačné domčeky, záhrady, či mobilný dom alebo investíciu do budúcna na stavbu. Výhodou je dostupnosť vody a elektriny a tiež prístup asfaltovou cestou vzdialenej približne 1,5 km od hlavnej cesty, čo zaručuje pokojné prostredie a súčasnedskvelý prístup.
Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zime lyžovania v SKI Čertov - 20 km. Okresné mesto Púchov s výjazdom na diaľnicu - do 10km.

Výmera pozemku: 1261 m2
Elektrická prípojka: v dosahu
Vodovodná prípojka: v dosahu
Kanalizačná prípojka: nie je
Plynová prípojka: nie je
Prístupová cesta: asfaltová
Sklon pozemku: rovinatý
Pripravenosť k výstavbe: iné
Druh pozemku: Trvalé trávnaté porasty
Umiestnenie: extravilán
Rekreačný pozemok vhodný aj ako investícia na okraji ob
Podobné inzeráty
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
Predáme dva pozemky v obci Oslany, okr. Prievidza
POZEMOK č. 1 Ponúkame na predaj lukratívny, slnečný, rovinatý pozemok v k. ú. obce Oslany, neďaleko Prievidze - cca 20 km. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce, na LV je vedený ako orná pôda, avšak je možné ho preklasifikovať na stavebný pozemok s možnosťou napojenia na IS, nakoľko je zahrnutý v územnom pláne obce. Je vhodný aj ako investícia. DRUH POZEMKU • Orná pôda • Výmera: 581 m2 IS • V blízkosti pozemku ORIENTÁCIA • JV - pozemok je priestranný a umožňuje rôznu orientáciu zástavby VÝHODY: • Pozemok je umiestnený asi 1 km od centra obce • V lokalite sa uvažuje o ďalšej výstavbe, čím sa v budúcnosti naskytuje možnosť prikúpiť okolité parcely • Cena, vhodný aj ako investícia VYUŽITIE • Súkromné, podnikateľské alebo na iné komerčné účely CENA • 29 eur/m2 • spolu: 16 849 eur vrátane provízie pre RK schválená vlastníkom nehnuteľnosti POZEMOK č. 2 Ponúkame na predaj slnečný, rovinatý pozemok v k. ú. obce Oslany, neďaleko Prievidze - cca 20 km. Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce, na LV je vedený ako orná pôda. DRUH POZEMKU • Orná pôda • Výmera: 1 578 m2 ORIENTÁCIA • SZ VÝHODY: • Pozemok je umiestnený asi 3 km od obce • Cena, vhodné ako investícia VYUŽITIE • Súkromné, podnikateľské alebo na iné komerčné účely CENA • 3 eur/m2 • spolu : 4 734 eur vrátane provízie pre RK schválená vlastníkom nehnuteľnosti CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA • Vzhľadom k lokalite a výmere pozemkov je cena primeraná. V prípade záujmu a obhliadky volajte na t. č.: •
PREDAJ: Investičný pozemok na okraji rekreačnej zóny, 1603 m
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj investičný pozemok (orná pôda) na okraji rekreačnej zóny v doline Brôtovo v obci Čierny Balog. PREDMET PONUKY Juho-západne orientovaný, mierne svahovitý slnečný pozemok (orná pôda) s výmerou 1603 m2, situovaný v extraviláne, 500 m od zástavby rodinných domov, v bezprostrednej blízkosti rekreačných domov a pozemkov určených pre individuálnu chatovú výstavbu v doline Brôtovo, miestna časť Dobroč v obci Čierny Balog. Pozemok je na okraji zóny určenej v územnom pláne na rekreačnú výstavbu, v súčasnosti však nie je na ňom možné realizovať výstavbu rekreačných chát. Využiteľný je ako investícia, na pestovanie poľnohospodárskych plodín alebo ako doplnkový k pozemkom určeným na rekreačnú výstavbu. Prístupný je asfaltovou cestou a neoficiálnou poľnou cestou. Z inžinierskych sietí je v dosahu el. vedenie. LOKALITA Obec Čierny Balog je situovaná v Slovenskom Rudohorí, časť Veporské vrchy. Je vyhľadávanou oblasťou vďaka čistému ovzdušiu, prírodnému prostrediu (rozsiahle doliny, chránené územia - Dobročský prales, Klenovský vepor, Klenovské blatá a i.), turistickým atrakciám (Čiernohronská lesná železnica, Lesnícky skanzen, rozhľadňa na Pustom vrchu, cyklotrasa Čierny Balog - Hronec), cyklotrasám, turistickým chodníkom, ľudovým tradíciám a architektúre. Dolina Brôtovo (9 km) sa nachádza v miestnej časti Dobroč. Jej lúky sa v minulosti (aj dnes) využívali na chov dobytka, pestovanie zemiakov a poľnohospodárskych plodín. Zalesnená časť slúžila na pestovanie lesa, zber lesných plodov (jahody, maliny, hríby, bilinky), rekreáciu (chaty v majetku Lesov SR, náučný chodník k Dobročskému pralesu, vyhradené ohniská). Známa je Dobročským pralesom, ktorý sa nachádza v jej závere. Do 1 - 1,5 km od pozemku je dostupný rímskokatolícky kostol, potraviny a rozličný tovar, pohostinstvá, futbalové ihrisko s tenisovými kurtmi, volejbalovým ihriskom a ihriskom pre deti, stanica Čiernohronskej lesnej železnice, rozhľadňa na Pustom vrchu, autobusová zastávka. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a turistickými atrakciami je vzdialené 4 km. HODNOTENIE MAKLÉRA Pozemok sa nachádza v extraviláne obce Čierny Balog, v peknom, prírodnom prostredí s výhľadmi, neďaleko zástavby rodinných domov a novo vznikajúcej rekreačnej zóny. Vhodný je ako investičný alebo doplnkový k pozemkom určeným na rekreačnú výstavbu. CENA 8 800 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Investičný pozemok Bodorová, Turčianske Telice
Popis ponúkanej nehnuteľnosti: DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj investičný pozemok (trvalý trávnatý porast) na okraji obce Bodorová, neďaleko Turčianskych Teplíc PREDMET PONUKY Ak hľadáte pozemok vhodný na pestovanie, prípadne chov menších hospodárskych zvierat, mame pre Vás to pravé. Juho-západne orientovaný, rovinatý, slnečný pozemok (trvalý trávnatý porast) s výmerou 9 705m2, situovaný v extraviláne obce, približne 120 m od zástavby rodinných domov. Pozemok sa nachádza na hranici intravilánu obce, je veľmi dobre dostupný priamo z hlavnej cesty, ako aj neoficiálnou poľnou cestou. Využiteľný je napríklad na pestovanie ovocných stromov, chov menších zvierat, prípadne ako investícia. Z inžinierskych sietí je v dosahu el. vedenie, obecný vodovod a plyn. LOKALITA Obec Bodorová sa nachádza v tesnej blízkosti kúpelného mesta Turčianske Teplice (5km), ktoré poskytuje plnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádzajú potraviny, obecný úrad, autobusová zastávka a na okraji obce aj vlaková stanica, čo poskytuje pravidelné a pohodlné spojenie s okolitými obcami a mestami Martin a Turčianske Teplice. Neďaleko obce a nachádza nádherná Gaderská dolina (9km) a veľmi dobre dostupné sú lyžiarske strediská Valčianska dolina (20km) a Skalka pri Kremnici (33km) HODNOTENIE MAKLÉRA Pozemok sa nachádza v extraviláne obce Bodorová, v peknom, prírodnom prostredí s výhľadmi, neďaleko zástavby rodinných domov. Vhodný je ako investičný pozemok. CENA 81 900,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Exkluzívne na predaj, investično-rekreačný pozemok v Nezbuds
Investično-rekreačný pozemok na predaj v lokalite Nezbudska Lúčka pri Žiline. Ponúkame Vám na predaj slnečný, investično-rekreačný pozemok v obci Nezbudska Lúčka s rozlohou 353 m2. Pozemok sa nachádza v blízkosti rieky Váh, je rovinatý a vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Pozemok poskytuje krásnu panorámu okolitej prírody a nachádza sa na okraji obce. V blízkosti sa nachádza rieka Váh, čo by mohlo vyhovovať hlavne rybárom (v blízkosti pozemku sa striedajú kaprové a lipňové vody). Okolie poskytuje veľa možností pre turistiku, oddych a relax. V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke. V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. , e-mail:slizon@ Rozloha pozemku: 353m² Vlastníctvo: osobné Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Pozemok na okraji mesta Myjava vhodný na výstavbu záhr…
Pozemok na okraji mesta Myjava vhodný na výstavbu záhradnej chaty Popis pozemku: Ponúkam na predaj pozemok na okraji mesta Myjava v záhradkárskej lokalite vhodný na výstavbu záhradnej chaty alebo umiestnenia mobilného domu. K dispozícií je viacero pozemkov s rôznymi výmerami, kde najväčší pozemok má výmeru 550 m2. Pozemok je možné využívať ako záhradu. K dispozícií je súhlasné stanovisko mesta k zámeru výstavby záhradných chát ako aj geometrický plán k rozdeleniu pozemkov. Výmera m2: 389 Cena za m2 EUR: 50 Rozmery š x d: 26mx18m Siete: Bez sieti Svetové strany: Juh,Západ Príjazdová cesta: Nespevnená cesta Obhliadky a ďalšie informácie: Petra Kurtišová p.kurtisova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón: