bazár, predaj, inzercia, predám

Rekreačný pozemok vo Vištuku pri jazere

Kategória: Pozemky

VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

Ponúkame Vám na predaj slnečný rovinatý rekreačný pozemok v katastri obce Vištuk, nachádzajúci sa v blízkosti malebného jazera vzdialeného iba 15 minút od mesta Senec a 30 minút od Bratislavy.

Pozemok sa nachádza na záberovej - rozvojovej ploche mimo zastavaného územia v lokalite B.06, kde je plánované vybudovanie areálu a zariadení cestovného ruchu v priestore severného brehu vodnej nádrže Vištuk (časť územného rozvoja bude realizovaná i v prognóznom období po r. 2028).

Zásady a regulatívy rozvoja rekreácie a CR:
- pre ďalší rozvoj obce bude v navrhovanom období do r. 2028 potrebné vytvoriť priestorové podmienky pre rozvoj rekreácie a CR najmä:
- podporiť rozvoj nevyužívaných objektov pre chalupníctvo a CR
- vytvoriť územnopriestorové podmienky na vytvorenie chatovej oddychovo-rekreačnej zóny v priestore JZ brehu Vištuckého potoka v lokalite B.08 - v prognóznom období po r. 2028 (mimo OP RBc Vištucký potok) vytvoriť možnosti pre rozvoj agroturistiky a doplnkových športovo-rekreačných aktivít ( cykloturistika, jazdectvo, turistika) v k. u. obce
- vytvoriť možnosti pre rozvoj turistiky a cestovného ruchu vo väzbe na vodnú nádrž Vištuk, najmä na severnom brehu na vymedzených plochách /rybárstvo, vodné športy, príp. plávanie po zlepšení kvality vody) - lokalita B.06 - v navrhovom období do r. 2028 a čiastočne i v prognóznom období po r. 2028 (podľa územného vymedzenia)
- vytvoriť podmienky pre rozvoj turistiky a cestovného ruchu v nadväznosti na vinárstvo, chov lovnej zveri, špecificky CR v lokalite Fajdal - lokalita C.02.

K cene nehnuteľnosti bude pripočítaná provízia pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti.
Zároveň Vám naši šikovní finanční poradcovia BEZPLATNE poradia kde a ako získate finančné prostriedky na kúpu nehnuteľnosti a pomôžu Vám vybaviť najvýhodnejší úver.

V prípade záujmu o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať ešte dnes.
Rekreačný pozemok vo Vištuku pri jazere
Podobné inzeráty
NA PREDAJ pozemok v rekreačnej oblasti pri jazere v Jakubove
Ponúkame na predaj pozemok v rekreačnej oblasti pri jazere v Jakubove na Záhorí s priamym vstupom do jazera a v jazere. Pozemok má výmeru 3.384 m2, z toho na brehu jazera má pozemok výmeru 110 m2 a v jazere má výmeru 3.274 m2. Na brehu jazera má šírku 9 metrov a dĺžku 12,5 metra. Pozemok je vďaka svojej polohe ideálny na osadenie mobilného domu na rekreačné účely. Jedná sa o slnečnú a pokojnú lokalitu s pekným výhľadom na okolie. V blízkosti sa nachádza borovicový les, jazero Feld, vodná nádrž Centnúz a cyklotrasa popri rieke Morave s možnosťou prechodu cez kompu v Záhorskej Vsi do Rakúska. IS: pozemok je bez inžinierskych sietí. Susedné pozemky majitelia využívajú hlavne na rekreačné rybárčenie. Prístup na pozemok je zabezpečený po spevnenej poľnej ceste. Terén pozemku je zvažujúci sa. Nehnuteľnosť je bez tiarch a kúpou ihneď k dispozícii. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena rekreačného pozemku s priamym vstupom do jazera a v jazere v Jakubove je 47.900,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom: renataduffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o. Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – V prípade našej spolupráce: - neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti, hradíme: právny servis – spracovanie rezervačnej zmluvy, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru, - zabezpečíme znalca, v prípade potreby geodeta, služby interiérového a exteriérového architekta, - bezplatný prepis dodávateľov energií z pôvodného majiteľa nehnuteľnosti na nového majiteľa nehnuteľnosti, - v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme, vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
EXKLUZÍVNE Na predaj pozemok na brehu jazera v Jakubove
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj rekreačný pozemok v obci Jakubov vedľa jazera. Pozemok má priamy vstup do jazera s výmerou 780m², pričom cca 200m² je podiel na jazere. Tento pozemok je ohraničený jazerom s tým, že za ním sa nachádza už len poľnohospodárska pôda čo Vám zaručuje kľud a ticho. Pozemok je ideálny na stavbu rekreačného domu, ktorý nepotrebuje povolenie ak bude postavený na bodových alebo pásových základoch. Zastavať sa dá 30% pozemku. Jazero je naplnené spodnou vodou a má dĺžku cca 1000m a šírku cca 500m. Je to jedinečná príležitosť! Takáto nehnuteľnosť je v oblasti Bratislavy výnimočne dostupná. Výhody: pozemok sa nachádza len 45km od hlavného mesta Bratislavy! okolie je tiché, ideálne na rybolov, hubárčenie, turistiku, cykloturistiku a prechádzky obec Jakubov disponuje občianskou vybavenosťou Cena pozemku je 140 000 €. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 4200 EUR. Lokalita: Pozemok sa nachádza v obci Jakubov v rekreačnej oblasti pri jazere. Obec je vzdialená 8km od mesta Malacky a 45km od Bratislavy. Veľmi dobrá dostupnosť je aj do Českej Republiky a do Rakúska. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, ihriská, pošta, autobusová zástavka, vlaková stanica a iné. Pozemok je obklopený prírodou a tichým okolím, najlepšie na relax pri vode. ‌ Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. NAŠE SLUŽBY: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Rekreačný pozemok s chatkou, Zlaté piesky, 250m2, elektrina,
Predáme v mestskej časti Ružinov na ul. Studená - časť Zlaté piesky- rekreačný pozemok o celkovej výmere cca 250m2. Rozmer pozemku 12m x 22m (zo vstupnej strany 12m x 19m). Pozemok je situovaný 50 m od jazera Zlaté Piesky, pri nákupnom centre STYLA (nie osada Mokráň záhoň), Je prístupný po krásnej asfaltovej prístupovej ceste. Na pozemku je studňa, záhradkárka voda (na zimu sa vypína) a elektrina. Na pozemku sa nachádza pivnica o rozmere 2m x 3,5m a drevená zateplená chatka o rozmere 6m x 4m. Pozemok je oplotený, vstup je aktuálne cez záhradkársku osadu pri jazere (nie Mokráň zahoň). Vhodné pre rybárov. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice Rekreačný pozemok v Šahách 10527m2 Ponúkame vám na predaj v celosti 10527m2 Elektrika na pozemku. S možnosťou stavby chaty. Druh pozemku Vinica 7315 m2 Lesný pozemok 198 m2 Ostatná plocha 2115 m2 Zastavaná plocha a nádvorie 640 m2 Záhrada 259 m2 celková plocha pozemku je 10527m2 Výmera parcely v m2 7315 Druh pozemku Vinica Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 198 Druh pozemku Lesný pozemok Spôsob využívania pozemku Pozemok s lesným porastom, dočasne bez lesného porastu na účely obnovy lesa alebo po vykonaní náhodnej ťažby Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 2115 Druh pozemku Ostatná plocha Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom sú skaly, svahy, rokliny, výmole, vysoké medze s krovím alebo kamením a iné plochy, ktoré neposkytujú trvalý úžitok Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 640 Druh pozemku Zastavaná plocha a nádvorie Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom je dvor Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 259 Druh pozemku Záhrada Spôsob využívania pozemku Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce video V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Pozrite naše ďalšie naše ponuky. Pomôžeme pri kúpe a predaji nehnuteľností.
Stavebné pozemky na predaj, Veľké Kapušany, EXKLUZÍVNA PONUK
009-14-VLMIa odkaz na link: /4phPdpwr3iA Realitná kancelária Bemi reality ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení pozemky v tichej časti Veľkých Kapušian. Vyberte si svoju parcelu na veľkom pozemku, ktorá je stvorená na výstavbu rekreačného domčeku, ktorý môže byť aj Vaším trvalým bydliskom. Jednotlivé parcely sú o rozlohe cca od 600 do 1100 m2. V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete. Pozemok, kde ponúkame parcely na predaj je dvoj-etážový s príjazdovou cestou. Nachádza sa na ňom aj modelový zrub s upraveným a oploteným pozemkom. Parcelovanie pozemkov: Pozemok A o rozlohe 886 m2 Pozemok B o rozlohe 1000 m2 Pozemok C o rozlohe 1024 m2 Pozemok D o rozlohe 1084 m2 Pozemok E o rozlohe 755 m2 Pozemok F o rozlohe 755 m2 Pozemok G o rozlohe 817 m2 Pozemok H o rozlohe 820 m2 Pozemok I o rozlohe 613 m2 Pozemok J o rozlohe 1033 m2 Pozemok K o rozlohe 1032 m2 Pozemok L o rozlohe 1032 m2 Pozemok M o rozlohe 952 m2 Pozemok N o rozlohe 977 m2 Pozemok O o rozlohe 1014 m2 Pozemok P o rozlohe 1027 m2 Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).