bazár, predaj, inzercia, predám

Rekuperacia

Kategória: Ostatné

Predam rekuperaciu do lakovacej kabiny su to 2ks vymenniky komplet cerpadlo.

Pre vyhladavanie:lakovacia kabina lakovaci box striekci box
Rekuperacia
Podobné inzeráty
rekuperacia, tepelne cerpadla, klimatizacia
Ponukame predaj, navrh systemu, montaz a servis rekuperacie pre rodinne domy, klimatizacie a tepelne cerpadla s dotaciou. Pracujeme iba s kvalitmymi rekuperacnymi jednotkami Dantherm (automaticka prevadzka, wifi, snimac kvality vzduchu, krbkvy rezim, atd)...system vyregulujeme a jednotku skalibrujeme individualne pri kazdej montazi (vyuzivame iba kalibrovane merace Testo). Nase realizacie mozete vidiet na fb: Rekuperácia na mieru alebo na Tag (rekuperacia, rekuperácia, riadené vetranie, dantherm, nutene vetranie, vymena vzduchu)
Objekt na výrobňu cestovín zo zabehnutou prevádzkou n…
Objekt na výrobňu cestovín zo zabehnutou prevádzkou na predaj... Popis: Podnikanie ? Začnite od začiatku v rozbehnutej firme ! Ponúkame na predaj dvojpodlažný areál pre vaše podnikanie. Od roku 1998 až po súčasnosť sa nehnuteľnosť využíva na výrobu rôznych druhov cestovín. Firma disponuje vlastnými dodávateľmi surovín a takisto disponuje aj dlhoročnými odberateľmi. Na prízemí budovy je priestor a kompletná výroba na jej prevádzku, výhodou nového vlastníka bude že spodnú časť môže rozobrať /priečky/ a urobiť si podľa vlastných predstáv. V spodnej časti vo výrobe je namontovaná rekuperácia a klimatizácia. Na poschodí majú zamestnanci svoje sociálne zariadenia, šatne, kuchynku. Majitelia majú svoj komfort v priestranných kanceláriách. Nehnuteľnosť je postavená z materiálu: tehla, izolácia nobasil a obkladový kameň. Nami predávaná budova je napojená na všetky inžinierske siete t.j. kanalizácia, mestská voda, plyn, elektrika. Na poschodí zostáva kompletné zariadenie ako vidíte na fotkách, prízemie: kompletné zariadenie na výrobu cestovín by bolo s doplatkom 30 tisíc eur následne s možnosťou dohody. Vedľa budovy je umiestnené veľké parkovisko pre viacero áut. Budova je vhodná aj na iné podnikateľské účely, príďte sa presvedčiť, rád vám nehnuteľnosť predstavím osobne. Zariadenie: kancelárske stoličky, stoly, skrinky pre zamestnancov Počet stoličiek: 20 Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 13x49 Celková úžitková plocha administratívy: 50 Celková úžitková plocha skladu: 430 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Mestská voda,Internet Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Počítačová sieť: Nie Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Adamec l.adamec@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
Prenajom priestory, E-shop, atelier, kancelarie v K.V ✅✅✅
Prenajmem nebytové, priestory vhodne pre kancelarie, eshop, studio, grafiku, atelier, laboratorium, prevadzku sklad, atd.. BA IV. Karlovej Vsi na ul L.Fullu. cca 125m2 3x miestnost, 1x mensia miestnost, sklad, kuchynka, 2xWC, 1x pisoar, 1x kuchynka, sklad, technicka miestnost a ostatne. Vlastne kurenie, rekuperacia atd. Priestor sa nachadza na prizemi polyfunkcnej budovy, tj bezbarierovy pristup. Vlastne parkovanie.
Predaj komerčného priestoru - ul.Gorkého - Prievidza
Ponúkame Vám na predaj komerčný priestor na 2.nadzemnom podlaží polyfunkčného objektu na ul.M.Gorkého (sídlisko Kopanice v Prievidzi. Objekt bol daný do užívania v roku 1981.Ponúkaný priestor pôvodne slúžil ako predajňa potravín, naposledy bol využívaný ako pošta, resp. obchodné a skladovacie priestory. Zastavaná plocha 2.nadzemného podlažia je 500 m2, podlahová plocha priestoru činí 414 m2 a výmera prislúchajúcich pozemkov a ich podielov činí celkom 782 m2. Priestor má samostatný vstup z úrovne terénu, nakladaciu rampu, parkovanie a vonkajším schodiskom je komunikačne prepojený s prízemím, kde sa v súčasnosti nachádza predajňa potravín. Predmetný komerčný priestor bol zmodernizovaný, boli kompletne vymenené elektrické rozvody, nové interiérové dvere, vykurovanie je riešené stropnými sálavými fóliami,sú tu nové dátové rozvody, nová optika, nová rekuperácia s doohrevom a ochladzovaním. V celom priestore je zabezpečovacie zariadenie s kamerami. Všetko na diaľkové ovládanie s automatizáciou SMART-home. Tento komerčný priestor je vhodný ako obchodná prevádzka, priestor pre služby, sídlo spoločnosti, kancelárie, resp. sklad. Bližšie technické informácie Vám poskytneme pri osobnom rokovaní alebo obhliadke.
Návrh a montáž rekuperácie do domu Jablotron Futura
Bezkonkurenčne najnižšia spotreba v mrazoch Autonómny chod rekuperácie Skutočný vnútorný komfort bez presúšania Jednoduché ovládanie Rozsiahla základná výbava Možnosť doplniť o entalpický chladiaci / dokurovací modul CoolBreeze Možnosť doplniť o zónovú reguláciu vetrania VarioBreeze Možnosť priameho napojenia digestora Faber Rekuperačná jednotka zabezpečí prirodzené vetranie Vášho nového domova prostredníctvom kontinuálnej výmeny vzduchu. Privádzaný vzduch získava od vzduchu odvádzaného väčšinu jeho tepla, je teda tepelne optimalizovaný a vďaka použitej filtrácii i zbavený prachu, peľu a alergénov. Jednoducho všetkého, čo by ste pri vetraní oknami radi nechali vonku. Vetranie obytného priestoru centrálnou rekuperáciou prebieha so zatvorenými oknami. Výkon rekuperačnej jednotky sa automaticky prispôsobí Vašim požiadavkám na základe informácií z čidiel CO2. Rekuperácia Jablotron Futura Vám vždy zaistí čistý a čerstvý vzduch a tvorí tak skutočné pľúca Vášho domova. Montáž rekuperácie do domu prebieha v niekoľkých krokoch od návrhu a cenovej ponuky, položenie rozvodov z antibakteriálneho potrubia až po samotnú montáž rekuperačnej jednotky a príslušenstva. jcsecurity@
Prenájom obchodných skladov od 470m² s tepelnými čerpadlami
Typ: Výrobné priestory Ulica: Hlohovecká Obec: Lužianky Spoločnosť KNB ponúka na prenájom nové, moderné a nízkoenergetické priestory obchodno-skladových priestorov s flexibilnou prenajímateľnou plochou od 470m² a celkovou plochou 9700 m² s kapacitou až 1700 m² kancelárií v 2 samostatných halách. Dokončenie a kolaudácia sa plánuje na 4 kvartál 2023.  Unikátnosť tohto projektu je v tom, že priestory sú 3 kombináciou obchodných, skladových a kancelárskych priestorov s maximálnou variabilitou a flexibilitou prenajímateľnej plochy. Ďalšou unikátnosťou tohto projektu je, že priestory budú ekologických a energeticky najúspornejších v tomto segmente na trhu. Nájomcovia si môžu vybrať medzi priestormi s presklenou stenou typu „showroom“, skladovými priestormi s presvetľovacími stenami alebo klasickým uzavretým skladom. Výhody tohto projektu moderné stavebné materiály, efektívna tepelná izolácia prostredníctvom 18 cm hrubých sendvičových panelov, LED osvetlenie pre nižšie prevádzkové náklady tepelné čerpadlá na kúrenie a chladenie, fotovoltaické panely pre maximálnu úsporu energie, rekuperácia vzduchu zelené strechy pre zvýšenie tepelno-izolačných vlastností strechy, vodozádržné opatrenia a celkový vplyv na životné prostredie, vsakovanie dažďových vôd, vysoká energetická efektívnosť celého projektu vysokorýchlostný optický internet e-nabíjacie stanice pre osobné autá vynikajúca dostupnosť zastávka MHD v blízkom dosahu profesionálny property management Informácie o lokalite a napojení na cestnú infraštruktúru Lokalita, ktorej súčasťou je ponúkaný projekt je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich v meste Nitra Lokalita je prostredníctvom cesty 513 priamo spojená s rýchlostnou cestou R1 ako aj hlavnými cestnými tepnami vedúcimi priamo do mesta Nitra To, že táto lokalita je naozaj lukratívna svedči skutočnosť, že už v súčasnosti tu prevádzkujú svoje činnosti spoločnosti ako Metro Cash&Carry, Sconto nábytok, Hornbach, Slovak Parcel Servis a ďalšie pozemky budú generovať nové projekty pre zvučné mená nových spoločností Časový harmonogram Začiatok výstavby: Máj 2023 - už sa začalo Ukončenie výstavby vrátane kolaudácie: December 2023 Veľkosť jednotlivých objektov ako aj ich dispozícia v rámci projektu Ponúkaný projekt je situovaný na pozemku o rozlohe 20 000m² Na pozemku je naplánovaná výstavba 2 samostatných objektov o celkovej úžitkovej ploche 9 700m², pričom prvý väčší objekt má úžitkovú plochu 6600m² a druhý 3100m². Projekt je vo fáze začiatku výstavby a z tohto dôvodu je možné prispôsobenie priestorov pre potreby budúceho nájomcu. Kompletne spracovaná ponuka vrátane pôdorysov a cenovej ponuky je uvedená nižšie v linku vo formáte PDF. Link: PRE ZOBRAZENIE PONUKY KLIKNITE