bazár, predaj, inzercia, predám

Reminiscencie, Nevinným sa.., Básnik, Žiješ iba dvakrát

Kategória: Detektívky

Predám knihy od Dominika Dána: Reminiscencie 12€, Nevinným sa neodpúšťa 8€, Básnik 8€, Žiješ iba dvakrát 8€, ako nové raz čítané..
Reminiscencie, Nevinným sa.., Básnik, Žiješ iba dvakrát
Podobné inzeráty
Dominik Dán: Básnik, Krv nie je voda, Jednou nohou v hrobe
Predám knihy od Dominik Dán: Básnik, Krv nie je voda, Uzol, Cela číslo 17, Jednou nohou v hrobe, Bremeno minulosti, Klbko zmijí, Nevinným sa neodpúšťa, Žiješ iba dvakrát – 6 €, Studňa – 6 €, Popol všetkých zarovná – 6 €, Nehanebné neviniatko – 6 € (malý škrabanček na papierovom prebale, kniha je v poriadku) Ostatné cena 7 €/kus + poštovné, pekný stav, môžete si prevziať osobne v Bratislave – časť Nivy. Pozrite si aj moje ďalšie knihy.
Reminiscencie Dominik Dán
Predám raz čítanú knihu Reminiscencie , ako nová.
Žiješ iba dvakrát

Dominik Dán
Matematický génius profesor Puskailer sa po dlhých rokoch väznenia konečne dočkal spravodlivosti a bol prepustený na slobodu. Nikto mu neveril, že nie je vrah, a, pravdu povediac, ani on sám na tom občas netrval. Mal šťastie, detektívi z oddelenia vrážd Richard Krauz a Jozef Fischer, zvaný Chosé, mu uverili a celý prípad vyriešili.
Dominik Dán
Predám nové knihy od Dominika Dána: Reminiscencie (už predaná), Mačacia stopa, Bremeno minulosti a Popol všetkých zarovná.
DOMINIK DÁN
Predam knižky od Dominka Dána. Na dobierku. V BA osobne. Všetky knižky sú ako nové a nepoškodené!!! Venuša zo zátoky, Smrť na druhom brehu, Mačacia stopa, Knieža smrť, V tieni, Nevinným sa neodpúšťa, Korene zla, Nevieš dňa, nevieš hodiny.
Knihy Dominik Dán
Predám zbierku kníh Dominika Dána, v nepoškodenom stave, jedenkrát čítané. K dispozícii len tie, ktoré sú na fotke. Cena pri odbere všetkých kusov spolu 145€, cena po kuse 8€/ks, plus poštovné. !!!Predané!!! - Mucha, Sára, Nevinným sa neodpúšťa, Nehanebné neviniatko, Noc temných klamstiev, Uzol, Kráska a netvor, Krv nie je voda