bazár, predaj, inzercia, predám

ReNu MultiPlus 360ml

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam roztok ReNu MultiPlus od spoločnosti Bausch&Lomb je viacúčelový roztok s Hydranátom, určený na kompletnú starostlivosť o všetky druhy mäkkých kontaktných šošoviek. Tento viacúčelový roztok oplachuje, dezinfikuje a zároveň šošovky hydratuje a odstraňuje usadené proteíny a lipidy obsiahnuté v slzách. Nepoškodené s exp. 11/2023.
Cena za ks 5€.
ReNu MultiPlus 360ml
Podobné inzeráty
Renu 28 - gél ASEA
Predám Renu 28 od spoločnosti Asea, ktorý je použiteľný na akýkoľvek problém. Každodenná aplikácia RENU28 podporuje 28-dňovú premenu povrchových kožných buniek pre napnutejšiu a vyživenejšiu pokožku od hlavy po päty. RENU28® začína v bunkách a znižuje výskyt celulitídy a vrások, upokojuje začervenanú a suchú pokožku a zmierňuje dočasné svalové nepohodlie. Pomáha redukovať výskyt celulitídy a vrások, zlepšuje textúru pokožky a vyhladzuje pokožku. Pomáha upokojiť pokožku po slnení. Pomáha upokojiť svalové nepohodlie. Podporuje obnovu povrchových kožných buniek. Renu 28 Pleťový gél Patentovaný proces ASEA produkuje redox molekuly v RENU28, ktoré podporujú komunikáciu na bunkovej úrovni a pomáhajú zlepšiť zdravý, mladistvý vzhľad pokožky. Tento hladký, celoplošný gél podporuje obnovu povrchových kožných buniek pre viditeľne mladšie vyzerajúcu pokožku a pomáha znižovať výskyt celulitídy a vrások, upokojuje začervenanú a suchú pokožku a zmierňuje dočasné svalové nepohodlie.
NuSkin Renu Hair Mask pre poskodene vlasy, -40%
Renu Hair Mask, hĺbkovo posilňujúca maska dodáva vlasom nevyhnutnú hydratáciu tým, že preniká do vlasového stvolu a strojnásobuje silu poškodených vlasov. Nova, zabalena. Najlepsia cena zarucena. Bezna cena 38 eur, usetrite 40%