bazár, predaj, inzercia, predám

REPKOVÝ MED

Kategória: Zdravie a krása

Dobrý deň.
Ponúkam na predaj tohoročný repkový med produkcia z vlastnej včelnice.
Ceny
Sud 200 litr. cca 280 kg 4€/kg
Vedro 35 litr. cca 40 kg 5€/kg
pohár pastovaný 720ml 950 g 6€
REPKOVÝ MED
Podobné inzeráty
Predám včelý med
Predám tohtoročný včelý med z vlastnej včelnice. Repkový, Repkový pastovaný, agát s lipou. 1kg-7€. Propolisová tinktúra 30ml-4€.
Včelí med
Predám včelí med kvetový, repkový a slnečnicový v 40 kg plastových nádobách alebo 720 ml pohároch, medovinu a propolis, škrabaný z rámikov priamo od včelára. Cena dohodou. tel.
Pastujem med a suším včelí peľ
Pastujem včelí med šetrným a správnym spôsobom v originálnej pastovačke. Proces pastovania prebieha tak, že po každých 15 minútach miešania nasleduje hodinová prestávka (toto sú optimálne parametre pre proces pastovania). Rýchlosť otáčania pri miešaní: 36 otáčok / minútu. Správne napastovaný med so svojou konzistenciou pripomína maslo. Zároveň suším včelí peľ sušičkou na to určenou. Sušenie prebieha pomaly pri nízkej teplote 38-40C.
Konopny med kvetovy s CBD
Predám konopné medy s CBD.90 mg CBD.140 g med.Nas med je ideálnym produktom pre všetkých,ktorí si chcú dopriať zdravú dávku CBD.Môžete použiť na chleba,aby ste sa povzbudili do nového dňa,alebo si zamiešať do bylinkoveho čaju,aby ste sa na konci dňa ukludnili.Má jemnú sladkú chuť.
VČELÍ MED
Ponúkam na predaj kvetový med, pochádzajúci z registrovaného chovu (pravidelné veterinárne vyšetrenia). Jedná sa o domácu kvalitu, bez pridaných cukrov, chemických a konzervačných látok. Cena je 8€ za 950g / 7 dcl, vrátane nového pohára. Pri väčšom odbere zľava a dovoz. PODPORUJEM TVORIVÚ SPOLOČNOSŤ
včeli med
Ponúkam na predaj,Včelí med kvetový 6.50€, Michalovce