bazár, predaj, inzercia, predám

Reprezentačný hokejový dres Slovensko

Kategória: Ostatné

Predám, Vymením
Reprezentačný hokejový dres Slovensko. Veľkosť: XL. Farba modra Číslo dresu 22. Veľmi pekný ani raz nepoužity iba zo zvedavosti rozbalený. Vyhral som som ho v súťaži Tipsport Tipovačka... Ak na výmenu tak ponúknite niečo zaujímavé...!!!
Ak predaj tak cena je 35€
Reprezentačný hokejový dres Slovensko
Podobné inzeráty
Predám hokejový dres ATAK EuroTel, 25 Lašák
Predám hokejový dres značky ATAK EuroTel, číslo 25 Lašák, so slovenským znakom, veľkosť L. Dres nebol nosený, raz opraný. Na rukáve je veľmi jemný – zažltnutý fľak (viď foto). Reagujem len na telefonáty. Osobný odber BAII.
Predám hokejový dres ATAK Škoda
Predám hokejový dres značky ATAK Škoda so slovenským znakom. Veľkosť L, 100% polyester. Dres nebol nosený, raz opraný. Sú na ňom dva veľmi jemné – zažltnuté fľaky (viď foto). Reagujem len na telefonáty. Osobný odber BAII.
Podzemný Hokejový Dres+ medaily
Dobrý deň, Predám zachovalý Podzemný hokejový dres. Nohavice sú trochu vyžtlé dres je v super stave.Medaile sú v dobrom stave jedna je z moskvy a druhá z bratislavy.
Podpisaný dres majstrá sveta vo futbal Pelé tričko
Predám podpisaný dres majstrá sveta vo futbal Pelé tričko. Toto je biely dres NEW YORK COSMOS, ktorý ručne podpísal Pele. Tento dres bol podpisaný permanentným značkovačom Sharpie. Táto položka bola certifikovaná ako autentická spoločnosťou Beckett Authentication (BAS) s nálepkou odolnou voči falšovaniu a zodpovedajúcim certifikátom pravosti. Autenticita, jeden zo svetových lídrov v odbornosti autogramov celebrít. Dres je dodávaný s plne očíslovaným Beckettovým certifikátom pravosti. S jeho jedinečným Beckettovým očíslovaným overovacím hologramom. Doručenie na adresu kurier alebo po platbe vopred na účet doprava v cene. Osobný odber mozný v Čadci volať pondelok - piatok: 9:00-18:00 , aj sms mail: nonstop
Úžasné Slovensko + USB
Dobrý deň, predám túto novú knihu, zabalenú s našom úžasnom Slovensku, cena v knihkupectve je 59 Eur, je úplne nová , zabalená, nikdy neotvorená, tak skúste ponúknuť cenu ...Cestovateľ a fotograf Filip Kulisev, Master QEP, FBIPP, sa za uplynulé desaťročie prepracoval do svetovej špičky vo fotografovaní prírodných scenérií. Vo svojej deviatej knihe Úžasné Slovensko sa po prvý raz monotematicky venuje rodnej krajine a jej pozoruhodným miestam, ktorými priam oplýva. Slovensko predstavuje aj prostredníctvom fotografií z vtáčej perspektívy. Takto sa mu podarilo vyfotiť jedinú čriedu zubrov na Slovensku, jazero Morské Oko skryté v bohatých lesoch Vihorlatu alebo Domašínsky meander na Váhu, ktorý sa nápadne podobá na jeho slávnejší náprotivok na rieke Colorado v americkom Grand Canyone. Málo známy Čabraďský hrad na strednom Slovensku ukazuje, že za Machu Picchu netreba cestovať až do Peru. Prírodné krásy sa tak nezužujú len na najznámejšie turistické lokality krajiny, ako sú Vysoké Tatry alebo Slovenský raj, ale predstavujú aj mnohé málo známe klenoty našej prírody. Pre Filipa však Slovensko však nie je len nádherná príroda, ale aj história, ktorá ovplyvňuje naše územie posledné tisícročia. Hradné ruiny, veľkolepé zámky, opustené kláštory i starobylé kostoly sú dôkazom, že Slovensko bolo vždy križovatkou dejín v Európe. Krásy krajiny sú tematicky rozdelené do troch geografických celkov: Západné, Stredné a Východné Slovensko. Kniha vychádza v slovenskom a anglickom jazyku. Súčasťou jej exkluzívnej limitovanej edície je aj USB kľúč s 20 -minútovým filmom, ktorými Filip Kulisev ukazuje Slovensko z inej perspektívy.
Real Madrid - Luka Modrič - Jersey podpísaný dres
Predám podpísaný dres Luka Modriča. 22/23 tričko Realu Madrid podpísané najlepším stredopoliarom na svete Lukom Modričom. Chorvátsky futbalový stredopoliar tímu Real Madrid do ktorého prišiel v sezóne 2012 z tímu Tottenham Hotspur FC. Je taktiež často považovaný za jedného z najlepších stredných záložníkov v súčasnosti. Môžete vidieť presný moment, kedy podpísal tričko. Je to dokonalý foto dôkaz!! K tomuto článku poskytujeme aj náš očíslovaný Certifikát pravosti. Dres sa dodáva v drevenom ráme s 2 fotkami Modriča, ktorý má na sebe tento dres. Veľkosť rámu je 70x50cm Doručenie na adresu kurier alebo po platbe vopred na účet doprava v cene. Osobný odber mozný v Čadci volať pondelok - piatok: 9:00-18:00 , aj sms mail: nonstop