bazár, predaj, inzercia, predám

Reproduktory Magnat

Kategória: Zvuková technika

Predam 3pasmove reproduktory Magnat a vyskove reproduktory Magnat
Reproduktory Magnat
Podobné inzeráty
Predám reproduktory
Reproduktory sú nehrané, nepoužívané a plne funkčné. Reproduktory ponúkam ako pár, nie po kusoch. V prípade záuimu viem reproduktory poslať na dobierku, alebo je možný aj osobný odber. Sú to posledné kusy týchto reproduktorov dovezené pre náš trh. V prípade potreby je reproduktory možné vidieť aj zmerať, nakoľko neboli nikdy hrané, tak garantujem plnú funkčnosť! Cena za oba reproduktory je 250€.Predám reproduktory Eminence Kappa 15 LF.
Yamaha RX - V650
Technické Údaje Rozsah ladenia: FM, MW Výstupný výkon: 95 wattov na kanál do 8Ω (stereo) Priestorový výstup: 95 W (vpredu), 95 W (v strede), 95 W (vzadu) Frekvenčná odozva: 10Hz až 100kHz Celkové harmonické skreslenie: 0,06 % Faktor tlmenia: 100 Vstupná citlivosť: 200 mV (linka) Odstup signálu od šumu: 100 dB (linka) Oddelenie kanálov: 45 dB (linka) Výstup: 200mV (linka), 2V (predvýstup) Impedancia záťaže reproduktora: 4Ω (minimálne) Digitálne vstupy: koaxiálny, optický Video pripojenia: komponentné, kompozitné, SVHS Rozmery: 435 x 171 x 420 mm Hmotnosť: 12,5 kg Bez diaľkového ovládača + stĺpové reproduktory MAGNAT MAGNAT -150 EU + YAMAHA RX-V650 -150eu Všetko je plne funkčné len reproduktory sú trošku obité (počas sťahovania)
PC reproduktory a reproduktory
Predám reproduktory k počítaču genius - 8e, drevené reproduktory (zaoblené hrany) vyplnené vatou,na mieru, priemer reproduktora 10cm vhodné ako stredy alebo výšky 15e, reproduktory s plastovou ozvucnicou z miniveze 14e
Behringer MS40 reproduktory
Behringer MS40 reproduktory,perfektné, super zvuk. Ako nové.Rozmery:výška 28,2cm, šírka 17,5cm. Kompaktná trieda monitorových reproduktorov blízkeho poľa – s aktívnymi reproduktormi Behringer MS40 dostanete prvotriedny výkon za prvotriednu cenu. S 24-Bit/92 kHz D/A meničmi s vysokým rozlíšením je Vám umožnené priamo pripojiť digitálne audio zdroje, zatiaľ čo integrovaný 2 x 20 wattový zosilňovač zmobilizuje netušené výkonnostné rezervy. Dobré monitory blízkeho poľa nemusia byť drahé! Behringer znovu dokazuje, že kvalita nemusí mať nič spoločné s predraženou cenou! Reproduktory Behringer MS40 sú super kompaktné, s veľkým výkonom a predovšetkým za skvelú cenu. Cez 24-Bit/92 kHz D/A menič sa môžete pripojiť priamo na digitálne zdroje signálu, straty vo výkone a hlučnosť patria do minulosti. Je úplne jedno, či zapojíte Vašu počítačovú zvukovú kartu, klávesy, MP3 alebo CD prehrávač. Budete počuť všetko v tej najlepšej kvalite a s veľkou dynamikou. Aj napriek tomu disponuje zariadenie MS40 rozsiahlymi možnosťami pripojenia ako stereo mini jack a stereo cinch, ktoré možno použiť aj súčasne. Rovnako sú k dispozícii digitálne koaxiálne a optické vstupy, čo je relatívna novinka v tejto cenovej kategórii. Cez 12 cm reproduktor a 6,5 cm vysokotónový reproduktor prinesiete čistú kvalitu do Vášho domáceho nahrávacieho štúdia. Samozrejme sa dajú multitalentované reproduktory Behringer MS40 využiť aj ako bežné stereo reproduktory pre počúvanie Vašej obľúbenej hudby a prostredníctvom konektora pre slúchadlá nemusíte rušiť svojich susedov ani neskoro v noci, hoci si môžete vychutnať hudbu v primeranej hlasitosti.
Magnat repraky 2x
Magnat classic 694 2ks Info na fotke Vymontovane z auta
predám MAGNAT
Predám spolu basák 800W a zosilovač 500W značky MAGNAT