bazár, predaj, inzercia, predám

retiazkový top

Kategória: Šperky

Predám retiazkový top .. hand made.
pre kontakt použite SMS alebo meil.
retiazkový top
Podobné inzeráty
Petra Toth naramok makovicky kvet
Retiazkový náramok na ruku s cervenym makovickým kvetom uprostred, ktorý je doplnený iba dvomi malými tmavomodrými lístkami. Náramok pôsobí na ruke jemne a preto je možné doplniť ním akýkoľvek styling. Makovický kvet, ktorý je pomenovaný podľa vrchu Makovica, sa stal dominantným prvkom na kroji z mesta Svidník, kde sme našli. Dĺžka náramku: 16 cm + 5 cm predlžovacia retiazka
Predam rozne strieborne sperky
Predam rozne strieborne sperky, vsetky maju rydzost 925. Retiazka s gulickami hore - 42.5 cm, 12 gramov, 40 Eur. Tensia retiazka pod nou - 42.5 cm, 3 gramy, 15 Eur. Pevny okruhly naramok - 9 gramov, 25 Eur. Retiazkovy naramok vedla neho - 2 gramy, 19.5 cm, 10 Eur. Privesok Kleopatra - 3 gramy, 7 Eur. Kruhove nausnice - 5 Eur za jeden pár (mensie kruhy maju priemer 2 cm, vacsie 2.5 cm). Podlhovaste nausnice - 5 Eur. Nausnice s tmavou perlou - 30 Eur. Nausnice s ciernym onyxom - 25 Eur.
dámske Zrkadielko, Náhrdelník, náramok,luxusný set, hodinky
Predám nádherne kozmetické malé starožitné dámske Zrkadielko darčekovom balení, top stav, Predám nádherne kozmetické malé starožitné dámske Zrkadielko darčekovom balení, top stav, a zároveň luxusný dámsky set bižutéria náhrdelník, hodinky, náramok v top stave ako na foto, malo Nosené Len vážny záujem, osobný odber Košice, neposielam, Cena za všetko spolu 4ks 20€€€ Písať len mailom :feristang2@
Nový orgonitový náhrdelník
Predám nový náhrdelník s príveskom orgonit v top stave. Vnútri sa nachádzajú kúsky drahých kameňov. Je nový v top stave, vhodný ako darček.
Turmalin 3.65ct TOP KVALITA
top Turmalin viď fotky. Do zbierky, do šperkov alebo menšia investícia. Kameň pochádza z Bane Jabba z Afganistanu. Pri záujme píšte. Cena je za karát.
krásny náhrdelník vca - 20 kvetov
na predaj tato krasna kombinacia, top top kvalita, dobierka mozna, balenie