bazár, predaj, inzercia, predám

Retro ceruzky z čias socializmu

Kategória: Ostatné

Predám original zabalene sady retro ceruziek (12 ks v jednom balicku), zn. KOH-I-NOOR Pencil factory, L. & C.HARDTMUTH, vyrobene v Československu. Čierne i červene. Jedno balenie po 2 eur.Mam toho viac ako na foto.

Na sms nereagujem.
Retro ceruzky z čias socializmu
Podobné inzeráty
Knihy z čias socializmu.
Predám knihy z čias socializmu: 1.Janko Silan, Oslnenie,výber z básnickej tvorby,cena 11€ 2.Vojtech Mihálik, Básne a vyznania,cena 5€ 3.Význační fyzici, cena 5€ 4.Slovník stenografických skratiek,cena 4€ 5.Stručný životopis V.I. Lenina,cena 2€, 6.M.S.Gorbačov:Prestavba a nové myslenie,cena 1€ 7.Súostrovie Gulag II,III diel,cena 15€/kus 8.Pearl Harbor,nálezový stav,obálka ma fĺaky,ale vnutro je čisté,cena 3€ 9.Polština do vrecka,nepouživaná, PREDANÁ 10.Jánošik v ĺudovom umení, 18 kariet s popisom zo zbierok Etnografického ústavu Slovenského národného muzea v Martine,cena 7€ 11.Ĺudový odev,17 kartičiek zo zbierok Etnografického ústvu Slovenského narodného Múzea v Martine,cena 7€ 12.Na tajnom fronte, vojnový román,cena 3€ 13.Lámanie pečatí,cena 3€. 14.Tajomstvo lóže P 2,cena 2€ 15.Nepokojné roky Ameriky,cena 2€ 16.USA 200 rokov, 200 vojen,PREDANÉ 17.USA ikúzie a skutočnosť,PREDANÉ 18.USA v pokuse za šťastím,cena 3€ Podrobnejšie info knihách, resp.foto knih iba cez email,na SMS nereagujem.
Predám staré lístky do kina z čias socializmu.
Predám staré lístky do kina z čias socializmu , v pôvodnom stave./ niektoré baliky sú už použité / 1 balík 2€
Retro vecičky zo socializmu
Predám retro predmety z čias socializmu : 1. Plastové koreničky v lodičke. Dĺžka lodičky 33cm. Združená výroba Michalovce. Cena 4€+poštovné. 2. Kovový odliatok na drevenom podstavci. TAZ Trnava. Cena 3€+poštovné. Predané. 3. Poháriky s retiazkou a guľkou 2 ks. Väzenská tématika. Cena 2€+poštovné. Možný osobný odber v Spišských Vlachoch. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Retro - predám obaly na známky z čias ČSSR
Predám obaly na známky, v ktorých sa predávali známky z čias socializmu v rôznych farebných vyhotoveniach. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Retro fén so sušiacou helmou
Predám retro fén s podstavcom, sušiacou helmou a nátačkami z čias socializmu. V prípade vášho záujmu, píšte prosím na mail, uvedené telefónne číslo nie je platné.
Retro obrúsky s detským motívom sada 6 kusov
Predám sadu 6 ks prestieraní alebo obrúskov či dečiek s detským motívom psíka a kvetín. Obrúsky sú ako nové, nepoškodené, nepoužívané. Dajú sa použiť ku stolovaniu alebo ako samostatné prestieranie. Materiál je predpokladám hrubšie bavlneno-ľanové plátno a motív je na obrúsok natlačený farbou. Máme ich ešte z čias socializmu, takže retro :). Rozmer 32 x 35 cm. Cena za sadu plus poštovné.