bazár, predaj, inzercia, predám

Retro karafa a štamperlíky vhodné ako darček

Kategória: Starožitnosti

Nádherná súprava na likér
Stav: vitrínový
Súprava obsahuje:
1 x karafa
6x štamperlík
Posielam aj postou, alebo zasielkovnou za 3,30€.
Balim precizne a bezpecne.
Črepy odomna nikdy neprisli.
59€
Retro karafa a štamperlíky vhodné ako darček
Podobné inzeráty
Karafa + 5 pohárikov
Stará, sklenená karafa a 5 pohárikov. Ručná výroba skla, ručne maľované. Poháriky výškovo nie sú rovnaké /viď foto/. Karafa bez uzáveru. Karafa výška - 20 cm, poháriky výška - 6,5 cm. Stav používaný, patina, na jednom poháriku - vonkajšia strana dno, nepatrný oťuk /viď foto/. Zľava - poštovne v cene pri prevode vpred na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Retro karafa a poháre vhodné ako darček
SÚPRAVA VHODNÁ AKO DARČEK Výrobca Bohemia Crystal Czechoslovakia Stav: vitrínový Materiál: ťažké krištálové sklo Rozmer: výška 36 cm Súprava obsahuje: 1x veľká ťažká karafa 6x ťažký whiskey pohár posielam postou. Garantujem precizne a bezpecne zabalenie. Črepy odomna nikdy nikomu neprisli. Cena 119€+preprava
Biedermeier karafa na Rum, kobaltově modré brouš.sklo 1835
Téměř 200 let stará karafa na Rum z kobaltově modrého skla, období biedermeieru se vzácně dochovanou původní nálepkou ze sklárny na které je datum 22/6 35 samozřejmě předminulého století tedy 1835. Bohatě broušené a zlatem dekorované sklo elegantní a stylový tvar. Karafa má bohužel dva oťuky na hrdle a na zátce (posl. foto), které nejsou při čelním pohledu patrné, jinak dobrý stav, rozměr i se zátkou - v. 31cm, prům. 10,5cm Vhodné k dekoraci do prodejny s rumem, alkoholem, muzea atp. Cena je včetně DPH. vystavuji fakturu doklad o vaší platbě. Cena: 2800kč nebo 120eur Osobně ČR 40km od Čadce Zaslání kurýrem na adresu +12eur k ceně. Zásilkovna +8eur k ceně. Ne dobírkou. Platba vopred mam FIO eur účet. Jsme rychlí, spolehliví, velmi dobře balíme a dáváme doklad o zakoupení-vaší platbě. Inzerát platí do smazání. Pozrite si aj nase dalsie inzeraty kliknete níže na "Tu dalši zaujimave na predaj iba 40km od Čadce".
Retro veci
Predám retro veci: 1.Krásny ručne maĺovaný tanier,možno ho zavesit na stenu,cena 11€ 2.Retro hlinikový piskací hrniec na mlieko s plastovou pokrievkou,ako nový,bol minimalne používaný,bez poškodeniá,cena 10€ 3.Sklenené strúhadlo na ovocie,zeleninu,bez poškodenia,priemer 15cm,cena 10€ 4.Vrchnák červenej farby k retro cukorničke,bez poškodenia,priemer 5cm,doplnenie kolekcie ak niekomu chyba, symbolická cena 1€ 5.Retro plastovú tácku vhodnú napr.na štamperlíky, rozmer 17,5 cm x 14cm, bez poškodenia,cena 1€ Na SMS nereagujem,volajte,resp.píste na email.
Retro termosky, karafa na vino, slahackovac
Retro termoska, Karafa na víno Šľahačkovač- predane Cena za kus
Staré ruské mosadzné štamperlíky + podnos
Predám staré ruské mosadzné štamperlíky aj s podnosom. Made in USSR. Kontakt poprosím mailom alebo telefonicky. Možnosť osobného odberu, prípadne pošlem poštou (záloha za poštovné vopred). Môžem doviezť na trase Považská Bystrica - Nitra. SMS nepísať.