bazár, predaj, inzercia, predám

Retro poháre Zlatá Zuzana

Kategória: Sklo, keramika

Zlatá Zuzana , číra, nepoškodená , 17 ks , na víno , pálenku a zvláštne tvarované na likér.
Retro poháre Zlatá Zuzana
Podobné inzeráty
Legendárna Zlatá Zuzana - veľké likérové
PREDANÁ Súprava sklenených pohárov na stopke Zlatá Zuzana na likér v zelenej farbe, na predaj v plnom počte 6 kusov. Výrobca: Skláreň Zlatno Súprava bola používaná. Poháre nemajú nikde žiadne oťuky, zlatý dekor je miestami ošúchaný (viď foto), čím získali autentický retro vintage vzhľad a patinu. Najcennejšia na pohári je tá gulička. Zábery s guličkami zo všetkých strán všetky poháre. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno a zobrazia sa všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
zlatá zuzana dymová, hutné sklo, alexandritové sklo
Predám: -zlatá zuzana štamperlíky -55€ -zlatá zuzana na pivo -85€ -váza -32€ -popolník -25€ -ryba -53€ -popolník -25€ TOP stav.
Retro poháre  19 ks  so zlatým okrajom
Len osobný odber Bratislava – Ružinov. Retro poháre 19 ks so zlatým okrajom 2. polovica 20. storočia *6ks poháre motív kôň s jazdcom so zlatým okrajom *4ks poháre na stopke so zlatým okrajom *6ks poháre tzv. napoleonky *3ks štamprlík PREDANE *6ks poháre so zlatým okrajom PREDANE *5ks miska so zlatým okrajom na nožičkách
Rôzne poháre
Predám: - poháre na šampus z dymového skla 10 ks, cena 1,-euro/kus/pošt., - pivové poháre 2ks, cena 2,-euro/kus/pošt., - napoleonky s emblémom HS - 6ks výška 11,5cm za 6,-euro/pošt., - vínové poháre 6ks, cena 9,-euro/pošt., - poháre na whisky 2ks, cena 3,-euro/2kusy/pošt., - mocca šálky 2ks s podšálkami, cena 2,-euro jeden tanierik+1šálka/pošt., - 6ks hladké poháre celkom nové, nepoužívané- cena 5,-euro/pošt., - 4ks nové poháre na džús, cena 6,-euro/pošt. Možný aj osobný odber.
Zlatá Zuzana
Predám 4ks pohárov na víno Zlata Zuzana. Poháre sú používane, na každom ošúchana zlatá farba co je zohľadnené v cene. Číslo je vymyslene, dohodneme sa prostredníctvom emailu.
pohare Zlata Zuzana
Predám poháre Zlatá Zuzana, výška 12cm, priemer 4,5cm. 5 kusov v dobrom stave. Na štyroch pohároch je trochu ošúchané zlatenie. Cena 35€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Ziline. v pripade zaujmu kontaktujte alebo