bazár, predaj, inzercia, predám

Retro radio gramofon gramoradio

Kategória: Ostatné

Predám retro radio gramofón. Gramoradio .
Radiogramofon je vhodný ako dekorácia do kaviarne.
Tanier sa točí vo všetkých rýchlostiach rameno ma ihlu ale platňa nehrá aj keď sa tanier pekne točí. Ramienko ekne zapína a vypina točenie. Radio len šumi.
Retro radio gramofon gramoradio
Podobné inzeráty
Gramorádio SYNKOPA1032A
Predám retro gramorádio SYNKOPA 1032A po GO v 100% stave samostatne alebo aj s originálnymi reproduktormi.Gramorádio umožňuje kvalitný stereopríjem.
Gramofón na kľuku Sound Master GH528
Gramofón na kľuku v retro prevedení je krásny netradičný darček, ktorý poteší! Gramofón je s klasickým naťahovacím mechanizmom na kľuku určený pre šelakové platne rýchlosť 78 otáčok. ( Nie na Vinylové platne!!!). Doprava zadarmo! Info o gramofone nájdete tu:
Predám Lenco TCD-974 gramofón/mp3/CD/karta/rádio
Audio systém v elegantnej drevenej skrini, ktory kombinuje Klasický gramofón s FM / AM rádiom, CD/MP3 prehrávacom, cítackou SD kariet USB slotom. Prístroj UMI prepísat vinylové platne robit formáte MP3 A na Ako na SD kartu TAK na USB. JE mozno prepisovat aj CD robit formátu MP3. Ma vstavané stereo reproduktory s Zosilnovac, ktory dostatocne ozvucí Klasický izbu velkost. Technické údaje: Rádio: FM / AM Analógové Prehráva: CD/MP3/USB/SD/MMC Gramofón - rýchlosti: 33, 45 78 RPM Delenie skladieb pri kódovaní-u do MP3: Áno Výkon zosilnovaca: stereo 2x 3 W (RMS)
Gramorádio
Predám Gramoradio A-104. Dohoda možná.
gramoradio tesla
Predám veľmi zachovalé gramoradio tesla na nožičkách bez zjavného poškodenia lakované vo vysokom lesku . pôvodný stav funkčnosť neskusana . osobný odber Považská Bystrica
Predám gramorádio Tesla Barcarola
Predám staré elektronkové gramorádio Tesla Barcarola v stave pred renováciou. Vnútrajšok je kompletný. Len osobný odber - Leopoldov. Cena: 30 EUR. Tel.: .