bazár, predaj, inzercia, predám

Retro vecicky

Kategória: Ostatné

Kulma -10€,
Zatkovace fliaš a zátky ešte za čias socializmu---30€,
Pravý nefalšovaný šľahač na hocico---15€,
ASUS--10E,
HODINY---FUNKCNE--5E/KS


Retro vecicky
Podobné inzeráty
Retro hračky a mix drevené vecičky
Predám staré retro hračky $$$$$$ Pokladnička ,kovová retro s motívom išlo vajce na vandrovke cena 3.eur. $$$$$$ Korčule prvé šinky kovové za 3.eur $$$$$ Auto terénne mercedes čiernej farby plast výroba Čína za 5 .eur Panáčik hojdaci ,keď sa dotkne a buchnete vždy sa rozhýbe a vráti naspäť .cena 3.eur. Mix drevené vecičky ,furik ,mažiar ,babika na šparatka ,solnička, vesiačik na uterák ,utierku , píšťalka, valaška a obraz Zakopane.....dohodneme sa určite.
vecičky
Predám vecičky na foto. Cena za všetko 6eur. Výdajné miesto je Bratislava, staré mesto Pri poslaní na dobierku je cena za vecičky + poštovné
Drevené vecičky...
Predám staré drevené vecičky, šperkovnica a tanečnice aj zrkadlom a šufladka je z predu Za 5eur jedna šperkovnica je z plastu otvára sa do boka a za 2 euro Drevená s červeným futrom rozdelená na menšiu časť a väčšiu časť za 2 euro. Na šach je predaná
rôzne detské oblečenie veľ. 74-98
Predám rôzne detské oblečenie po chlapcovi, veľkosti 74 až 98. Balík obsahuje body (18 ks), nohavice (12 ks), tepláky (7 ks), krátke nohavice (6 ks), mikiny (6 ks), deky (3 ks), bundu, vetrovku, čiapky, šatky, plavky a ponožky. Vecičky sú vo veľmi dobrom stave- nepoškodené, všetky opraté. Z balíka nie je možné vyberať kusy oblečenia jednotlivo, vecičky sa predávajú ako balík so všetkými vecami spolu za uvedenú cenu.
chlapčenské oblečenie veľ. 74-86
Predám rôzne detské oblečenie po chlapcovi, veľkosti 74 až 86. Balík obsahuje body (35 ks), nohavice (5 ks), tepláky (7 ks), mikiny (2 ks), tričká s DR (8 ks), košele (2 ks), pančuchy (9 ks), pulóver, bundičku, deku. Vecičky sú vo veľmi dobrom stave- nepoškodené, všetky opraté. Z balíka nie je možné vyberať kusy oblečenia jednotlivo, vecičky sa predávajú ako balík so všetkými vecami spolu za uvedenú cenu.
Vecičky pre dievčatko
Predám vecičky pre dievčatko,veľkosť 122-128.Veci sú vo veľmi dobrom stave,predám samostatne aj ako balík.1ks/2€,cena spolu je 10€.