bazár, predaj, inzercia, predám

Retro veža s gramofonom

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predam funkcnu retro vezu z gramofonom a 2x reproduktormy
Retro veža s gramofonom
Podobné inzeráty
SONY MHC-BX3 nový dopredajový kus (záruka 2 roky)
Predám kompaktný Hi-Fi systém SONY MHC-BX3 kategórie mini, s dvoma originál reprobedňami a diaľkovým ovládaním. Veža je v absolútne perfektnom stave nového kusu, jedná sa o nový dopredajový tovar bez akýchkloľvek náznakov používania. Je po odbornej kompletnej servisnej prehliadke, teda ručím za stav ako z továrne. Tento mini Hi-Fi systém z hladiska zvukovej interpretácie a výkonu akustického tlaku 92dB/W/m s výkonom zosilovača 2x80W RMS prevyšuje očakávania aj náročnejšieho poslucháča, kvalitou hudobným prednesom, krásne vyváženým bohatým stereo zvukom s celkovým výkonom 115dB postačujúcim aj na ozvučenie do baru alebo väčšej miestnosti v rodinnom dome. Veža má 3x CD prehrávač s japonskou optikou SONY KSS, nastaviteľný 6 pásmový equalizér so 4 pamäťami vlastného nastavenia zvuku, funkcie KARAOKE, vstup na mikrofón, FM tuner s automatickým ladením a pamäťou pre 15 staníc a plnou podporou RDS/EON/PTY, 2x kazetový rekordér s Full Logic ovládaním, teda plne elektronické, Dolby NR, DBFB, dynamické zvýraznenie basov GROOVE, LOOP, AUX vstup pre pripojenie akéhokoľvek zvukového zdroja, externý hudobný prehrávač, MiniDisc, DAT, iPod,TV, DVD a veľký, naozaj veľký farebný VTD displej,.. Bližšie info e-mailom alebo telefonicky. V tejto cenovej ponuke jednoducho naozaj nekúpite lepšie hrajúce stereo a už vôbec nie nové v obchode na tejto úrovni. Ručím za jej stav a funkčnosť záručnou dobou 2 rokov. Referencie a hodnotenia tohto modelu si môžte overiť aj u milovníkov kvalitného kompaktov alebo na zahraničných Vintage Audio stránkach. Poznajú tento model. Veža získala svojho času ocenenie 5 hviezdičiek v známom audiofilskom časopise STEREO. Na porovnanie prikladám video v ktorom sa porovnáva táto veža s "novodobými" sračkami aké sa teraz dovážajú k nám na Slovensko od obchodníkov s vetrom a dažďom z Cíny. Hrá naozaj perfektne a jej zvuku nechýba "život" ani poriadny a pevný bas pre milovníkov hip-hopovej kultúry :) Cena je 180 Eur s 2 ročnou zárukou, prípadne cena vzájomnou dohodou ale bez záruky za komplet, t.j. Hi-Fi veža, diaľkové ovládanie, reprobedne, manuál v SK a kabeláž. Ručím za stav! Jedná sa o nový dopredajový a posledný kus v čiernom prevedení. (na foto je v striebornom, ale tá je už predaná)
X4Tech veža Zosilovač a Tuner
X4Tech veža -zosilňovač + Tuner+ vstup na gramafon - X4Tech veža veža X4-TECH Predám túto skvelo hrajú tú lacnejšiu verziu X4 - TECH Pozostávajúcu zosilovača a tunera vhodné do detskej izby vedľajšej miestnosti kancelárie poprípade dielne. Pristroje plne funkčné pekne vyzerajú - sú zachovalé …. vstup aj na Gramofón , CD atď viď obrázky moderný koncept veže zohľadňujúci kvality niekdajších HIFI veži s modernými potrebami dneška !!! je to koncept 2x Stereo repro ( + 2x zadné repro , keď treba) a je tu možnost pripojenia Subwooferu ! napájanie DVD a optických vstupov ako aj vstup USB, predequalizacia ale aj vlastný externý Equalizér so spektralnym analyzérom!!! Ďalej má vstup aj Gramofónu, CD DVD, Aux, Tape atď, + optické vstupy . k tomu všetkému je centrálne Diaľkové ovládanie všetkých prístrojov. je to novodobí koncept velmi dobrého zvuku a zjadnocuje možnost pripojenia všetkého čo trh mal v minulosť a dnes !!! Všetko je funkčne a dáva dokopy veľmi účely koncept za velmi rozumnú cenu 289€
HIFI VEŽA PHILIPS, A SAMOSTATNÝ CD SYSTÉM, CENA SPOLU
HIfi veža Philips s gramofónom - nefunguje , rádiom - funguje , kazetákom (fungujú ) a 2 drevené debne.. K tomu samostatne kúpený CD systém- funguje , dá sa to prepojiť a funkčný spolu. LEN OSOBNÝ ODBER.
Predám Mikrovežu Hyundai RTCC638SURIP s gramofónom
Predám Mikrovežu Hyundai RTCC638SURIP s gramofónom, možnosť napáliť hudbu s LP platní, MG kaziet a CD. Skoro ako nová, nepoužívaná. Pôvodná cena 170 eur. Len osobný odber.
Hi-fi veža SONY s BLUETOOTH LBT-A15
Na predaj veža SONY LBT-A15 zo zlatej éry hi-fi veží ale so vstupenkou do 21 storočia - so zabudovaným BLUETOOTH modulom. Veža je po kompletnom repase, rozobratá do poslednej skrutky, vyčistená. Technický stav 10/10, optický 8/10. CD sekcia má vymenenú optiku originálnu Sony KSS-240, žiadna čínska napodobenina, celá mechanika je kompletne vyčistená a premazaná. Kazetové mechaniky sú kompletne vyčistené, premazané s novými gumičkami. Digitálny tuner s 20 predvoľbami. Vstupy Phono pre gramofón a Video. Do tohto vstupu je zapojený Bluetooth modul, nie je tam však zapojený natrvalo ale dá sa odpojiť keby ste potrebovali pripojiť niečo iné. Originálne reproduktory. Diaľkový ovládač od iného zariadenia Sony, ovláda hlasitosť, cd, tuner a dá sa s ním prepínať na vstup Video. Ostatné funkcie nutné ovládať ručne z predného panelu. Cena je adekvátna technickému stavu, vymeneným a zabudovaným dielom a odvedenej práci. Ak bude s vežou správne zaobchádzané, vydrží ďaľších 20 rokov, nie ako súčasná technika. V prípade seriózneho jednania možná dohoda na cene. Prosím SMS alebo email, na zmeškané hovory z mne neznámych čísel nereagujem.
Sony RX110AV DJ mix + diaľkové ovládanie, DOLBY Pro Logic
Predám vysoko výkonnu Hi-Fi vežu SONY MHC RX110 AV s DOLBY Pro Logic a funkciami DJ mix, po celkovej servisnej renovácií v plne funkčnom stave. Po zvukovej stránke prevyšuje očakávania aj najnáročnejšieho poslucháča, kvalitou hudobného prednesu, krásne vyváženým stereo zvukom a vysokým výkonom postačujúcim aj na ozvučenie do baru a väčšej miestnosti. Veža má CD prehrávač s novou optikou SONY KSS215, nastaviteľný 8 pásmový equalizér so 5 pamäťami vlastného nastavenia zvuku, funkcie KARAOKE, vstup na mikrofón, FM tuner s RDS datasystémom, automatickým ladením a pamäťou pre 25 staníc, 2x kazetový magnetofón s Full Logic ovládaním, teda plne elektronické, Dolby NR, DBFB, dynamické zvýraznenie basov GROOVE, LOOP, DJ MIX funkcie, generátor rôznych zvukových efektov a hudobných nástrojov ako bicie, triangel, gitara, KARAOKE, AUX vstup pre pripojenie akéhokoľvek zvukového zdroja, externý hudobný prehrávač, MiniDisc, DAT, iPod,TV, DVD a podobne,.. Bližšie info e-mailom alebo telefonicky. Cena je 150 eur v plne funkčnom stave a zárukou 1 rok. V tejto cene jednoducho naozaj nekúpite lepšie hrajúce stereo s multikanálom a už vôbec nie v obchode. Referencie a hodnotenia tohto modelu si môžte overiť aj u milovníkov kvalitného zvuku z dvoch kanálov. Poznajú tento model. Veža má výstup z koncového zosilovača na 5 reprobedien + aktívny subwoofer, teda sa dá použiť aj ako kvalitný základ domáceho kina. Veža má ocenenie 5 hviezdičiek v známom audiofilskom časopise STEREO. Hrá naozaj perfektne a jej zvuku nechýba "život" ani poriadny a pevný bas pre milovníkov hip-hopu. Basový menič na lavej bedni má opravovaný záves.