bazár, predaj, inzercia, predám

Retro / Vintage Rádiobudík SABA Clock K 1974, 100% funkčný

Kategória: Ostatné drobné

Rádiobudík SABA Electronic Clock K - exkluzívny zberateľský kus v perfektnom optickom a plne funkčnom stave z roku 1974.

Napriek takmer 50-ročnému veku vďačí svojej plnej funkčnosti tradičnej kvalite výroby západonemeckého producenta elektroniky SABA.

Súčasťou je aj malý prídavný vankúšový reproduktor s dĺžkou kábla 150cm, ktorý po zapojení do konektora si môžete dať pod vankúš a počúvať rádio takto súkromne bez rušenia ostatných - viď fotka s iným SABA rádiobudíkom (tiež na predaj).

Funkcie a popis:
- doplnkový malý vankúšový reproduktor
- veľmi kvalitný príjem AM/FM signálu
- veľmi výkonný reproduktor s príjemným zvukom
- regulácia tónu reproduktora
- automatické uspanie (Snooze) po 1-59 min.
- regulácia jasu displeja
- vypínanie budíka dotykom elektrosenzora

Keďže ide o plne funkčný, takmer 50-ročný zberateľský kus, nemožno jeho hodnotu zrovnávať optikou lacnej nejkvalitnej Číny.

Odber možný osobne v okolí PD alebo na dobierku.
Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Retro / Vintage Rádiobudík SABA Clock K 1974, 100% funkčný
Podobné inzeráty
Rádiobudík s predpoveďou počasia - AJ260
Ponúkam na predaj používaný rádiobudík s predpoveďou počasia - AJ260 v 100 percentnom stave - vid. foto. Batérie nie sú súčasťou balenia ! Začnite svoj deň tým správnym spôsobom – každý deň. Kompaktný rádiobudík Philips s predpoveďou počasia je vybavený rádiom riadenými hodinami a grafickými symbolmi predpovede počasia s viacfarebnými svetelnými ukazovateľmi. Teraz vám váš osobný hlásateľ počasia zaručí aj presnosť – vždy. Technické špecifikácie Predpoveď počasia: - Grafické symboly stavy slnečno zamračené miestami zamračené daždivo búrkové počasie sneh - Svetelná kontrolka stavy jantárová (slnečno) modrá (zamračené) svetlomodrá (miestami zamračené) fialová (daždivo) červená (búrkové počasie) biela (Sneh) Interiérový teplomer: - Rozsah teploty -20 °C až 70 °C - Rozlíšenie teploty 0,1 °C Exteriérový teplomer: - Bezdrôtový prenos 50 metrov (otvorený priestor) - Prenosová frekvencia RF 433 MHz - Rozsah teploty -20 °C až 70 °C - Rozlíšenie teploty 0,1 °C Interiérový vlhkomer: - Rozsah relatívnej vlhkosti od 20 % do 90 % RH - Rozlíšenie vlhkosti 1 % RH Tuner/Príjem/Vysielanie: - Pásma tunera FM - Predvolené stanice 10 - Zdokonalenie tunera automatické digitálne ladenie Vybavenie a vlastnosti: - Budíky 24-hodinové znovu nastavenie budíka rádiobudík bzučiak dvojitý budík jemné zobudenie opakovaný budík (zdriemnutie) - Farba podsvietenia biela - Hodiny Digitálny časovač vypnutia - Zdokonalenia hodín Rádiom riadené hodiny - Zdokonalenia zobrazenia ovládanie jasu - Typ displeja LCD displej Zvuk: - Zvukový systém Monofónny - Ovlád. hlasitosti otočné (analógové) - Výstupný výkon 80 mW RMS Príslušenstvo: - Káble/pripojenie Adaptér AC/DC - Iné Manuál používateľa Rozmery: - Hmotnosť brutto 0,55 kg - Hĺbka balenia 80 mm - Výška balenia 140 mm - Šírka balenia 288 mm - Hmotnosť 0,4 kg - Hĺbka hlavnej jednotky 43 mm - Výška hlavnej jednotky 105 mm - Šírka hlavnej jednotky 169 mm Príkon: - Typ batérie Veľkosť AAA (LR3) - Napätie batérie 1,5 V - Počet batérií 4 - Typ napájania Vstup AC Viem priniesť aj do BA - Mlynské Nivy č.42, pripadne poslať na dobierku kde účtujem k cene tovaru aj poštovne, balné a poistenie v sume plus 5€.
Rádiobudík Panasonic
Retro rádiobudík, vhodný pre zberateľa, funkčný, drobné chyby krásy stav foto
Lenovo smart clock 2
Lenovo smart clock 2 s bezdrôtovým nabíjaním Lenovo Smart Clock 2 ponúkajú smart funkcie, ovládanie hlasom pomocou Google asistenta a nechýba integrované Wi-Fi pripojenie. Hodiny majú ľahko ovládateľný 4-palcový dotykový LCD displej s hlasnými prednými 3 W reproduktormi. Môžete ich prepojiť s vašou domácnosťou, obľúbenú počúvať hudbu a samozrejme poslúžia ako tradičný budík. Možnosť aj bezdrôtového nabíjania. Cena 20e
Radiobudik
predam plne funkcny radiobudik
Radiobudik Techwood s premietanim casu
Ponukam tento radiobudik Techwood. Je funkcny, ma FM radio a vie budit radiom, alebo pipanim. Moznost zalohy casu z baterie, premietanie casu na stenu. Tlacidlo Snooze je trochu osuchane, inac je vzhladovo v poriadku. Premietanie casu je mozne zapnut a vypnut, nastavit focus, a nastavit iny cas na projekciu, nez sa zobrazuje na budiku. Projekcna cast sa da naklapat do 90° s krajnymi polohami vpredu a zvisle. Osobny odber mozny v Ziline, posta mozna len v pripade platby (aspon postovneho) vopred na ucet. V pripade zaujmu pouzite kontaktny formular, cislo je vymyslene kvoli SMS spamu. Inzerat plati do zmazania. Pozrite aj moje dalsie inzeraty.
Elektrónky ECC83 (a iné)
Predám nasledovné elektrónky väčšina z nich je vhodná do preampov v lampových nástrojových zosilňovačoch (ceny sú za kus): - 2 ks Sovtek 12AX7WB (menší nápis staršia produkcia) 17,- - 2 ks JJ ECC83S 10,- - 4 ks vintage Ei ECC83 (tá istá fabrika v Juhoslávii, ten istý typ, rôzne kvalitatívne triedy, robené pre Siemens Halske, jedna je značená ako e83cc = nízkošumová) 33,- - 1 ks vintage Tesla E83CC gold pins, na pinoch je na pár miestach zlatenie už ošúchané 55,- - 2 ks vintage Tesla ECC803S 59,- - 1 ks vintage RFT ECC83 15,- - 2 ks vintage 6NP2 OTK1 ruská dvojitá trióda (žeravenie 6,3V), nie je priamo zameniteľná s ECC83 3,- - 1 ks vintate Tesla ECF82 3,- Všetky ECC83, 12AX7, E83CC a ECC803S boli otestované v gitarovom aparáte. Ostatné nemám ako vyskúšať. Pri väčšom odbere možná dohoda.