bazár, predaj, inzercia, predám

Retro vitrína Mezulánik

Kategória: Knižnice

Predám retro vitrínu, dizajnér F. Mezulánik. Má komplet pôvodné sklá aj police, len nie sú na fotke. Na predaj aj ďalší nábytok z tohto setu, viď ďalšie moje inzeráty. Osobný odber, v rámci Prešova možný dovoz po vzájomnej dohode.


Halabala, Jiroutek, Haerdtl, Volák, Jirák, Šuman, Šmídek, Navrátil, Ton, Thonet, brusel, komoda, sekretár.
Retro vitrína Mezulánik
Podobné inzeráty
Knižnica Mezulanik
Darujem retro knižnicu od návrhára Mezulanik
Vitrina VIRUM nova z Jysku
Predam novu vitrinu Virum, kupenu v Jysk, ale nesadol nam rozmer. Vitrina je iba zlozena, ale nepouzivana. Rozmery: Š80 x V150 x H35 cm. Kov a tvrdené sklo. Viac info: Odber v Malinove
REGISSÖR Vitrína, hnedá, 118x203 cm
Vitrina je vo vynikajucom stave, bez poskodeni.Povodna cena 600€. Fotografie na poziadanie. Bola kratkodobo pouzivana v domacnosti bez domacich zvierat, deti ci fajciarov. Skrina je rozobrata pripravena pre noveho majitela na odvoz. Len osobny odber. Prosim kontaktujte ma mailom alebo sms. Budem sa snazit odpovedat promptne.
Retro komoda a nočný stolík Požár
Predám retro komodu a nočný stolík, dizajnér Mojmír Požár. Sú určené na kompletnú renováciu, stav ako na foto. Retro komoda s originálnym bielym opaxitovým sklom - cena 100€, nočný stolík nemá originálne sklo, cena 25€. Osobný odber, v rámci Prešova možný dovoz po vzájomnej dohode. Halabala, Jiroutek, Haerdtl, Volák, Jirák, Šuman, Šmídek, Navrátil, Ton, Thonet, brusel, skrinka, vitrína, knižnica, bar.
Vitrína vo vidieckom štýle
Praktická vitrína vhodná do vidieckeho interiéru alebo na chalupu. Všestranne využiteľná s veľkým úložným priestorom. (Predáva sa bez dekorácií) Rozmery: V 160 // Š 84 // H 35
TIROL vitrína
TIROL vitrína Predám vitrinu TIROL 197x60x42, vnútro sklenené police s LED osvetlením