bazár, predaj, inzercia, predám

Retro zajačik

Kategória: Hračky

Krásny retro zajačik,na svoj vek je ako nový.Cena 5 eur.
Retro zajačik
Podobné inzeráty
Maileg zajačik
Mám na predaj zajačika. Dánska značka Maileg. Materiál : 100 % ľan. Zajačik má v rukách schované malé magnety, takže zajačika môžete prichytiť k akémukoľvek kovovému povrchu. Zajačik je dlhý 22,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Prosím píšte na e - mail.
RETRO LEGO 113, 725, 722 a MIX Retro dielikov
V ponuke mám nasledovné LEGO sety: RETRO LEGO 113 - Univerzálna stavebná súprava. Rok vydania: 1977. Cena: 25€ RETRO LEGO 725 - Univerzálna stavebná súprava. Rok vydania: 1990. Cena: 8€ RETRO LEGO 722 - Univerzálna stavebná súprava. Rok vydania: 1980, Cena: 8€ MIX RETRO dielov. Balenie obsahuje doplňujúce/náhradné diely k ostatným RETRO setom. Cena 8€ Tieto RETRO sety vyšli ešte v minulom storočí, preto sú vhodné najmä pre zberateľov. Pri odbere všetkých setov je cena 40€. Sety predávam samozrejme aj osobitne. V ponuke mám aj ďalšie LEGO sety. Pre ich zobrazenie kliknite na moje meno.
Zajačik JellyCat
Mám na predaj značkového nového zajačika. Značka - JellyCat. Zajačik s dlhým uškom, je obľúbenou plyšovou hračkou, ktorá sa stane maznáčikom každého dieťaťa. Je veľmi jemný a príjemný na dotyk. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Mám na predaj dva zajačiky. Cena 20 eur je za jeden kus. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte ktorého ste si vybrali. Dlhý je 28 cm. Je možný aj osobný odber.
Interaktívny psík a zajačik
Plne funkcne.Psik chodi, steka, zajacik chodi, vydava zvuky.Cena je za kus.Pri odbere oboch, erdziaci konik zdarma.
Nové hračky - závesný zajačik s melódiou
závesná hračka- zajačik, pre deti od narodenia, vhodná na postieľku, kočík či autosedačku, po natiahnutí hrá príjemnú upokojujúcu melódiu, obe hračky na foto nové, s visačkou, dostali sme a nestihli využiť , 8 eur/kus
Háčkovany zajačik
Zajačik je hned k odberu . S uskami meria cca 37 cm . Posielam poštou alebo packetou