bazár, predaj, inzercia, predám

Revízie bleskozvodu

Kategória: Opravy a servis

Nedajte bleskom šancu zničiť váš dom!
Bleskovody chránia objekty a hlavne osoby pred bleskami s vysokým elektrickým nábojom. A ten vie spôsobiť nemalé škody nielen na majetku, ale často i na zdraví či živote človeka. Ak však blesk udrie do objektu, ktorý je chránený bleskovodom, je jeho zvod bezpečne sprostredkovaný do zeme.
Revízie bleskozvodu
Podobné inzeráty
ELEKTROINŠTALÁCIE - REVÍZIE - PROJEKTY
Elektroinštalácie, revízie a elektrické projekty na mieru, profesionálne a hlavne zodpovedne. Náš technik elektrikár Vám rád poradí a nacení či už rekonštrukciu elektriky alebo výstavbu novej sieťe, bleskozvodu, el. prípojky. Stačí nás kontaktovať! Elepro s.r.o / / V prípade potreby revízie plynových kotlov, tlakových zariadení, výťahov Vám vieme odporučiť skúseného technika.
Revízia fotovoltaiky a elektrických zariadení
Vykonávam revízie fotovoltaiky (FVE, FVZ) v Trenčianskom, Trnavskom a Nitrianskom kraji. Zistené nedostatky, ktoré sa dajú odstrániť na mieste počas prehliadky, odstránim a nie je nutná opakovaná prehliadka. Na základe skúseností viem na čo elektrikári zabúdajú a aké chyby robia, preto potrebný materiál na opravu vozím stále so sebou. Revízna správa bude vypracovaná do 2 dní po vykonaní prehliadky a meraní. Cena revíznej správy fotovoltického zariadenia sa odvíja od veľkosti zariadenia, počtu zariadení podliehajúcich revízii a miesta výkonu revízie. Presnú cenu vieme dohodnúť telefonicky alebo mailom na základe vami poskytnutých informácií. Okrem fotovoltaiky vykonávam aj všetky ostatné elektro revízie.
Elektroinštalácie, revízie, siete, kamery, alarmy
Ponúkame komplexné služby v oblasti silnoprúdových a slaboprúdových elektroinštalácii, revízie, počítačové siete, zabezpečenie objektov (alarmy, kamery). Obhliadka a cenová ponuka zdarma, viac info na PONÚKAME: - prípojky, bleskozvody, rozvody elektrickej energie v novostavbách, rodinných domoch, bytoch, obchodných priestoroch, polyfunkčných objektoch, ubytovacích zariadeniach a v priemyselných objektoch - projekcia, výroba a montáž rozvádzačov - jednorazová aj pravidelná údržba, montáž a oprava elektrických zariadení - dodanie a montáž elektrického podlahového vykurovania - dodávka a montáž svietidiel - revízie elektrických inštalácií, bleskozvodov, spotrebičov a náradia - dátové rozvody pre rodinné domy, byty, obchodné priestory, polyfunkčné budovy, ubytovacie zariadenia a priemyselné objekty - káblové siete (ethernet, optické siete) aj bezdrôtové (Wi-Fi) - správa siete, vzdialený monitoring, firewall, VPN, hotspot, serverové riešenia, NAS, automatická záloha dát, redundancia - správa, údržba a servis výpočtovej techniky, skladanie a inštalácia počítačov na mieru - kamerové systémy, alarmy, video vrátniky, zvončeky - prístupové systémy, elektrické / elektromagnetické zámky, kódové klávesnice - diaľkový monitoring, GSM moduly
Prenájom plošiny 16m
Ponúkam na prenájom montážnu plošinu Nissan Cabstar 16m s obsluhou na rôzne VÝŠKOVÉ PRÁCE,firma sa tiež zaoberá ELEKTROINŠTALÁCIAMI všetkého druhu (oprava porúch, elektroinštalácie, bleskozvody , prípojky, fotovoltaické panely, revízie).Viac informácií o voľných termínoch telefonický mailom Ďakujem DOPRAVA : 0,50€/km PRENÁJOM PLOŠINY : 22€/hod ELEKTROINŠTALÁCIE : dohodou INÉ PRÁCE :dohodou DLHODOBEJŠIA SPOLUPRÁCA S INÝMI FIRMAMI VÝTANA Autoplošina, montážna plošina, vysokozdvižná plošina, pracovná plošina, výškové práce , elektroinštalácie,bleskozvody, revízie eli,
Revízie plynových a tlakových zariadení
Revízie, odborné prehliadky a odborné skúšky plynových zariadení skupín podľa 508/2009 Aa,b,c,d,e,f,g,h,i,Ba,b,c,d,e,f,g,h,i a tlakových zariadení skupín Aa1,a2,a3,a4,b1,b2,e1,e2,f1,f2,f3,f4.
Revízie zdvíhacích zariadení
Dobrý deň, ponúkam služby revízneho technika vyhradených technických zariadení zdvíhacích. Vykonávam odborné prehliadky a skúšky (revízie) zdvíhacích zariadení (žeriavy, plošiny, brány, hydraulické ruky, automobilové zdviháky, viazacie prostriedky, atď.), vystavovanie dokladov na obsluhu zdvíhacích zariadení... Viac informácií na V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.