bazár, predaj, inzercia, predám

Revízne dvierka

Kategória: Kúpeľne

Predám revízne dvierka 400x600 nové ešte nerozbalené.Na fotke vedľa krabice sú také isté už namontované.výborný rozmer na stupačku
Revízne dvierka
Podobné inzeráty
Horná bočná skrinka LOTOSAN šírka 40 cm
Predám úplne novú nepoužitú univerzálnu hornú skrinku so šírkou 40 cm je jednou z noviniek roka 2022! jednodverová skriňa, 3 vnútorné výškovo nastaviteľné poličky Šírka: 39,2 cm Výška: 100 cm Hĺbka: 31,6 cm – 1 dvierka Kategórie: Kúpeľňový nábytok, LOTOSAN, Univerzálny nábytok Vonkajšie časti a korpus nábytku LOTOSAN je vyrobený vákuovou lisovacou technikou. Základom je vysoko kvalitná MDF doska s povrchovou úpravou vysoko lesklým polymérovým filmom. Vďaka tomu je nábytok LOTOSAN odolný voči škvrnám a ľahko sa udržiava čistý. Dvierka na hornej skrinke sú vybavené technológiou Soft Close, ktorý spomaľuje dovieranie. Dvierka sa vďaka tomu šetria a majú dlhšiu životnosť. Pôvodná cena 149€.
Aqualine magnetické dvierka na vaňu pod obklad 300x300 mm
Nové, zabalené magnetické dvierka pod obklady, zn. Aqualine, rozmer 30x30 cm - nepoužili sme. Cena 7€ Vítam osobné prevzatie v Bratislave 2 - Podunajské Biskupice, alebo poštou len po úhrade vopred na účet, ako balík na poštu + 3,90€ Na dobierku neposielam!
Ikea HEMNES Skrinka so zrkadlom
Predam HEMNES skrinku so zrkadlom/1 dvierka, biela, super stav.
Kúpeľňové skrinky
Darujem kúpeľňovú skrinkovú zostavu. Je používana, ale v solídnom stave. K dokonalosti jej bude stačiť výmena úchytiek. Farba: perleťovo biela, všetko rovnaké (na fotkách farbu skresľuje umelé osvetlenie). Materiál povrchu: laminát, dvierka s dezénom dreva, odkladacie plochy s dezénom mramoru. Vnútro skrieniek: biele Zostava: 1. skrinka so zrkadlom (poličková): š.123 x v.63,5 x hl. 22 cm 2. skrinka k umývadlu (šuplíková): v.84,5 x š. 35 x hl. 32 cm 3. skrinka k umývadlu (šuplík + dvierka): v.84,5 x š. 35 x hl. 32 cm 4. skrinka 2-krídlová: š.70 x hl.34 x v.56 cm Miesto: DUBNICA nad VÁHOM
Nova zavesna skrinka pod umyvadlo Geberit
Predám závesnú skrinku pod umývadlo geberit selnova square 80cm farba biely lesk, 2x dvierka. Modelové označenie 501.256.00.1 Odkaz ehop: Predávam bez umývadla. Nemal by byt problem namontovat hocijake zapustne umyvadlo sirky 80cm. Ide o nerozbalenú, nepoužitú skrinku v originál balení, iba otvorený kartón kvôli vizuálnej kontrole. Skrinka je od výroby zložená - netreba ju prácne skladať.
Kupelnova skrinka Marbella
Dobry den, predam vysoku kupelnovu skrinku Marbella, bohuzial nam nezapasovala do priestoru. Kupili sme ju v Moebelixe. Povodna cena bola 249 EUR. Skrinku som len zmontoval, je nepouzita, ma na sebe vsetky ochranne folie. LEN VOLAT! A LEN OSOBNY ODBER V BA! Dakujem Popis: Séria kúpeľňového nábytku MARBELLA by PE Designer 17XZ zaujme obzvlášť krásnou kombináciou čiel vo vysokolesklej bielej a prvkov v dekore dub artisan. Dvierka a zásuvky sa dajú otvárať bez úchytiek, všetok nábytok visí na stene nad podlahou.Vysoká skrinka s rozmermi cca40 x 182 x 35 cm (Š x V x H) má zásuvku a dvoje otočné dvierka so systémom soft-close - za nimi sú štyri nastaviteľné drevené police. Od produktov starostlivosti cez uteráky až po fény, je tu dostatok miesta.Zabezpečte si sviežu kombináciu vo vašej kúpeľni doma s touto vysokou skrinkou a ďalším nábytkom zo série!