bazár, predaj, inzercia, predám

Revízny technik VTZ elektrického

Kategória: Opravy a servis

Vykonávam odborné prehliadky a odborné skúšky vyhradených technických zariadení elektrických NN a bleskozvodov.
Revízie elektrických spotrebičov a ručného náradia.
Montáž, opravu a údržbu elektrických zariadení.
Mobil:
E-mail: ladislav.dubai.dl@
Revízny technik VTZ elektrického
Podobné inzeráty
Opravy a servis elektrického náradia, benzínového náradia
Ponúkam opravy a servis elektrického, aku náradia a benzínového náradia - výmena elektrických aj mechanických častí, repas akumulátorov...
Hladáme  srvis.technik - nb.tab.zdroj.dosiek.pc.zosilovače
nb.tab.zdroj.dosiek.pc.zosilovače Môže bit a Invalidn. Tel:.Ďakujem Karlová Ves
Servisný technik, Bodové zváračky, Automatizácia
Zabezpečujem služby servisného technika priemyselných strojov v oblasti odporového zvárania, automatizácie, výrobe jednoúčelových strojov, programovania PLC Siemens Schneider Unitronics Serra, repasovania a opravy strojov, školenia a odborného poradenstva,3D návrhu a výroby prípravkov a kalibrácie strojov. Elektroinštalačné práce, návrh schematických zapojení pneumatiky, elektrických obvodov. Opravy drevoobrábacích strojov, potravinárskych strojov, tlačiarenských strojov. Montáž frekvenčných meničov. Výmena a oprava zastaralého ovládania. Neváhajte ma kontaktovať emailom alebo telefonicky. Servis zabezpečujem hlavne na Slovensku, Česku a Maďarsku. bodová zváračka tlačiarenský stroj frekvenčný menič drevoobrábací stroj servis schneider siemens m340 s1200
Repasovanie,oprava a zostavovanie Li-ion batérií
Vo firme M-Cells Vám ponúkame profesionálne repasovanie , oprava a zostavovanie Li-ion akumulátorov do e-bikov , e-skútrov , e-kolobežiek , sonických kefiek a rôznych iných zariadení s Li-ion batériami. Vývoj a používanie kvalitných prepájacích materiálov a techník spájania týchto materiálov,3D návrh a 3D tlač púzdier pre e-biky a pod. Ponúkame taktiež výrobu a testovanie rôznych prototypov batérií. Práce vykonávame oficiálne, s dokladom a so zárukou. Akumulátorové články používame sú od renomovaných dodávateľov. Najčastejšie pracujeme so značkami Sony,Samsung,LG,Panasonic,Sanyo prípadne A123 a Molicel. Batérie do aku náradia, vysávačov a pod. nerepasujeme! V prípade záujmu o služby nás prosím kontaktujte s konkrétnym typom batérie alebo s vašou predstavou o batériovom riešení. Kontakt: Tel.č.: E-mail: matej.cells@ FB: @Matejcells Web: Na našej webovej a facebookovej stránke môžete vidieť fotky a videá z realizácií rôznych projektov, repasov, opráv a výrob zostáv na mieru.
ELEKTROINŠTALÁCIE - REVÍZIE - PROJEKTY
Elektroinštalácie, revízie a elektrické projekty na mieru, profesionálne a hlavne zodpovedne. Náš technik elektrikár Vám rád poradí a nacení či už rekonštrukciu elektriky alebo výstavbu novej sieťe, bleskozvodu, el. prípojky. Stačí nás kontaktovať! Elepro s.r.o / / V prípade potreby revízie plynových kotlov, tlakových zariadení, výťahov Vám vieme odporučiť skúseného technika.
Maľovanie bytových  priestorov a štúdií
Ponúkame pekné maliarske prace, maľovanie domov,maľovanie bytov,maľovanie izb a nebytových priestorov, škôlok, schodísk, kancelárii a pod. Kvalitná a čistá práca. Bude efektívnejšie, ak ma budete predbežne kontaktovať e-mailom: faberje73@, priložíte fotografiu, čo presne je a tiež s popisom práce a adresy. - Dokončovacie práce s interiérom a exteriérom domov a bytov. Maľovanie, tvrdé tmely, - práce akejkoľvek úrovne zložitosti; (Majsterko pre Vašu domacnost, Hodinový manžel, Manžel na hodinu, Dobrý sused, sused na zavolanie, domáci technik, Šikovný Majster, Majsterko, Pomocná ruka v domácnosti, Hodinový majster, Domáci Majster.) > Prosím vas piste a volajte vždy rad odpovedať, mozem robit aj vikend len dohoda na zvysek: faberje73@ ,tel : Stanislav.