bazár, predaj, inzercia, predám

Rezačka obkladov Masterpiuma Montolit 63cm

Kategória: Stavebné stroje

Predám profi diamantovú rezačku rezačku talianskej výroby. Možnosť vyskúšať/pozrieť.
Rezačka obkladov Masterpiuma Montolit 63cm
Podobné inzeráty
rezačka drnov Billy Goat model SC180H rezačka drnov
Predám rezačka drnov Billy Goat model SC180H rezačka drnov Viac fotiek a videí môžem poslať mailom. Mám viac záhradných strojov. Miesto: 33-200 Dąbrowa Tarnowska POĽSKO Cena závisí od výmenného kurzu. Môžete mi zavolať na číslo +48 794-098-918 Google preklad reklamy. Hovorím poľsky a anglicky.
Rezačka obkladov Profi 90cm RUBI TX 900 N v kufri
Predám profi diamantovú rezačku Rubi TX 900 N v červenom plastovom kufri. Všetko funkčné umyté a pripravené na ďalšie používanie. K rezačke pridávam aj 3 kusy diamantových koliečok rôzneho priemeru, každý v cene cca 20eur. Možnosť dokúpiť nové, ktoré sa dajú objednať na internete. Veľmi robustná, celokovová rezačka.
Cestná píla, cestná rezažka, píla na betón a asfalt
Predám cestnú pílu / rezačku na asfalt alebo betón Tyrolit FSG513 v používanom stave. Rezačka je plne funkčná. Technické údaje : Hĺbka rezu: 170 mm Maximálny priemer kotúča: 450 mm Tyrolit cestná rezačka FSG513 je robustná rezačka s vysokokvalitným rámom, schopnosťou rezať na pravej, alebo ľavej strane a s možnosťou rezania v rohoch. Je optimálne vyvážená. Hĺbka rezu 170 mm. Pohon zabezpečuje spoľahlivý HONDA motor s cyklónovým vzduchovým filtrom. Jednoduché a pohodlné nastavenie hĺbky rezu a rýchlosti posunu.
Řezačka na plech
Nová řezačka falců BUSCHMANN TOOLS FALZ CUTTER. Falz Cutter je určen k demontáži plechové střechy se stojatou drážkou s dvojitým falcem. Řezačka falcu – FALZ CUTTER je výborné ruční nářadí pro snadné odřezávání dvojitého i jednoduchého falcu na střešním plechu. Je vhodný pro materiály: nerezová ocel do 0,5 mm, hliník, měď, zinek do 0,8 mm. Doporučujeme vrtačky s točivým momentem 110 Nm. Hmotnost: 2,8 kg Maximální rychlost: 30 m/min 100 m² / 7 min Maximální tloušťka materiálu: Nerezová ocel: 0,5 mm Ocel: 0,7 mm Měď, zinek a hliník: 0,8 mm Doporučujeme použít akumulátorovou vrtačku s kroutícím momentem 110 Nm a více. Minimální kroutící moment 60 N m pro segment měkké střechy. AKUMULÁTOROVÁ VRTAČKA NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ! Možný odpočet DPH.
Rezačka obkladov
Predám rezačku na obklad minimálne používaná. Norton clipper TR 231 GL.
60 cm rezacka obkladov a dlazieb
predam rezacku. moznost dovizu stred sk.