bazár, predaj, inzercia, predám

Rezanie laserom

Kategória: Výroba

Kovové výpalky – rezanie laserom !

Ponúkame laserové rezanie rôznych dielov, podľa požiadaviek zákazníka.

Rezanie materiálu – oceľ v hrúbke od 1-12 mm, nerez v hrúbke 0,8 – 5 mm, tenký pozinkovaný plech, hliníkový plech v hrúbke do 4 mm.

Rezanie uzavretých profilov do rozmeru 100 x 100 mm a hrúbke steny do 8 mm.

Rozmer pracovného stola pri výpalkoch - max. 1500x3000 mm.

Spravíme návrh podľa požiadaviek zákazníka na rôzne plotové dielce, brány, zábradlia, schodiská, kovové konštrukcie stolov, príručných stolíkov a podobne.

Vyrábame taktiež rôzne kovové dekorácie na stenu (rezané laserom) s povrchovou úpravou, kovové reklamné panely a banery, kovové steny do záhrad (možné s osvetlením).

Stačí ak nám zašlete svoju predstavu a požiadavky, spracujeme Vám návrh a cenovú ponuku.

Ak máte požiadavky na rezanie laserom, pošlite nám svoj návrh vo formáte dxf a obratom vyhotovíme cenovú ponuku.
Rezanie laserom
Podobné inzeráty
LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE.
Ponúkam LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE. Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku. GRAVÍROVANIE Do Drevených materiálov, skla, plexiskla, papiera, textilu, kože. Výhody rezania laserom Bez-dotykové rezanie Maximálna presnosť Rezanie a gravírovanie akého koľ vek tvaru Tenký a hladký rez bez strap kania. Minimálna strata materiálu. Rezanie jemných a drobných detailov.
CNC obrábanie dreva, frézovanie/rezanie laserom
Ponúkame CNC obrábanie dreva a výrobu kompletných drevených výrobkov pomocou týchto technológií. CNC frézovanie: - obrábame masívne drevo, preglejku, DTD, MDF, OSB dosky, zarovnávanie stolov a pod. - pracovná plocha stroja až 2100x3000mm. (Celé platne väčšiny veľkoplošných máteriálov.) - Vákuové upínanie a automatická výmena nástrojov - materiály vyťažíme čo najlepšie vďaka nestingovému obrábaniu (počítačové usporiadanie obrobkov na platňu) - v jednom kroku materiály režeme, vŕtame diery, drážky a pod. - ponúkame pravidelnú spoluprácu pre jednotlivcov a firmy. Máme voľné kapacity na sériovú výrobu. Rezanie laserom: - vhodné na rezanie tenkých preglejok, možnosť gravírovania grafiky. Robíme pravidelné rozvozy výrobkov po SR. Dopyty môžete posielať na info@ Neváhajte nás kontaktovať.
Ponúkam služby laserového gravírovania/rezanie
Gravírovanie/rezanie je možné do rôznych materiálov drevo, výkres, papier kov, sklo a mnoho ďalšieho. Sme otvorený novým nápadom. Výroba rezanie/gravírovanie od 1 kusu až po veľké série. Cenník: 0,05 € za 1 cm2 s našim materiálom 0,025 € za 1 cm2 s vlastným materiálom. Návrh do 10 minút zadarmo. Množstevné zľavy: 10% pri viac ako 10 kusoch 20% pri viac ako 100 kusoch 30% pri viac ako 500 kusoch 40% pri viac ako 1000 kusoch Možnosť konzultácie u nás na predajni 3Ddesign, s.r.o., Moyzesova 228/20 Ivanka pri Dunaji. Cena prepočítaná podľa predloženého alebo vytvoreného návrhu. gravirovanie gravírovanie rezanie laserom
Gravírovanie a rezanie laserom
Ponúkam gravírovanie a rezanie grafiky laserom podľa vášho želania do dreva, porcelánu, skla, kože, kartónu, kovu atď.
Rezanie laserom
Zákazkové ale aj kusové rezanie laserom. Do hrúbky : oceľ 20mm nerez 10mm hliník 10mm cena na dopyt
Elektroerozívne rezanie a elektroerozívne hĺbenie.
Ponúkam elektroerozívne rezanie a elektroerozívne hĺbenie. Môže sa jednať o kusovú výrobu, alebo o sériovú výrobu. Faktúru je možné vystaviť. Rýchle a kvalitné rezanie... Samozrejmosťou rezanie a hĺbenie kalených a nitridovaných kusov. Viem ponúknuť aj kooperácie, sústruženie na CNC, frézovanie na CNC a dokončenie výrobku na hotovo. Viem si zabezpečiť aj materiál. Čiže stačí poslať len výkres a dodám hotový výrobok. Maximálna hmotnosť obrobku : 50 kg Maximálne rozmery obrobku : 350x250x90mm Pri bližšom záujme ma prosím kontaktujte na email: milos.kuban@ Ďakujem