bazár, predaj, inzercia, predám

REZERVOVANÉ, Novostavba, Nízkoenergetický bungalov, Košťany

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Košťany nad Turcom vzdialenej len 3 km od mesta Martin.
Dom je súčasťou uzavretého luxusného komplexu Seco LAND, ktorý v sebe spája bývanie na vidieku so všetkými jeho výhodami, no zároveň v tesnej blízkosti mesta. Povolený vstup do areálu, oplotenie a bezbariérové prevedenie kompletne vybudovanej infraštruktúry vytvára z tohto prostredia pokojné miesto pre bývanie bez obáv.
Zastavaná plocha nehnuteľnosti je 115m². Pozemok o rozlohe 595 m² je slnečný a rovinatý. Z každej strany ponúka nádherné výhľady na okolité hory Malej Fatry a široké možnosti turistiky, cyklotrás a prechádzok po okolí.
Dom bude dokončený do štadia “Holodom” a to znamená:
✅ Hliníkové dvere
✅ HST terasové dvere
✅ podlahové teplovodné kúrenie
✅ voda, elektrina, odpad
✅ zateplenie domu
✅ sadrokártóny
✅ 2x vymaľované

Cena: 229.999eur

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle .
REZERVOVANÉ, Novostavba, Nízkoenergetický bungalov, Košťany
Podobné inzeráty
Predaj. nizkoenergetický bungalov Košťany n, Turcom, Martin
Romdom reality ponúka exkluzívne na predaj murovaný nízkoenergetický bungalov v novovybudovanej rezidenčnej štvrti Secoland v Košťanoch nad Turcom pri Martine. Bungalov so zastavanou plochou 140 m2 ponúka veľkorysých 112m2 podlahovej plochy. Obytný priestor tvoria 3 spálne, obývačka, kuchyňa s komorou, dve kúpeľne s wc, šatník, vstupná predsieň, technická miestnosť a hosťovské wc. Z predsiene sa vchádza do jednotlivých miestností, pričom žiadna z nich nie je priechodná. V spoločnej kúpeľni s vchodom z predsiene je príprava na vaňu, sprchový kút a wc. V hlavnej spálni je k dispozícii vlastná kúpeľňa so sprchovým kútom a priestranný šatník. 3 x wc poskytuje obyvateľom domu dostatok súkromia. Obývacia izba s francúzskym oknom, ktorý tvorí vstup na plánovanú terasu je spojená s kuchynským priestorom a tvorí dennú časť bungalovu. Juhozápadná orientácia poskytuje dostatok svetla a slnečných lúčov aj v zimnom období. V obývacej izbe sú nainštalované aj krbové kachle. Bungalov sa predáva v stave holodom. Dodávaný štandard : - podlaha: betónový poter so zabudovaným podlahovým kúrením, - steny: stierky 2 krát základný biely náter - okná: plastové troj-sklá , francúzske okno v obývačke zn. Salamander - vonkajšie dvere - príprava na vonkajšie žalúzie - príprava na termostaty pre každú izbu osobitne - príprava na tepelné čerpadlo - 3 x wc geberit - terénne úpravy pri dome - hlina rozhrnutá do roviny - osadené vypínače a zásuvky bez rámikov - osadený krb V prípade záujmu je možné dodať dom aj na kľúč. Secoland je uzavretá rezidenčná lokalita s vlastnou cestou s prístupom len pre miestnych obyvateľov cez rampu. Nachádza sa na kraji obce Košťany nad Turcom, v rovinatej , slnečnej časti s krásnymi výhľadmi na panorámu okolitých hôr. Košťany nad Turcom je obec s kompletnou občianskou vybavenosťou, len pár minút autom od okresného mesta Martin. Okolie poskytuje veľa príležitostí k športovým a relax aktivitám ako je cyklistika, turistika, lyžovanie a pod. Pre záujemcov o kúpu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo a vybavenie financovania kúpy na kľúč. Pre viac informácií kontaktujte makléra Romdom reality: Roman Kolovrátek , tel: Máte na predaj alebo plánujete predávať vlastnú nehnuteľnosť? Bezplatne Vám poradíme ako na to, prípadne pomôžeme s predajom. Viete o niekom kto chce predávať? Odporučte nás a získajte odmenu
Novostavba: Rozostavaný rodinný dom, Košťany nad Turcom.
4 izbový rozostavaný rodinný dom, Košťany nad Turcom Ponúkame na predaj rozstavanú novostavbu priestranného rodinného domu modernej architektúry v obci Košťany nad Turcom. Nachádza sa priamo v obci ( nie pri letisku ) s pozemkom o výmere 590 m2. Dom sa predáva v stave ako je uvedené vo fotodokumentácii, exteriér je kompletne dokončený, zateplený s fasádnou omietkou. Interiér je vymaľovaný bielou farbou s rozvodmi vody, elektriky, plynu, odpad do kanalizácie, príprava na kamerový systém. Rodinný dom pozostáva z kuchyne plynulo prepojenej s veľkou obývačkou, 3 samostatných obytných izieb, kúpeľne ( príprava na vaňu, WC, sprchový kút ), samostatné WC pri vstupe do domu, technickej miestnosti. Z kuchyne, obývačky a spálne je výstup na slnečnú terasu o výmere 21 m2. Celková zastavaná plocha domu je 172 m2, podlahová plocha domu je 145 m2, povalový úložný priestor má 140 m2. V technickej miestnosti je priestor na umiestnenie práčky a sušičky prádla. Obec Košťany nad Turcom je vzdialená len 2 km od okresného mesta Martin s dobrou dostupnosťou autom, autobusom aj vlakom.
Predaj nový nízkoenergetický BUNGALOV v Prešov, Kúty.
Ponúkam na predaj nový nízkoenergetický rodinný dom typu BUNGALOV v Prešov, Kúty. Kúty sú mestská časť Prešova, nachádzajúca sa v severnej časti mesta, doprava zabezpečovaná MHD. Rodinný dom na predaj je NOVOSTAVBA, cca 2ročný dom, nízkoenergetický bungalov, energetická trieda A1, tiež je vybavený rekuperačnou jednotkou. Rodinný dom na predaj je moderne riešený, pozostáva z dvoch samostatných spální, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne s WC, samostatné WC s umývadlom, predsieň, technická miestnosť. Rodinný dom na predaj má podlahové kúrenie a kozubovú pec. Rodinný dom na predaj je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere cca 1200 m2. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 80 m2. K domu patrí aj terasa o výmere cca 26 m2. Na pozemku je postavený aj záhradný domček o výmere cca 20 m2, pod ktorým sa nachádza pivnica. Na pozemku sú urobené kompletné terénne úpravy a výsadby realizované profesionálmi, tiché prostredie, veľa zelene. Výhodou je tiež dostatočné miesto vhodné na pohodlné parkovanie, cca 4 parkovacie miesta. Pozemok je oplotený, brána na pozemok na diaľkové ovládanie. Rodinný dom na predaj je kompletne vkusne zariadený, všetko v cene, nové v prevedení vyšší štandard, odporúčame obhliadku domu, rodinný dom dá sa ihneď užívať, nestaviate - bývate. Cena za dom so zariadením a s pozemkom je 319.000,- EUR.
Predaj, nízkoenergetický bungalov, novostavba Košťany nad Tu
EXKLUZÍVNE Pre lepšiu predstavu kliknite na virtuálnu obhliadku alebo dronové video. Ponúkame na predaj novostavbu 4-izbového nízkoenergetického rodinného drevodomu. Nehnuteľnosť sa vyčleňuje z bežnej ponuky najmä nadštandardnými výmerami miestností. Obývacia izba v spojení s jedálenským kútom a kuchyňou tvorí 56 m2 z celkovej plochy domu. Tri spálne s výmerami 17.8 m2, 18.2 m2 a 21.4 m2 taktiež nezapadajú do štandardu dnešných novostavieb. Preto ak hľadáte priestranný, vzdušný, kvalitne spracovaný a nízkonákladový rodinný dom ste na správnej adrese. Rovinatý pozemok o rozlohe 590 m2, vo vyhľadávanej novovznikajúcej štvrti obce Košťany nad Turcom, ponúka štedrý priestor na relax s rodinou a množstvo možností spracovania záhrady do ktorej ústí terasa domu. Výhodou je podkrovie, ktoré je pochôdzne takmer po celej rozlohe zastavanej plochy domu (využiteľných cca 140 m2). Rodinný dom: 3x spálňa, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa s WC + samostatné WC. Príprava na krb v priamom srdci obývacej izby mení charakter novostavby a v budúcnosti vytvorí hrejivý pocit domova. O vykurovanie sa spolu s krbom postará plynovým kotlom ohrievané teplovodné podlahové kúrenie s centrálnym termostatom a zónovou reguláciou miestností pomocou rozdeľovača. Výmera podlahovej plochy je 159 m2 (138 m2 rodinný dom a 21 m2 terasa). V obci je kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, obecný úrad, potraviny ✅ Skolaudovaný ✅ Nová zóna = nulová premávka ✅ Vonkajšie parkovanie vo dvore 2 autá ✅ Predpríprava na krb = komín pripravený na inštaláciu krbovej vložky ✅ Inžinierske siete: vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia ✅ Projektované veľmi nízke mesačné náklady ✅ Príprava na bezpečnostný systém ✅ Možnosť individuálneho nacenenia dokončenia na kľúč V prípade potreby Vám vieme zabezpečiť komplexné financovanie na mieru v ktorejkoľvek banke s výhodnejším ako bežným úrokom.
NOVOSTAVBA TYPU BUNGALOV 4+KK, KRYTÉ PARKOVACIE MIESTA, ŽILI
Salea - Váš partner v realitách vám ponúka jedinečnú príležitosť vlastniť 4-izbový bungalov, ktorý je skvelou alternatívou k novostavbe 4-izbového bytu a poskytuje vám výhody súkromného bývania v tichej a pokojnej lokalite. Naviac ste vo výbornej lokalite - Solinky Juh. Pri Auparku ste autom do 10 minút. V pešej dostupnosti máte kompletnú občiansku vybavenosť. Príďte sa pozrieť osobne, rád vás domom prevediem. Dom: Je to novostavba typu bungalov. Postavená z tehly. Zateplená. Nízkoenergetická. Ideálna dispozícia. Krytá terasa s markízou. Parkovanie pre 3 autá - dve kryté parkovacie miesta a jedno vonkajšie + možnosť dokúpiť garáž. Dve kúpeľne - prvá s vaňou, druhá so sprchovým kútom. Samostatný šatník. 3 samostatné izby. Dostatok úložného priestoru. Záhrada: Pozemok o celkovej výmere 265m2 je oplotený. Záhrada je upravená a vysadená trávou. Údržba záhrady je časovo nenáročná a preto budete mať dostatok času venovať sa svojim záľubám. Lokalita: ZOC MAX Žilina, kde máte všetky moderné služby pod jednou strechou, je od domu iba 6 minút pešou chôdzou. Technicky: - Stavebný materiál: tehla - Zateplenie: áno - Celková úžitková plocha: 105m2 - Zastavaná plocha vrátane terasy a krytého parkovacieho miesta: 150m2 - Veľkosť pozemku: 265m2 - Kolaudácia: 2017 - Vykurovanie: podlahové elektrické - výhodou je, že si môžete regulovať teplotu v každej miestnosti osobitne - Ohrev vody: elektrický bojler - Voda: verejný vodovod - Odpad: verejná kanalizácia - Elektrika: áno, 230 / 400 V - Stav objektu: novostavba typu bungalov - Dispozícia: 4+kk - Okná: plastové – trojsklo - Energetický štítok: B (nízkoenergetický objekt) Rád vám dom ukážem na osobnej prehliadke. Zavolajte mi a dohodnite si termín obhliadky. Teším sa na vás. INFO: 0903/ 310 506, droncovsky@,
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková