bazár, predaj, inzercia, predám

REZERVOVANY Samsung Freestyle

Kategória: Projektory

Predám full HD SMART projektor s priestorovým zvukom dolby plus, automatickým zaostrovaním a automatickou kalibráciou farieb. Životnosť sa udáva na 20000 hodín. Projektor obsahuje aj aplikaciu XBOX game pass a teda po zakupeni ovladača si môžete zahrať aj hry z XBOXu bez kupivania konzoly.

Projektor je zabaleny v krabici s 2 ročnou zárukou a faktúrou.


REZERVOVANY Samsung Freestyle
Podobné inzeráty
Samsung The Freestyle - NOVÝ zapečatený
Ponúkame na predaj projektor Samsung The Freestyle - Zariadenie je v stave nové, nerozbalené, zapečatené. Pre bližšie info o stave zariadení a dodaní nás neváhajte kontaktovať. ODBER Možný Pondelok - Piatok 9:00 - 17:00. K zariadeniu je záruka. Samozrejmosťou je aj vystavenie dokladu o kúpe a záručný list. Pozrite aj naše daľšie inzeráty s inými zariadeniami.
Samsung the freestyle
full HD SMART projektor s priestorovým zvukom dolby plus, automatickým zaostrovaním a automatickou kalibráciou farieb. Životnosť sa udáva na 20000 hodín. komplet v krabici v zaruke . Dovod predaja nevyuzite.
Samsung SP-LSP9T The Premiere - 130" LASERový projektor
Z finančných dôvodov predám nový nepoužívaný laserový projektor Samsung SP LSP9T, bol kupovaný cez slovenský eshop, 24 mesiacov v záruke, záručný list a faktúra je samozrejmosťou - chceli sme si dať projektor ako darček do našej rodiny, ale kvôli zhoršenej situácii ho musíme predať. Ide o najlepší laserový projektor aký môžete v súčasnosti kúpiť, ocenený mnohými oceneniami...Triple Laser, 4K rozlíšenie, uhlopriečka max 130", 2800 ANSI... Pre viac info ma prosím kontaktujte na mobile alebo cez email, ak inzerát stále vidíte, je aktuálny Epson Benq Optoma Vankyo ViewSonic Acer Anker Asus Hisense HP LG Panasonic Philips Wanbo Xgimi Xiaomi Aopen INfocus NEC Sony Vivitek JVC televízor LCD DLP LED Laser Popis produktu Unikátny DLP Smart projektor Samsung SP-LSP9T v bielom prevedení sa vďaka špičkovým funkciám, kompaktným rozmerom a živému obrazu stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Špecifikom je technológia Triple Laser (trojitý laserový zdroj svetla), vysoké rozlíšenie 4K Ultra HD (3840 × 2160), ultra krátka projekčná vzdialenosť (100“ projekcia pri umiestnení len 113 mm od steny), premietaný obraz v rozmedzí 100“ – 130“, svietivosť 2 800 ANSI lúmenov či kontrastný pomer 2 000 000 : 1. S určitosťou zaujme aj podpora HDR10+, HDR a HLG, Filmmaker mode, 4.2 kanálový zvuk s výkonom 40 W, technológia Acoustic Beam (využíva 22 otvorov na šírenie bohatého zvuku) a funkcia Game Enhancer. Zariadenie disponuje OTT službami (streaming od YouTube cez Netlix), mobilným zrkadlením, AirPlay 2, Tap View, Bluetooth, trojicou HDMI vstupov a USB portom.
Projektor SAMSUNG
Predám projektor Samsung ako na obrázku.
Monitor
Samsung SyncMaster™ 2243NW je širokouhlý monitor s uhlopriečkou 22. -Používaný