bazár, predaj, inzercia, predám

Rezivo na vyvysene zahony

Kategória: Stavebný materiál

Rezivo na vyvysene zahony.
Rozmer:
5x10 1bm 1,80€
5x15 1bm 2,70€
5x20 1bm 3,60€
Cena je za forsne nehoblovane.

Rezivo, vyvysene zahony, forsne, kvetinace
Rezivo na vyvysene zahony
Podobné inzeráty
Predám dubové rezivo + orechové rezivo + čerešňu
Predám dubové a orechové rezivo a čerešňu. Predám orechovú guľatinu. Orechová doska na stôl rozmer: 2,9 m x 0,7 m hrúbka 5 cm (cena 390 ,-€) Predám orechové rezivo hrúbka 35 mm staré 1,5 roka po 290,-€/ m3. Predám rezivo hruška, slivka, hrab hrúbka 55cm cena dohodou.
Ohradky vyvýšené záhony
Predam vyvýšené záhony Kus 30euro
Vyvyšene zahony- Vyvyšeny záhon-DOPRAVA ZDARMA  -ODBER IHNED
DOPRAVA ZDARMA - ODBER IHNED Predám vyvyšene záhony vyrabane z certifikovanych hranolov c 24 10x5cm. V cene je zahrnute: -3x náter na ochranu dreva pred poveternostnymi vplyvmi, plesni atd. -nabitie nopovej folie -stredná vzpera Možnosť aj iného rozmeru po dohode. Rozmery: 150x100x50cm-190eur 200x100x50cm-210eur DOPRAVA: Celé východne Slovensko- Sobrance,Michalovce,Vranov nad Toplou, Humenne,Snina,Trebišov,Sabinov,Stropkov, Giraltovce, Stara Ľubovňa, Stražske,Sečovce,Rozhanovce Medzilaboce,Prešov a okolie Košice a okolie a všetko po trase týchto miest. V prípade záujmu mi poštite SMS.
Drevo - Rezivo
Ponúkam na predaj drevo, rezivo na krovy, stavebné rezivo (fošne, laty, dosky, hranoly) a iné potreby napr. pergoly, altány prístrešky v cene 350,-€ za m3. Cena reziva je bez dopravy, cena dopravy po dohode. Rezivo ponúkam v rôznych dĺžkach a rozmeroch.
Betónové záhony
Predám betónové vyvýšené záhony. Možnosť konfigurovať rôzne tvary.
Drevo  stavebne rezivo
Stavebné rezivo Ponúkam na predaj laty, strešné laty, výroba a predaj reziva na mieru, krovy, rezivo na altánky. Ponúkame fošne, drevene hranoly, dosky Vypacovanie cenovej ponuky emailom Impregnácia,dovoz