bazár, predaj, inzercia, predám

RGB LED pás Lumistrip PRO

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám tento nový RGB LED pás Lumistrip PRO IP67. Pás má dĺžku 5 metrov s káblami na oboch stranách (možnosť napojiť viacej pásov za sebou). Pás je zaliaty v silikóne čo zabezpečuje jeho vodotesnosť (certifikácia IP67) čiže je možné ho použiť aj v exteriéri. Súčasťou balenia sú aj plastové držiaky pásu, ktoré je možné nalepiť (majú obojstrannú pásku na sebe) alebo prichytiť priloženými hmoždinkami. Súčasťou je aj lepidlo a záslepky pre zaizolovanie konca pásu v prípade jeho zkratenia.
Parametre:
24V, celkovo 48W, 1950 lumen, 3000K.
Jedná sa čisto len o pás s príslušenstvom. Pre fungovanie je potrebné dokúpiť ešte RGB coltroller (ovládanie farieb, intenzity, atď.) a 24V zdroj na napájanie pásu!!!
Mam viac kusov. Preferujem osobný odber v Košiciach, no viem po dohode aj zaslať poštou/zasielkovnou.
RGB LED pás Lumistrip PRO
Podobné inzeráty
LED stropné svietidlo s podsvietením RGB
-24 W hlavné svetlo + 3 W RGB podsvietenie - podsvietenie a hlavný zdroj svetla je možné svietiť samostatne alebo súčasne -3 rozsahy farebných teplôt: 3000K-6000K (teplá biela / neutrálna biela / studená biela - jas nastaviteľný 10% -100% -zadná strana svietidla meniaceho farbu RGB je vybavená 6 svetlami RGB -4 režimy osvetlenia: náladové osvetlenie RGB, stmievateľné svetlo 3000K-6000K, podsvietenie RGB, nočný svetlo-špeciálny režim nočného svetla s 10% jasom, ktorý neovplyvňuje spánok -funkcia časovača umožňuje automatické vypnutie stmievateľného stropného svetla po 60 sekundách , svetlo musí byť vypnuté na viac ako 5-10 sekúnd a posledné nastavenie sa uloží, keď sa znovu zapne, a čas zapnutia musí presiahnuť 60 sekúnd . (Poznámka: Prepínač do 5 sekúnd nemá pamäťovú funkciu a svetlo sa vráti na najjasnejší jas)-vstavaná vysoko kvalitné LED, životnosť až 30 000 hodín, 20-krát dlhšia ako bežné žiarovky rozmer: 25cm diaľkový ovládač
LED pásik RGB 5050  5m,diaľkové,adaptér,príjímač-nové
Inzerát platí do zmazania. tel. farby (červená,zelená modrá,biela a ich kombinácie) Cena je za jeden kus. Predám nový 5 metrový LED pásik RGB 5050 s veľkým diaľkovým ovládačom (44 tlačidiel) na ktorom je možné navoliť až 20 farieb a rôzne funkcie (intenzita osvetlenia,rôzne módy blikania,zapínanie,vypínanie pásika. RGB LED pás je zaliaty v transparentnom silikóne, ktorý ho ochraňuje pred prachom a nečistotami. Tento pásik môžete pripevniť pomocou samolepiacej pásky ktorá je umiestnená na zadnej časti pásu. Dĺžka jedného led pásu je 5 metrov a v prípade potreby sa dá strihať po 10 cm na vopred vyznačených miestach. Balenie obsahuje: 5 metrový led pásik, IR diaľkové ovládanie, adaptér, prijímač.Pošlem aj na dobierku+3,5€,pri platbe vopred na účet je poštovné 2,5€.POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY.Klikni na moje meno
RGB set SMD 5050 LED pás s Bluetooth
Dobrý deň, ponúkam na predaj RGB LED pás s kvalitnými SMD 5050 diódami, s Bluetooth (ovládanie cez mobilnú aplikáciu HappyLighting) LED pásik je možné ovládať pomocou ovládača, prípadne cez mobilnú aplikáciu HappyLighting, aplikácia obsahuje množstvo funkcií ktoré bežné pásy bez bluetooth nemajú. Led diódy SMD 5050 sú charakteristické vysokou intenzitou svietenia a spoľahlivosťou. Dlhá životnosť 50 000 hodín. Rozptyl svetla 120°. Bluetooth dosah 15 metrov. Montáž pomocou kvalitnej obojstrannej 3M pásky ktorá je súčasťou LED pásu. LED pásy sú nové, len odskúšané. Cena za 5m komplet - 30€ Cena za 10m komplet - 38€ Cena za 15m komplet - 42€ Ľahká montáž ktorú zvládne ktokoľvek. Email: tomas.jambrich24@ Tel.č.: Balíky odosielam poštou, prípadne packetou (zásielkovňa). V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Možnosť dobierky. Inzerát platí do zmazania.
RGB LED pás (5m)
Predám raz zapojený, ovládateľný RGB LED pás s dĺžkou 5 metrov. LED pás už obsahuje obojstrannú lepiacu pásku. Pôvodná cena 29,99€ / ks. Na predaj mám 2 ks. Led pásy je možné prepojiť alebo zapojiť samostatne a ovládať jedným ovládačom.
Redukcia pre Philips Hue Dimmer switch
Nabízím redukce pro Hue Dimmer switch, pro variantu bez vnitřního strojku vypínače, jen s propojenými dráty v krabičce např. pomocí "wago", nebo klasické "čokolády". Redukce je neviditelná, kompletně schovaná pod podložkou Dimmeru. Nahrazuje původní vnitřní rámeček na podložce (který je možné zespodu vyjmout), který nemá rozteče na EU krabičky a proto nepasuje. Nově verze: Pro dva Hue vypínače - ve dvou verzích: "DS-INV-5-C" širší verze, pro zakrytí límce u SDK dvojkrabiček, nebo nevzhledného okolí krabičky "DS-INV-5" - užší verze pro dvojkrabičky bez límce, s možností přišroubování i uprostřed, je tedy možné přišroubovat i na jednu krabičku) Pro tři Hue vypínače: "TS-INV-5" - určeno pro trojkrabičky, ale díky otvorům uprostřed je možné přichytit i na dvojkrabičku, nebo klasickou jednu krabičku Ceny: Redukce pro 1 ks Hue Dimmer vypínač: 4 Eur Redukce pro 2 ks Hue Dimmer: 8 Eur Redukce pro 3 ks Hue Dimmer vypínače: 12 Eur Postup: 1) Demontáž původního vypínače i se strojkem v krabičce 2) Propojení kabelů vypínače na stav "stále zapnuto" 3) Přišroubování nové redukce na zeď do původní montážní krabičky 4) Demontáž původního vnitřního rámečku z podložky pro Hue Dimmer switch 5) Nacvaknutí podložky pro Hue Dimmer switch na redukci na zdi Podložka Dimmeru se na redukci nacvakne a je možné ji kdykoli sundat spodním otvorem. Doprava Zásilkovnou (na Slovensko 4 Eura při platbě předem na účet, nebo 5 Eur na dobírku), nebo osobně Brno. Mám více typů redukcí i pro jiné řešení. V případě zájmu, nebo dotazů prosím o kontakt e-mailem.
Predam Xiaomi Lightstrip Pro programovatelny led pas nove
Predam Xiaomi Lightstrip Pro programovatelny led pas nove, 24 mesiacov v zaruke, iba odskusane. Cena pevna LED pásik , nastaviteľná farba svetla (RGB), 200cm, vstupné napätie 230 V, studené svetlo, neutrálne svetlo, stmievateľný, USB napájanie, 120 LEDiek, napájanie do siete, kompatibilný s Apple HomeKit, jeden kus v balení 3 tlačidlá - zmena režimu, zapnutie/vypnutie, resetovanie Rovnomerné a príjemné osvetlenie Možnosť predĺženia až na 5 m Prispôsobiteľné upevnenie , možnosť vytvoriť stovky tvarov Aktualizácie OTA TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Dĺžka svetelného pásu 2 m Menovité napätie 220-240 V~ Menovitá frekvencia 50/60 Hz Menovitý výkon 17W (120 žiaroviek × 0,12W/LED modul) Menovitý prúd 0,2 A Prevádzková teplota -10 °C až 25 °C Čistá hmotnosť výrobku Približne 0,7 kg Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz Bluetooth 4.2 OBSAH BALENIA: Svetelný pásik ovládací box napájací kábel kábel USB rohové klipy čierne klipy čierne klipy biele návod na použitie záručný list Dokumentácia