bazár, predaj, inzercia, predám

Rhino

Kategória: Rybolov

Predám elektromotor rhino R-VX34 , motor ide ale ma čudný zvuk. Viac info po telefóne .
Rhino
Podobné inzeráty
elektromotor Rhino
Dobry deň. Predam elektromotor na čln značky Rhino... je plne funkčný, spoľahlivý.
Rhino vx44
nevyužitý málo používaný elektromotor rhino vx44
Elektromotor Rhino BLX 110lb
Predám elektromotor Elektromotor Rhino BLX 110 Outboard Motor 24V aj s krytom na vrtulu proti zamotaniu. Motor je v perfektnom stave. Dôvod predaja je nevyužitý.
Kotvenie nafukovacích člnov - gumové fendre
Predám kotvenie k nafukovacím člnom - gumový fender. Fender obsahuje rýchlovypínaciu karabínu, plavák zamedzujúci potopeniu karabíny, oko k pripevneniu ku kotve a je zhotovený z 9mm hrubého gumolana. Rýchlovypínacia karabína umožňuje rýchle vypnutie člna jednoduchým potiahnutím jednou rukou. Celková dĺžka fendra aj s karabínou je 110cm. Cena za kus 20€ +poštovné 3,50€, alebo osobne Nové Zámky a okolie. Mám viac kusov. Fox,Korda,shimano,kolibri,raptor,mikbaits,starbaits,Trakker,nimi,pirkobaits,pbproducts,century,freespirit,športe,minnkota,haswing,anibo,rhino,penn
Sumcový prút
Ponúkam tento skvelý všestranný sumcový prút Zn.Rhino. Je to jednodiel 2,4m s gramážou 100 - 250g,rukoväť sa odoberá a stým sa skráti na 1,8m. Prút je stavaný tak že má mäkšiu špičku a tuhú chrbticu tým je vhodný nielen na trhačku ale aj vábničku. Bol použitý asi 5 krát takže je v max zachovalom stave. Len osobný odber. Možná výmena mena za navi Tica cybernetic gg 60.
Predám
Predám čln kolibri KM280D +elmotor HASVING55lbs+batey12v70ah RHINO asi 5krat na vode