bazár, predaj, inzercia, predám

Riadene kysnutie Wachtel Stamm

Kategória: Potravinárske stroje

Predám Cool rising Wachtel Stamm 2kusy kapacita jednej je na 3xvozik 60x80 plus Kysiaren od nemeckej znacky Wachtel v prípade záujmu má neváhajte kontaktovat!
Riadene kysnutie Wachtel Stamm
Podobné inzeráty
riadené kvasenie (fermentácia)
Predám chladiace zariadenie na chladenie rôznych kvapalín, primárne vyrobené na riadenú fermentáciu(kvasenie) rmutu, muštu, burčiaku, vína. Korekciou teploty pri fermentácii sa lepšie zachovávajú prirodzené chute a arómy(buket) odrodových vín. Chladič je kapacitne určený pre dve nádrže objemu cca 500 litrov, pričom každá nádrž disponuje vlastným teplomerom a digitálnym ovládaním s regulovateľným rozsahom ovládania teploty. Chladiaci systém má spoločné vodné chladenie prepojené potravinársky nezávadnými silikónovými hadicami s nerezovými špirálami ponorenými v médiu. Je prednostne určené pre vinárov, ktorí používajú nerezové nádrže s plávajúcim vekom typu duša, alebo parafín. Systém je kompletný, nemusíte k nemu nič dokupovať. Lokalita Vráble.
Remeselný Minipivovar 500 hl/rok,pivo,cider,víno.
Predám minipivovar vyrobený v ČR,výroba piva,cideru,šumivého vína za studena/bez varne,riadené kvasenie,izolované tanky s duplikátorom , komplet s hradiacou armatúrou/,nepotrebuje sládka,jednoduchá obsluha,použitý 6 mesiacov v Gibraltare.Cena je za 1 CKT tank/600L každý/,MIX tank-miešanie suroviny s vodou.Pôvodná cena 11500€/tank.Tankovanie priamo z tanku,chladič-výčap/viď.posl.foto/.Záruka 2 roky.Inštalácia a zaučenie obsluhy dohodou.