bazár, predaj, inzercia, predám

Riadiacan jednotka závlahy - Claber Cometa 4

Kategória: Záhradná technika

Claber Cometa 4

Zariadenie na ovládanie a kontrolu zavlažovacích systémov.

Cometa - kvalitná, prepracovaná 4-zónová riadiaca jednotka od firmy Claber. Toto unikátne zariadenie na ovládanie a kontrolu zavlažovacích systémov je vybavené veľkým a jasným displejom, ktorý Vám umožní jednoduché čítanie a zistenie potrebných informácií. Systém je jednoducho ovládateľný pomocou 3 spodných tlačidiel na zariadení. Ďalšie 2 tlačidlá Vám umožnia výber jedného z dvoch Vašich, či jedného z prednastavených programov.

Stav: nová/nepoužitá
Riadiacan jednotka závlahy - Claber Cometa 4
Podobné inzeráty
Automatické zavlažovacie hodiny
Claber Aquauno Select Water Timer kombinuje flexibilitu viacerých zavlažovacích programov s veľkou jednoduchosťou použitia. Závitový konektor: 3/4" - F Programovanie:  Čas a frekvencia zavlažovania Minimálna doba zavlažovania: 1 min. Maximálna doba zavlažovania: 60 min Minimálna frekvencia zavlažovania: každých 7 dní Maximálna frekvencia zavlažovania: 8 za deň Časové kombinácie: 63 Napájanie: batérie 9V
Hunter X-CORE  (riadenie zavlahy)
Predam riadenie zavlahy Hunter X-CORE. 4 okruhy, interior Plne funkcne. Slovensky ovladaci panel.
Hľadám realizátora automatickej závlahy v Nitre a Veľkých Ri
Hľadám realizátora automatickej závlahy...a rozvodu na polievanie záhrady .. 1. v Nitre 2. Štitároch 3. Veľkých Ripňanoch
riadiaca jednotka Rainbird ESP-RZXe
Interiérová ovládacia jednotka RZXe je flexibilne programovateľná, dimenzovaná na 4 sekcie, ideálna pre širokú škálu aplikácii - vrátané súkromných záhrad a menších závlahových systémov na komerčných plochách. Programovanie jednotlivých sekcií umožňuje samostatne nastavenie režimu každého ventilu, taktiež dobu zavlažovania, štartovacívh časov. Na každú sekciu možno nastaviť taktiež týždenný režim. Veľký LCD displej zobrazuje všetky programové parametre jednotlivých sekcii súčasne. Jednoduché, ľahko pochopiteľné a intuitívne užívateľské prostredie. Štyri typy závlahových režimov: podľa sekcií, manuálne nastane, dni v týždni, párne / nepárne dni a interval zavlažovania 1-14 dní . Funkcia Contractor Rapid Programming pri prvom nastavení automaticky skopíruje naprogramované parametre zóny 1 do ďalších sekcii. Uloženie a obnovenie naprogramovaných údajov funkciou Contractor Default. Možnosť ignorovania čidla zrážok. Jednotka je WiFi ready - teda podporuje pripojenie na internet pomocou Wi-Fi siete (po dokúpení adaptéra). Vďaka tomu budete môcť ovládať svoju závlahu na diaľku pomocou chytrého telefónu / tabletu (aplikácia je zdarma pre Android, ako aj iOS). Jednotka s WiFi modulom je schopná sťahovať údaje o počasí z internetu a tým presnejšie zavlažovať. jednotka je ako nova. plne funkčná. inzerat platný do zmazania.
Rainbird E-9c 8 sekcii
Predám používanú riadiacu jednotku na závlahy Rainbird. Interiérové prevedenie. riadi max 8 sekcii. Zálohovana baterkou.
Zakladanie trávnikou
ponúkam : úprava povrchu aj zhutnenej a kamenistej pody príprava zeminy na priamy výsev trávnika. stroj má šírku 125cm. čiže sa hravo zmestí na kazdy priestoe ktory chcete upraviť. dalej ponukam drážkovanie závlah možnosť dražkovať až do hlbky 80cm realizujeme aj zavlahové systémy na klúč zo zárukou. realizujem závlahy už 20 rokou. stačí poslať pôdorys. a mi Vám vypracujeme ponuku na mieru ..