bazár, predaj, inzercia, predám

Riflove vysivane satocky

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predam riflove satocky , krasne vysivane.

Prosim kontaktovat e-mailom!!!
Riflove vysivane satocky
Podobné inzeráty
Hnedé vyšívané šaty zdobené, s dlhým rukávom
Hnedé vyšívané šaty s dlhým rukávom zdobené korálkami a aplikáciami. Cena: 45.99 €, nenosené, nové Veľkosť: 40 Vyšívané, výšivka, korálky, dlhý rukáv, ľudový vzor, vintage, dlhé spoločenské plesové šaty, v páse opasok Hnedé maxi šaty s výšivkou na dekolte Veľkosť: 38, nové, nenosené Materiál: 95% polyester, 5% elastan Cena: 31,99 Eur Dĺžka: 150cm (vo veľkosti 38)
Šaty veľkosť 38-42 - rifľové, elegantné, letné....
Predám dámske šaty. Málo nosené. Niektoré len príležitostne. Veľkosť väčšinou 38-42. Plus poštovné. Rifľové šaty dlhý rukáv V 42/28 eur sú vhodné na V 36-38. Rifľové šaty krátky rukáv V M/17 eur. Textilné letné šaty so šatkovým opaskom V M/13 eur. Elegantné čierno - biele šaty s bodkami a korálikmi (veľmi málo nosené, kvalitný materiál) V M/20 eur. Elegantné šaty s tigrím vzorom a perličkami V 42/20 eur. Kvietkovaná predĺžená blúzka na legíny V 40/10 eur. Čierno biele vzorované šaty V 40/5 eur (vhodné na legíny) Šedý predĺžený svetrík - vyšívaný vzor V 40/ 9 eur. Šaty fialovo-šedé pásikové V 42/8 eur. Elegantné čierno - biele šaty s kvietkom na páse V 42/20 eur (kvalitný materiál)
Spolocenske satocky Zara vel. 86
Predam spolocenske satocky zo Zary, oblecene 1x.
Zelené šatočky
Predám tieto pekné šatočky v zelenej farbe a pásom vykladaným kamienkami.Neboli nosené,hádam nájdu niekoho, kto ich využije. V prípade záujmu ich pre Vašu istotu premeriam.Sú v 100%stave.
Šatôčky
Predám nenosené šatôčky, veľkosť S. Cena za 2 šiat je 12€
Letne vzorovane satocky
krasne letne vzorovane satocky, mala som ich raz na sebe, velkost c.8 co je 36ka, elasticke, velmi prijemne na leto a pohodlne, maju aj putka kam si viete dat opasok (ak nejaky naviac najdem tak pribalim), postou